Log in

View Full Version : Adevarata recenzie la filmul Rondul de noapte (2004)

ileana-carmen
17 Oct 2005, 11:37
Adevarata recenzie la filmul Rondul de noapte (Night Watch 2004) sau vampirul ce se bate cu neonul in mana... scena realizata intr-un autentic stil rusesco-muncitoresc, ca de altfel tot filmul...in afara de doua, trei cadre reusite si originale, cu adevarat despre film se poate spune orice, doar ca este drama sau horror nu. Fara urma de malitiozitate, am ras cu lacrimi la majoritateatea scenelor. La sfarsit am avut un usor sentiment de frustrare ca, citind recenzia voastra m-am luat dupa ea...si l-am mai recomandat cu caldura si altor iubitori ai genului horror inainte sa-l vad.
Concluzie: draga Cinemagie, cine v-a scris voua aceasta recenzie? - sau mai bine zis dar-ar vampirul rusesc peste el, sa vaza si el cum e... :D

KORBEN
17 Oct 2005, 20:29
darga ileana-carmen, simplul fapt ca nu poti deosebi un horor de un dark-fantasy movie te descalifica de la orice comentarii
sa nu-ti para rau ca l-ai recomandat la priteni, poate ei sunt mai destepti ca tine si-or sa-si dea seama cu ce se mananca nw.

ileana-carmen
18 Oct 2005, 07:06
Comentariul tau vine ca nuca in perete.
Filmul a fost definit de Cinemagia ca drama si horror (apropo, se scrie cu doi de r si mai ai si alte greseli de caligrafie...) si nu ca dark-fantasy. Nu ai facut altceva decat sa subliniezi ca am dreptate. Multumesc.
Cat despre analogia bomba - New York...vai, vai, ce sa ne mai facem, hai sa dramatizam ce nu exista si sa speram ca nu va exista vreodata. Lucrurile nu sunt cum vrei tu sa para. Pentru faptul ca Cinemagia mai face greseli (ceea ce e absolut normal, nimeni nu e perfect) nu trebuie sa sari la gatul meu (te-ai molipsit cumva din film? :D . Apropo - l-ai vazut totusi? :D :D ). Cam atat.

notorious
18 Oct 2005, 15:12
... si cica o sa mai urmeze inca doua episoade !... :(

emanuel
18 Oct 2005, 16:46
Nu este o greseala, filmul asa este clasificat cam peste tot in lume: actiune, fantasy, horror, SF.
Daca te uiti si pe imdb, tot asa o sa-l gasesti...

BeNnY
18 Oct 2005, 20:04
Oricum. Greseli de caligrafie nu exista, iar pe tine te mut la subsol.

Leonard
18 Oct 2005, 22:54
greseli de caligrafie...)
greºeli de caligrafie se referã la scrisul de mînã ºi nici n-ar avea cum sã existe pe un forum sau pe calculator în general. ce ai vrut tu sã zici e ortografie.

Pitbull
19 Oct 2005, 05:38
Eu cred cä fata a fäcut un banc.

notorious
19 Oct 2005, 13:28
cum zici tu...

si care-i 'adevarata recenzie', ca pan'acuma n-am vazut-o ? :D

herbert
20 Oct 2005, 02:38
filmul asta rusesc e o catastrofa jenanta. fata care a provocat discutia a fost derutata de niste exclamatii korbeniene monosilabice, de stelutze si :love: de cinci ori. ea a crezut, a privit, a suferit ca filmu-i prost si a incercat sa afle mecanismul gandirii al unor "critici" de pe forum...
Konetz filima!

Jay
20 Oct 2005, 16:39
Moisescu la Apropotv spunea de o nominalizare la oscar pentru film strain??... rau au mai ajuns si rusii astia...

notorious
21 Oct 2005, 14:24
fata care a provocat discutia a fost derutata de niste exclamatii korbeniene monosilabice, de stelutze si 5.gif de cinci ori

korben a scris un articol destul de amplu despre 'nightwatch' in re:publik. check it out.