PDA

View Full Version : It's all gone / Pete Tong

alex2
22 Nov 2005, 22:44
un DJ libertin si cam tont (sau fara pretentii), turntable master(sic!)...accente comico-tragice...personificarea dependentei si lupta cu ea e de nota 10, parerea mea. sunetul (sau absenta lui) - aceeasi nota.

cica frankie wilde a fost mare si tare DJ acu cativa ani. povestea se vrea cu pretentii de true story (dau bine insertiile cu "intervievatii"). mock docu sau mock drama, cum vreti.

la festivaluri a facut impresie bune. in cinematografele americane a trait fix un minut jumate :x

de ce la iconoclast? pt ca e altfel. si pt ca ambra mi-a zis ce e turntable.

Ambra Blu
23 Nov 2005, 09:34
Nu ma omor dupa muzica lui Frankie Wilde, o fi gabba, n-o fi gabba, dar mi-a placut filmul. In mare, pentru chestiile subliniate de tine si, in plus, tripurile lui cu ursul, care imi aminteau vag de Fear & Loathing in Las Vegas.

Longshot
09 Apr 2006, 08:51
tripurile lui cu ursul

nu stiu cum dracu' numai io l-am vazut iepure, ca urechi n-avea... oricum, mi-a placut cand era frankie dus si animalul il mangaia finut pe cap.
in rest, filmul e meserias. si nu stiu cum paul kaye era un no-name pana acum. tipul le are.

st3fan
09 Apr 2006, 09:10
Daca nu ma insel momentele in care Frankie incepea sa nu mai auda erau insotite de o sonata a lui Beethoven.De o originalitate covarsitoare.Sictir.In rest un film foarte misto.

Terror_IST
12 Sep 2006, 09:53
tripurile lui cu ursul

nu stiu cum dracu' numai io l-am vazut iepure

Mie mi s-a parut ca era bursuc.

Apropo, cu riscul de a parea lipsit de umor, care muzica a lui Frankie Wilde? Ca DJ, Frankie Wilde e echivalentul unui tip care bea XO.

alex2
22 Nov 2006, 01:18
era ursuletz cu nas pudrat

Narcot1c
28 Jan 2007, 11:59
da frankie wilde merita toate premiile , se zice dupa cum ii si filmul , ca foarte multe piese le`a mixat surd sau aproape surd ..... altii il apreciaza , altii nu , depinde de gustul fiecaruia ... se mai zice ca dj tiesto a furat de la el arta mixului dar astea se pot incadra cu succes in legende ..... io zic ca frankie wilde ii/a fost unul dintre cei mai mari DJ ai pamantului