View Full Version : Mel Gibson
Nu am vazut decat doua filme cu el :oops: .Nu prea ma pasioneaza pe mine filmele de actiune shi de asta nu prea l-am vazut.Dar filmele la care m-am uitat m-au impresiont.In Braveheart a jucat rolul unui erou scotian,William Wallace ,exceptional.Dar in Patriot efectiv m-a impresionat,poate si datorita filmului(dupa parerea mea un film foarte bun),care mie mi-a placut enorm.Acest film a avut si momente comice pe care, din nou ,Gibson le joaca excelent.In concluzie un actor mare ce trebuie urmarit.Voi ce parere aveti? :D
Pacat ca nu ai mai vazut filme cu el.Este unul dintre cei mai buni actori la Holywood si acum a devenit un mare regizor si mai e si producator.Sa te uiti la cele 4 parti "ARMA MORTALA" CU Mel Gibson.Sunt filme politiste-comedii extraordinar de bune.E pacat ca in Romania nu prea vedem cele mai bune filme la tv ca sunt aproape numai porcarii .
Exceptional in Braveheart, mai putin in momentul in care incepe sa vorbeasca in latina. S-a revansat insa inzecit fata de aceasta limba, atat de greu incercata la Hollywood (ca sa nu zic siluita), regizand "Patimile".
Labor omnia vincit.
Sa te uiti la cele 4 parti "ARMA MORTALA" CU Mel Gibson.Sunt filme politiste-comedii extraordinar de bune.E pacat ca in Romania nu prea vedem cele mai bune filme la tv ca sunt aproape numai porcarii .
Nici nu pot numara de cate ori a fost la tv arma mortala.
Oricum cel mai bun film al sau cred ca este Bravehart , dar mai sunt multe altele care se apropie de valoarea acestuia.
:)Mai e si "Pay it back" care e foarte bun. :love: cine l-a vazut?
din pacate nu l-am vazut, dar daca zici ca e bun am sa-l caut :P
Cinemania
27 Jan 2006, 14:40
:)Mai e si "Pay it back" care e foarte bun. :love: cine l-a vazut?
bunicel...chiar destul de bun pentru Mel...asta daca te referi la Payback
aham deci de asta nu gaseam eu filmul :lol:
Cinemania
28 Jan 2006, 08:30
pai vezi?
Este un actor care arata bine si este carismatic si destul de talentat. Bravehart se zice ca a fost cam supraapreciat si ca talentul lui regizoral s-a vazut cu adevarat in "Omul fara chip". Mie unul mi-a placut Mad max 2 cel mai mult si apoi Payback.
Cinemania
09 Feb 2006, 22:38
Este un actor care arata bine si este carismatic si destul de talentat. Bravehart se zice ca a fost cam supraapreciat si ca talentul lui regizoral s-a vazut cu adevarat in "Omul fara chip". Mie unul mi-a placut Mad max 2 cel mai mult si apoi Payback.
de altfel, filme in care i se vede talentul cu carul :shock:
cat despre talentul regizoral, as exemplifica cu Braveheart
cel mai bun rol din cariera: Hamlet.
ca regizor... e ok.
-braveheart are o poveste curata, bine pusa la punct, personaje coherenta, si totusi emotionant from time to time. merge. (depinde si de gusturi)
-cel mai bun, the passion of the christ. f. bun film. ca regie, impecabil. imagini bine alese, la momentele potrivite. frumos povestit.
well, am fost surprins de acest actor, care la un moment dat l-am vazut drept 'mediocru', si care apoi, well, a facut chestii chiar f. misto.
Cinemania
10 Feb 2006, 10:20
cel mai bun rol din cariera: Hamlet.
ca regizor... e ok.
-braveheart are o poveste curata, bine pusa la punct, personaje coherenta, si totusi emotionant from time to time. merge. (depinde si de gusturi)
-cel mai bun, the passion of the christ. f. bun film. ca regie, impecabil. imagini bine alese, la momentele potrivite. frumos povestit.
well, am fost surprins de acest actor, care la un moment dat l-am vazut drept 'mediocru', si care apoi, well, a facut chestii chiar f. misto.
damm, cum de am uitat de Passion...?! da, ca regie e peste Braveheart
kanibalo
08 Jun 2010, 15:50
Mel Gibson este un actor genial,are niste roluri de neuitat.
Lived_memories
13 Jun 2010, 20:25
Mel Gibson este un actor genial,are niste roluri de neuitat.
esti sigur ca stii despre ce vorbeti?
danonino
14 Jun 2010, 07:50
Riiigs!!!!
http://www.neartruth.com/wp-content/uploads/2009/05/crazy-ole-riggs.jpg
genial. M-am uitat la toata seria Arma Mortala de curand.
marius93
27 Jun 2010, 08:11
Nu ma dau in vant dupa Mel Gibson, insa mi-a placut cum a jucat in Inima neinfricata sau Patriotul :)
spriamarierose18
04 Jul 2010, 00:41
Mi-a placut in toate filmele in care a jucat, indiferent de gen. Cred ca NIMENI nu-l va egala in Hamlet. CEL MAI BUN ROL dupa parerea mea !!!
gigabyte
14 Jul 2010, 23:18
O noua inregistrare in care Mel Gibson o insulta pe Oksana Grigorieva, fosta sa prietena, data publicitatii !
http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-7576298-noua-inregistrare-care-mel-gibson-insulta-oksana-grigorieva-fosta-prietena-data-publicitatii.htm
Mel Gibson DEATH THREAT AUDIO Tape Phone Call !
http://www.youtube.com/watch?v=5JciIoQ00jY
Mi-a placut in toate filmele in care a jucat, indiferent de gen. Cred ca NIMENI nu-l va egala in Hamlet. CEL MAI BUN ROL dupa parerea mea !!!
"Am fost cîndva soldati... si tineri " - cel mai slab rol facut de el dupa parerea mea!
psihologu
27 Jan 2011, 16:33
Mad Max (1979)
The Bounty (1984)
Lethal Weapon (1987)
Air America (1990)
Forever Young (1992)
The Man Without a Face (1993)
Braveheart (1995)
Conspiracy Theory (1997)
Payback (1999)
The Patriot (2000)
What Women Want (2000)
We Were Soldiers (2002)
The Passion of the Christ (2004)
Un actor si un regizor perfectionist, foarte talentat , deosebit si extrem de carismatic care a jucat in filme extrem de bune care niciodata nu le poti uita si vrei mereu sa le vezi si sa le revezi
soarele_10
28 Jan 2011, 10:43
Sa nu uitam ca Mel Gibson este un regizor exceptional ,aducand pe marile ecrane filme cu impact emotional puternic,cum ar fiPatimile lui Hristos si APOCALYPTO.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.