PDA

View Full Version : Camionul Rosu-Gri

ileana-carmen
30 Oct 2005, 17:23
Un film care ruleaza acum la cinema Studio si pe care vi-l recomand din toata inima.
"Oare de ce nu vine lumea la filmul asta? Este atat de frumos!" ne spunea cu naduf casiera cand am cumparat bilete. Si asa este.
Este un film despre Iugoslavia in primele zile de razboi, despre dragoste si despre un alt fel de a vedea lumea atat la propriu cat si la figurat.

notorious
31 Oct 2005, 14:26
aferim. este unul din filmele preferate pe care le-am vazut vara asta la tiff. nu-l ratati; are putin din verva si umorul nebun al lui kusturica.

Floydman
06 Nov 2005, 16:08
pentru mine e un film MARE. il pun ca valoare in primele 20 de filme vazute vreodata de mine...nu stiu de ce se "bucura" de anonimat. ideea scenariului e buna, jocul actorilor admirabil, mesajul fara cusur, iar gagurile cele ale unei comedii amare de mare calitate. (finalul este delirant de bun. aviz autorilor de filme bune cu finar ratat).

nu merita inca sa fac cronica, pentru ca as vrea mai intai sa il vada mai multa lume de pe aici. acest film impresioneaza doar "pe cei care vad lucrurile altfel", dupa cum bine spune regizorul in dedicatia sa de pe genericul final....

PS: in film e o secventa care m-a lasat fara grai. iubirea a doi oameni, facandu-si cuib in mijlocul nebuniei generale, atat de aproape si totusi atat de departe....

notorious
07 Nov 2005, 08:48
mesajul fara cusur

...si care era mesajul ? :?

Dan Gerose
11 Nov 2005, 21:50
E un film destul de banal si nici nu-i salvat de jocul actorilor. Si are multe stangacii si cliseuri.

Bulumulu
17 Nov 2005, 17:46
mesajul fara cusur

...si care era mesajul ? :?

.... :lol: