PDA

View Full Version : Male Gigolo 2

evestar
18 Oct 2005, 18:25
Filmul a fost comme ci comme ca... a fost normal intr-un fel dar mult prostit- aceastai parerea generala- ca intotdeauna, primele filme sunt mult mai interesante, urmatoarele pierzandu-si farmecul prezent in primul.Desi Rob Schneider e destul de bun ca actor el m-a dezamagit de data acesta; sau poate e mai bine sa zic ca am fost dezamagita de film in general? cred ca da.

WHAT WE DO IN LIFE ECHOES IN ETERNITY...
[/img]

Demona
18 Oct 2005, 21:42
Filmul nu a fost asha shi asha, a fost cam nashpa... Nu se compara cu primul! Glumele prea seci... :hmm: Not good! :sleep:

ATB4FOREVER
03 Nov 2005, 15:25
oricum a fost o comedie o.k. :w00t: :w00t:

christi
03 Nov 2005, 16:26
Cel mai jalnic film al anului. Oribil. Nici nu merita sa scriu mai mult. :sick: :sick: :sick:

Nightwane
06 Nov 2005, 21:57
Nici nu merita sa scriu mai mult. :sick: :sick: :sick:

nici nu poti.

A|ma
10 Dec 2005, 09:38
ma asteptam sa fie mai bun ca primul dar..se pare ca asta a fost de :sick:

Gaandalf
10 Dec 2005, 10:39
ma asteptam sa fie mai bun ca primul dar..se pare ca asta a fost de :sick:
ce asteptari ai tu mey de la un film care are stigmatizat pe afis un titlu precum acesta ?
you people amaze me ...

RapX
11 Dec 2005, 00:41
Printre cele mai slabe filme ale anului.De remarcat melodia Ozone - Dragostea din tei,la un mom. dat. At. mi s-a parut f comic filmul . :lol:

alc
25 Dec 2005, 11:31
fffffffff slab si plictisitor....totusi a fost putin mai bun decat the 40 year old virgin care ma face sa :sick: :sick: :sick:

qwerty
27 Jan 2006, 14:17
Cand a aparut pe ecranul calculatorului genericul de final nu mi-a venit sa cred ca s-a terminat si ca am rezistat pana la sfarsit.L-am planificat pt sambata seara sa-l vad impreuna cu prietena.A fost o seara foarte ''reusita''.Lumea s-a ingramadit sa-l vada, toti se asteptau la o comedie super misto.Am luat foarte multe tepe anul trecut cu filmele si asta e una din cele mai mari.Recomand din inima cu caldura acest film pt cei care vor sa mearga cu prietena la cinema(daca se poate in weekend sa o mai muste si alti nu numai eu).Ma duc sa mai vad odata LOTR.
P.S.Poate poate cineva sa-mi explice si mie despre ce este vorba in LOTR ca inca nu stiu.Cred ca eram foarte obosit cand l-am vazut si nu l-am inteles.Sau poate ca nu........

X5
27 Jan 2006, 14:27
Un film de duzina...foarte slab :(