PDA

View Full Version : 'atac'-ul lui essor nougier

Alex Leo Serban
14 Oct 2005, 09:54
dupa aparitia unor atacuri la persoana (persoana mea) in topicul 'als la tvr cultural' (emanat de essor nougier), i-am rugat pe moderatorii acestuia (emi & longshot) sa editeze numai acele fraze care erau, in mod vadit, off topic si, in plus, porcarii la adresa mea (gen: 'e gras', 'tre sa faca jogging', etc; tot in paranteza fie spus - e clar ca numai un gay poate fi atent la asemenea 'detalii' & face caz de ele! ;) ).
cum puteti vedea, topicul dspr tvr cultural a ramas.
dar cred ca ac. volatil 'essor nougier' (care-si schimba numele, dar ramine acelasi!) este simptomatic pt un anumit tip de ins frustrat, obsedat, care face o fixatie pe insi aflati in vizorul public si-si face o 'datorie de (dez)onoare' din a-i balacari in (semi)public... e trist, dar e o realitate.
mi-am dat seama cit de aiurea este patima aceasta bolnava atunci cind am asistat la momentul in care un mare intelectual (una dintre cele mai stralucite minti ale romaniei!) a primit o scrisoare menita sa-l insulte, sa-l umileasca ('frunte ingusta', etc.) & sa-l demobilizeze - doar asa, de-al dracu, pt ca, daca tot nu poti ajunge la cineva care e sus, nu-ti mai ramine decit sa-l tragi in jos... :sick: si-atunci mi-am zis: pai, daca asta i se poate intimpla lui x (intelectualul mai-sus pomenit - nu, nu este vorba de patapievici!), ce 'pretentie' sa mai am eu??
in orice caz, imi cer scuze pt toate mizeriile deversate pe forum & provocate de persoana mea; cititi & treceti mai departe!
va multumesc.

Jay
14 Oct 2005, 12:51
Va rog.... stergeti topicul asta....
a inceput sa o dea in penibil

Airlight
14 Oct 2005, 13:11
a-nceput demult, coane.

it's putre faction at its best :sick:

Alex Leo Serban
17 Oct 2005, 10:41
ei bine, nu!
a fost redeschis... :P

i guess one should define 'penibil' first.
dupa definitia mea, 'penibil' este cel/cea (aici: 'essor nougier') care dezvolta o obsesie paranoica in privinta unui individ (= eu) si care o tine langa cu 'argumentele' alaturea cu drumul, in pofida oricarei evidente (in paranteza fie spus: in postarea de la 'als la tvr cult' el se lua si de ogto ca are coshuri pe fata!!! :w00t: ).

nemultumit ca nu i-a iesit pasienta cu pozele trimise lui nume - si ajunse, apoi, la 'atac'; btw: in urma amenzilor primite de la orda & cncd, 'atac'-ul a fost nevoit sa retraga pozele de pe site... -, 'essor nougier' pluseaza (ce altceva i-a ramas??).
indiferent de numele pe care si-l pune pe forum, este acelasi - basically - care a mai produs, in trecut, topicuri atit de 'inteligente' precum 'cit de mica e a lui als', etc etc. ce nu stie este ca nume mi-a trimis mp-urile lui 'demascatoare' si ca eu stiu - deci - ca e una & aceeasi persoana: 'stilul' il tradeaza de la o posta!

in fond, individul e un caz banal - de dusmanie patologica -, dar cred ca urmarirea 'metamorfozelor' sale onomastice este destul de entertaining ('detective-story'-like) pt a merita mai curind consemnarea decit resemnarea...

de aceea l-am rugat pe emi sa redeschida topicul!
it should be fun
or not.

PS pls someone tell jay ca, dupa ce am scris ca nu dialoghez cu el, orice reactie a sa este lovita de nulitate?
as for airlight - well, u can only hope... nu mor caii cind vor ciinii, ca s-o dau - 'penibil' - pe folclor. ;)

Airlight
17 Oct 2005, 13:24
coane, ne lasi ?

parerea mea e ca se vorbeste prea mult - de tine si de presupusele conspiratii impotriva ta.

less is more - si e valabil si in cazul tau.

Jay
17 Oct 2005, 22:03
PS pls someone tell jay ca, dupa ce am scris ca nu dialoghez cu el, orice reactie a sa este lovita de nulitate?

Am primit zeci de pm care ma rugau sa nu ma mai iau de tine... si sa=mi cer scuze... asa ca am sa fac ceea ce imi cereti... nu e din partea mea... dar ti-o transmit sincer... sugi pula... stim cu totii ca stii si ca iti place... ramai cu asta... si cu arta ta de trocarici...

Alex Leo Serban
18 Oct 2005, 10:46
i don't give a bird flu's fart ce crede jay, BUT:
ce spune airlight ma doare...

pt ca 'more' is never enough when it comes to me :P

u should've learnt it by now.

leaving joke aside - n-am vrut decit sa arat contextul & sa pun anumite lucruri la punct.

deci PUNCT.

Airlight
18 Oct 2005, 14:04
ALS:

cu A mare, te rog.
It's a brandname. My brandname.

Live and respect.

st3fan
18 Oct 2005, 15:27
ALS:

cu A mare, te rog.
It's a brandname. My brandname.

Live and respect.
Nu e chiar asa.Uite aici (www.airlight.deviantart.com).

Airlight
18 Oct 2005, 15:34
umm nu.

nu sunt io ala.

evident, nu traiesc in canada si n-am grafitti obsession.

orice asemanare cu personaje si intamplari reale bla bla

Alex Leo Serban
18 Oct 2005, 15:41
ai fi fiind tu 'brand' & 'brandname' & all that, da g r a f f i t i tot n-ai invatat cum se scrie! :x

la dracu - doar nu-s din familia 'spaghetti'!

Airlight
18 Oct 2005, 15:51
scuze, prietene spellchecker

eram cu inca 5 ferestre deschise si mai si taiam un spot in the meantime.

unii dintre noi munceste.

te pupa tata.