View Full Version : sunt nou, ma poate ajuta cineva ?
Shadow_20
14 Oct 2005, 13:59
salut. m-am inscris pe forumul asta pt ca ma pasioneaza filmele si felul in care sunt scrise si jucate. am incercat sa scriu un scenariu de scurt metraj si mi s-a parut ca imi merge mana usor... si mi-a placut.asadar m-am inscris in acest forum din dorinta de a sti mai multe despre orice in legatura cu cinematografia. rugamintea mea este: ma poate ajuta cineva? sa imi spuna cu ce ar trebui sa incep, ce ar trebui sa fac... ? habar nu am dar sunt dornic sa invat multe. multumesc
costobocus
14 Oct 2005, 14:34
Pai daca vrei sa mai inveti despre scenarii da' un mi lu' NoOne sa intri in atelier , sa ne dam si noi cu parerea despre scenariu .. daca vrei , bineinteles...
Mai citeste si la cinematografia romaneasaca, la casa creatorilor, mie mi-a placut foarte mult cum s-a "chinuit" Pitbull.
De fapt au fost mai multi, dar l-am scris pe Pitbull ca e cel mai batran :) - (sper sa nu se supere ca l-am facut batran :)
In fine, treaba prin atelier a mai murit, dar poate o mai inveselesti tu ..
Pitbull
14 Oct 2005, 14:50
De fapt au fost mai multi, dar l-am scris pe Pitbull ca e cel mai batran :) - (sper sa nu se supere ca l-am facut batran :)
Puteai sä zici si tu "venerabil", "matur", "înaintat în vârstä", ai alte delicateturi eufemistice. ;)
Iar tu, Shadow, ia-o cätinel. Da, poti înväta multe de pe-aici, au mai început si altii, si n-au de ce se plânge. Sfatul lui Costobocus e bun: la Scenaristicä functioneazä o micä scoalä în sensul ästa.
In sensurile celelalte, fii cât mai activ, cä cel mai bine se învatä fiind INTERactiv. Plimbä-te peste tot, dä-ti cu presupusu', întreabä, si mai ales, blindeazä-ti curu' în asteptarea inevitabilelor suturi care fac o traditie pe la noi.
blindeazä-ti curu' în asteptarea inevitabilelor suturi care fac o traditie pe la noi.
Aleluia!
(Dar sa nu te sperii, se spun multe lucuri urate, dar se fac foarte putine :P )
Shadow_20
14 Oct 2005, 16:53
mersi :) o sa fac asta
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.