PDA

View Full Version : Steven Seagal

mt
31 Oct 2005, 18:18
Cum de a trecut neobservata vizita lui Steven Seagal in Romania ?De ce nu sunt deloc stiri despre prezente starului la noi? :huh:

crissy
31 Oct 2005, 19:48
ok nush...dar stii ce ma intreb eu?
chiar iti place steven seagal...bleahh..detest..il:))
nush nimik de vizita lui si nic nu vreau sa stiu
da sa imi raspunzi daca iti place si de ce.?ca is cam curioasa

raptor
02 Nov 2005, 13:06
.e un actor bun si un om minunat! (*) (*) (*) (*) (*) se vede ca se pricepe intr-adevar la karate, si asta din cauza ca se antreneaza mult. stie cineva, mi-ar putea spune cineva unde as putea si eu sa invat karate ca si Steven Segal, undeva aici in Romania? :happy: multumesc anticipat. kisses.

Gaandalf
02 Nov 2005, 13:41
.e un actor bun si un om minunat! (*) (*) (*) (*) (*) se vede ca se pricepe intr-adevar la karate, si asta din cauza ca se antreneaza mult. stie cineva, mi-ar putea spune cineva unde as putea si eu sa invat karate ca si Steven Segal, undeva aici in Romania? :happy: multumesc anticipat. kisses.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mt
06 Nov 2005, 18:12
:oops: De ce imi place Steven Seagal? Pt. ca este foarte original ,se pricepe la karate,actorie ,muzica ,scenarii si regie.Arata foarte bine si imi place vocea lui.Este tot timpul foarte serios.Imi plac oamenii seriosi ,ma dispera oamenii care rid tot timpul si spun tot felul de bancuri sa gaseasca ceva de spus sau de ras.Oricum Steven S, este un artist foarte inteligent si talentat.Salut MT

mt
06 Nov 2005, 18:26
Sa stii ca poti sa gasesti multe cluburi in Romania unde sa faci Aikido sau orice fel de karate.Deschide site-ul:www.karate.ro si gasesti informatii si nr de tel. unde sa te interesezi .Ciao MT

st3fan
06 Nov 2005, 18:29
Oricum Steven S, este un artist foarte inteligent si talentat.
Absolut de acord!Desi nu se compara cu Arnold Schwarzenegger, a carui arta s-a dezvoltat in acelasi timp cu muschii, deci a ajuns sa fie imensa...arta sa.

raptor
07 Nov 2005, 11:41
.ma intereseaza la karate in special stilul Itzi-Tai-Co-Ai-Le, care e specific chinei(din cate stiu eu) si Op-E-Ne-Trez-PeMa-Ta...pe asta am intelez ca il cunoaste si domnul V. Putin, presedintele URSS.Mersi. :happy:

mt
08 Nov 2005, 18:42
Deschide site-ul 'www.arte-martiale.ro' si o sa gasesti informatii despre toate felurile de arte martiale si cluburile din Romania in toate orasele. MT

raptor
10 Nov 2005, 17:18
.oare sunt cluburi de karate si in Busteni? eu sunt din Busteni si nu am vazut inca sa fie pe la noi prin oras, desi m-am uitat atent. suntem sase prieteni care am vrea sa ne apucam de karate(ne-am hotarat dupa ce am vazut un film frumos :) desi putin cam plicticos:Cei Sapte Samurai) si daca nu exista filiala in Busteni, oare nu am putea gasi pe cineva dispus sa ne invete?(platim si transportul, bineinteles).
Vladut.

ps. multumesc de link, dar mie nu imi merge, imi da eroare internetul cind incerc sa il deschid :( nu mai stii si altul?

mt
11 Nov 2005, 19:23
(*) Eu sunt din Cluj si nu stiu daca este la Busteni dar daca gasesc ceva pe net o sa-ti spun

mt
11 Nov 2005, 19:35
acesta e nr de tel al unui antrenor de karate Caliman Constantin :0747016106,este antrenor la chelsea-bucuresti ,poti lua legatura cu ei .MT

mt
11 Nov 2005, 19:51
Ce mai spuneti, apropo ce parere aveti de albumul "The songs from the cristal cave" ,poate stiti ca este un album lansat anul trecut de Steven Seagal,am ascultat cateva melodii pe net dar nu l-am gasit la nici un centru de cd, sau casete,daca stiti ceva sa-mi spune-ti.MT