PDA

View Full Version : Cum se numeste filmul?

joliet jake
07 Dec 2005, 13:04
un film despre tipii din doua baze militare (US) din orase invecinate care, de la un incident la vanatoare (si dintr-o teribila plictiseala in timpul razboiului rece), isi fac propriul lor mic razboi in munti. suna cunoscut? :P

l-am vazut pe TV mai demult. e film american de prin anii 80. nu tin minte sa fi fost actori cunoscuti (de mine). mi-a placut si as vrea sa il revad. dar nu reusesc sa il identific nici macar pe IMDB. poate stie cineva de pe aici.

multumesc.

Longshot
07 Dec 2005, 13:29
Fourth War? (http://www.imdb.com/title/tt0099606/)

desi nu se regasesc toate elementele care le-ai spus tu.

joliet jake
07 Dec 2005, 14:40
nu, din pacate nu e asta. merci oricum :)

mihai_t
07 Dec 2005, 17:56
E vorba cumva despre "Shoot" (1976), in regia lui H. Hart? Nu mai tin minte daca era vorba despre soldatii de la doua baze militare, dar in rest totul se potriveste ("accident la vanatoare', "razboi in munti", "plictiseala"). A, si nu se intampla in SUA, ci in Canada.

joliet jake
08 Dec 2005, 10:28
da, asta e ! :)

multumesc. esti tare. nu credeam ca va stii cineva sa imi spuna :P

btw: plot keywords sunt "based on a novel" si "independent film" .... nu ma mir ca n-am reusit sa-l gasesc cu keyword search.

mihai_t
08 Dec 2005, 21:15
a fost acum mai multi ani la ProTV, pe la 2 noaptea. L-am tinut minte si pentru ca m-a facut sa stau sa-l vad pana la 4 dimineata. Are "un nu stiu ce" care a cam disparut din filmele de azi.

joliet jake
09 Dec 2005, 09:21
da, in noaptea aia l-am vazut si eu.
iar acel "nu stiu ce" pe care l-am tinut si eu minte are probabil mult de a face cu faptul ca filmul e vechi de 30 de ani. sau poate altceva.