Log in

View Full Version : sectia multimedia-sunet montaj din cadrul unatc

Shadow_20
25 Oct 2005, 22:05
daca de la sectia regie iesi regizor, de la sectia asta ce iesi ? ar putea cineva care stie sa imi dea mai multe detalii despre sectia multimedia-sunet montaj ?

Leonard
26 Oct 2005, 00:11
ieºi monteur sau/ºi sunetist, logic

ricutza
30 Oct 2005, 13:03
nu chiar...
din ce stiu eu, cand termini facultatea teoretic poti face: regie de montaj, sound-design (care nu este echivalent cu sunetistul) sau te poti ocupa de animatie si de grafica computerizata.

st3fan
30 Oct 2005, 15:00
Animatie la multimedia nu se prea face, pentru ca nu au nici oameni care sa se priceapa foarte bine si nici sculele necesare.Se stabilesc cateva baze, dar apoi nu mai tine de ei.Sunt cateva studiouri de animatie in tara, care lucreaza cu firme din afara, se castiga destul de bine din cate am auzit, dar este si destul de greu.Oare gresesc daca spun ca cineanimatia este un domeniu mai dificil de abordat decat cinematograful? (asta chiar e o intrebare).

ricutza
31 Oct 2005, 19:29
mi se pare ca e un domeniu mai greu de abordat petnru ca este mult mai multa munca...nu numai ca trebuie sa te gandesti la tot atatea lucruri ca la un film normal (ma refer la incadraturi, compozitia cadrelor, interpretari de personaje, decoruri etc) dar trebuie sa te ocupi si de realizarea lor...vrei o cana in decor, pui mana si o desenezi, nu o iei de undeva gata facuta.

st3fan
31 Oct 2005, 19:36
Aha.Dar si cine stie Maya (sau un program asemanator de animatie) si-a aranjat un loc de munca bunicel.Normal, in primul rand e vorba de talent, inclinatie catre asa ceva si evident oportunitate.

films4all
12 Feb 2006, 12:11
Aha.Dar si cine stie Maya (sau un program asemanator de animatie) si-a aranjat un loc de munca bunicel.Normal, in primul rand e vorba de talent, inclinatie catre asa ceva si evident oportunitate.
Cunosc eu un prieten bun care se pricepe, lucreaza si maya si-n max dar e cam mic...pe cat de mic e pe atat de priceput e...14 ani lucreaza de la 10...i place mult ce face...viseaza la un joc!! Cat despre mine...eu stiu doar 3d studio max..si cand e vorba de vreo modificare a vreunei scene, sunt aici!! Am un filmulel modificat in max!! "Urmarirea" Daca vrei sa ma contactezi...sunt aici!! Merci!!