View Full Version : SCENARIUL MEU
Shadow_20
27 Nov 2005, 21:00
nujt unde sa il pun, si cum in atelier nu am acces, am sa il pun aici. dak e vreu problema ,imi cer scuze si eventual poate il muta unul dintre operatori.multumesc.
este primul meu scenariu care a fost scris acum vreo 2 ani, acu io am 17 :D si este foarte pueril, previzibil, si neprofesionist :) dar totusi poate va amuzati pe seama greselilor mele :D dak ofensez pe cineva cu el, sry :) enjoy ! :p
din pacate nu stiu cum sa adaug txt-u aici, dar am realizat asta dupa ce am scris randurile de mai sus :D imi spune si mie cineva cum sa atasez txt-u aici ??[/img][/code]
Presupun ca nu are mai mult de...20 de pagini.Nu?
Poti sa il incarci pe un server si sa pui aici linkul.
Shadow_20
27 Nov 2005, 21:16
http://www.deathwarden.go.ro/High%20Hopes.txt
asta e :D
Shadow_20
27 Nov 2005, 21:55
click dreapta si save as
Shadow_20
27 Nov 2005, 21:57
click dreapta si save as
need a good-hearted advice...?
start living, then start writing....
Pitbull
28 Nov 2005, 10:05
Merge si dacä dai copy-paste URL-u' în adress-bar-u' unui window nou.
OK, l-am salvat, l-oi citi, DA' SA NU-MI CERI SA-TI FILMEZ UN EPISOD PILOT DUPA EL CA TE-MPUSC!!! :x :x :x
Alice_Fluture
28 Nov 2005, 13:23
O sa vad ce pot sa fac pt. intrarea ta in Atelier. De ce e in engleza si de ce e "all talk", fara linii de actiune in secvente. E dificil de citit. Recunosc ca nu l-am dus pina la capat, am citit primele secvente si finalul. Ce vrei sa faci cu el?
Shadow_20
28 Nov 2005, 16:56
pai nujt, mie personal mi se pare cam megavarza :D si din acest motiv nu prea vreau sa fac nik cu el ... dar dak imposibilitatea de a fi bun se adevereste, nujt, poate il dau la un concurs ceva ,nujt... ma rog asta dupa ce il adjustez (repet , de acu 2 ani de zile nu am umblat deloc la el)
costobocus
28 Nov 2005, 17:26
L-am frunzarit si eu .. Oricum, felicitari pentru engleza .. e bine scris din ce imi dau seama ...
In ceea ce priveste scenariul..
De lipsit ii lipsesc multe.. Cum zice si Alice, actiune nada.. dar per ansamblu, daca vrei sa iasa o labareala (pardon de expresie) gen School of Rock, sau alte cacaturi americane din ultimii ani, cu multe modificari, mult bulan, si cu multe altele, parca il si vad filmat ... Da nu inteleg de ce e in engleza, si actiunea se desfasoara in bucuresti, si ce draq se intampla pe acolo .. doar rockerii cu mult timp liber s-ar uita la asa ceva .. Un fel de familia Ozbourne sau ce naiba erau aia .. Si cum procentu de rockeri de la noi e in cadere libera... io zic sa scrii unu despre manelisti :) se vinde mai bine .. ai un public numeros .. poti sa-l vinzi afara , o sa ti-l cumpere toate televiziunile de prin strainataturi (mai ales in tarile unde sunt romani ciorditori ) ca sa tina infractorii in fata televizorului .. etc..
A... si pune si tu niste randuri libere mai multe.. ca nu costa :)
Hai poate intri si tu in atelier anu asta .. ca la noi moderatorii au plecat pe la holiud... si au luat cheia cu ei ..
Scrie si sa vedem..
Shadow_20
29 Nov 2005, 13:08
mersi :) as vrea sa intru in atelier dar nu cred ca am acces... ca am incercat sa postez scenariu acolo si nu a mers.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.