View Full Version : Stie cineva?
katalyna
11 Dec 2005, 18:09
Salutare! Am si eu o intrebare. M-am uitat la filmele care vor veni in curand in Romania , dar nu gasesc unul . Si stiu ca trebuie sa vina cam in aceeasi perioada. Este vorba de filmul The Family Stone , cu Diane Keaton , Sarah Jessica Parker , bla , bla . Daca stie cineva , please , sa-mi spuna si mie! Merci!
emanuel
11 Dec 2005, 19:36
The Family Stone nu va mai aparea pe ecrane in Romania.
Va iesi doar pe VHS si DVD. Decizia distribuitorilor.
katalyna
12 Dec 2005, 11:25
Merci mult , mult , mult ! Acum macar stiu , si nu mai stau sa astept ca fraiera sa vina filmul! Oricum , decizia mi se pare aberanta! Nu inteleg de ce au hotarat sa faca asta .In fine! Inca o data , merci!
katalyna
12 Dec 2005, 11:52
Vroiam sa te intreb daca sti cumva cand va aparea pe dvd si pe vhs? Merci mult!
emanuel
12 Dec 2005, 13:49
O sa ma interesez si te anunt.
Esti fana a acestui film, sau de ce tineai asa mult sa-l vezi?
katalyna
13 Dec 2005, 10:43
Nu sunt fan Diane Keaton! Si oricum , ma chinui de nu stiu cat timp sa fac rost de toate filmele ei. Pana acum am ajuns la 9. A vb cu cineva din afara , si pana la urma o sa mi le trimita persoana respectiva.Ca la noi....
Nu gasesti decat ce e relativ nou. Si faza e ca astept filmul asta de cand s-au apucat sa-l filmeze. Si acum ...surpriza , la noi nu vine! Urasc tara asta!!! Si cu filmul asta chiar are sanse foarte mari pentru inca un Oscar! Si chiar nu vroiam sa-l vad dupa Oscaruri. Oricum , merci mult , mult! Astept noi vesti de la tine!! Take care!!
Pitbull
13 Dec 2005, 20:42
Nu sunt fan Diane Keaton!
katalyna a vrut sä scrie:
"Puncte si virgule care au schimbat lumea"
katalyna
14 Dec 2005, 12:50
Intr-adevar , am uitat sa pun virgula exact unde ar fi trebuit , si intr-adevar , lipsa acesteia schimba intregul sens al propozitiei . Dar , chiar ma grabeam in momentul in care am scris. Imi pare rau daca te-am indus in eroare! :oops:
Pitbull
14 Dec 2005, 15:14
Dupä cum s-a väzut, nu m-ai indus în eroare, ci în... inspiratie! ;)
(A cui muzä era Katalyna? A forumistilor, cumva? Fetelor, alea nouä, vä vine o sorä tardivä! Al naibii, Zeus, la vârsta asta... în loc sä-si ia strä-stränepotii de la grädinitä, uite de ce se tine, nebunaticu'!)
katalyna
14 Dec 2005, 15:22
Da , ma bucur ca greseala mea este asa sursa de inspiratie pentru tine. Nu stiu exact la ce te referi , dupa cum vezi sunt noua pe aici . Oricum , am realizat ca nu te-am indus in eroare . Eram doar putin ironica! La fel si tu vad.
Pitbull
14 Dec 2005, 15:29
Nici mäcar! Nous sommes des personnes gloumetzes - si-acum, dacä te-ai lämurit cu Diane Keaton, speräm sä nu le lasi cu ochii-n soare, si sä devii curând "veche" pe-aici - nu chiar ca Zeus, da' mäcar sä sari mia de mesaje, ca sä-ti scrie acolo, în loc de "novice", "junior", "senior", "veteran" sau "guru", ce-ti voieste inimioara - de pildä...: "Muzä"! :D
athos2x
14 Dec 2005, 15:31
buna Forum si Cinefili... am mare nevoie de o informatie ... de ea depind multe altele ... as vrea sa stiu cat mai multe informati despre un regizor si anume Andrei Negoita... as vrea sa stiu ce filme a facut sau orice informatie e bine venit .. astept urgent informatiile pe adresa
[email protected] ... Va multumesc mult
Pitbull
14 Dec 2005, 15:36
Ufff... :shock:
Vrusei pen' ca sä zic, TOPIC SEPARAT, Excelenta Voasträ!
Aicea-i mosia Muzei Katalyna, a Stelei Diane Keaton, si a virgulelor!
Iti mai sugerez sä incluzi numele "Andrei Negoitä" în titlu, ai sanse mai mari.
katalyna
16 Dec 2005, 10:16
Ok , ok , m-am prins , de fapt si eu sunt o persoana destul de glumeata. Cred ca am interpretat gresit raspunsul tau. In orice caz , merci ca mi-ai salvat topicul !! A , si sper sa devin , nu un guru , dar macar sa ajung "veche" pe aici. Dar , problema e , ca eu tot nu am aflat cand apare pe dvd filmul. God , nu pot sa cred ca vin Oscarurile si eu nu vad filmul. Shit! Poate gasesc eu alta solutie . Take care!!!
Connie38
17 Dec 2005, 20:16
Puteti sa-mi spuneti si mie de ce se gaseste in halul asta de greu in Romania filmul ,,Radio Flyer''??! (As putea spune chiar deloc) Si daca il are cineva va rog sa-mi spuneti si mie! :((
katalyna
21 Dec 2005, 15:02
Ok , am vazut The Family Stone . M-am linistit , il am , asa ca nu mai conteaza cand apare dvd-ul . Oricum , merci mult!
emanuel
21 Dec 2005, 18:56
Cravo! Oricum nu se stia data sigura cand il vor lansa. Cica undeva prin anul viitor...
E ceva de capul lui? Merita vazut?
katalyna
22 Dec 2005, 12:03
Da , filmul chiar merita vazut! Nu seamana cu nici un alt film de Craciun pe care l-am vazut pana acum . In primul rand , sunt foarte multe personaje , asta e cam ciudat . Practic , nici macar nu exista un rol principal . Eu au promovat filmul ca fiind o comedie , dar de fapt este mai mult drama . Bine , sunt si parti amuzante , dar aproape fiecare personaj plange la un moment dat . Pentru ca mama lor ( Diane Keaton ) este pe moarte . Si cam asta domina tot filmul . Ideea de a petrece ultimul Craciun cu persoanele pe care le iubesti . Ce e foarte interesant este faptul ca personajele sunt umane , in sensul ca nu exista personaje negative sau pozitive , nu exista o absolutizare in sensul asta. Deci sunt ca oricare dintre noi individual , si ca familie . De exemplu , Sybil Stone ( Diane Keaton) este o mama si o sotie iubitoare , e amuzanta , draguta , dar in acelasi timp , atunci cand o cunoaste pe cea care ii va deveni nora( Sarah Jessica Parker) este rautacioasa . Pe mine chiar m-a impresionat , cu atat mai mult cu cat regizorul si scenaristul filmului este la al doile sau film , practic un incepator. Dar e diferit , e difert de tot ce am vazut pana acum, si chiar m-am uitat la toate filmele legate de Craciun.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.