View Full Version : Partenerul ideal al Angelinei Jolie pe ecran
Salutare, cinefili...
Ieri am vazut "Mr. & Mrs. Smith" intr-un cinematograf plin ochi. Mi s-a parut destul de reusit mai ales datorita faptului ca au fost presarate nenumarate secvente comice. Cuplul Jolie & Pitt este destul de convingator, reusit, comic, sexy... in acelasi timp.
Astept parerile voastre in ceea ce priveste partenerul ideal al Angelinei Jolie pe ecran. Bine, e adevarat ca Angelina si "Bradutz" sunt acum impreuna si in viata reala... totusi Jolie a facut mai inainte un cuplu exploziv pe ecrane cu Nicolas Cage in "Gone in 60 seconds" si mai ales cu Antonio Banderas in "Original Sin".
P.S.: BTW cum ati caracteriza cuplul Jolie & Pitt - de 8, 0 sau 10 ;-) ... prietenii stiu la ce ma refer...
La cat mai multe filme bune vizionate!
...cred c-am vazut alt film. :shock:
as vrea o optiune "poftim?" sa 'Huh?".
Cuplul Jolie & Pitt este destul de convingator, reusit, comic, sexy... in acelasi timp.
De acord, dar impreuna formeaza o imagine kitschoasa, asa mi se pare.Angelina Jolie arata mult mai bine langa Banderas.
Stiti cine nu apare acolo? Frasu...
quote: "Partenerul ideal al Angelinei Jolie pe ecran"
...eu?
ricutza
13 Oct 2005, 22:20
nu pricep de ce nu a fost pusa si varianta Billy Bob Thornton + Angelina Jolie din Turnul de control...cuplu mai exploziv ca ala mai rar mai ales ca are un corespondent in realitate...si sincer acum, nu stiu cine poate crede ca Angelina sta bine langa cumintelul Brad avand in vedere trecutul ei rebel....
Mala Portugal
13 Oct 2005, 22:35
quote: "Partenerul ideal al Angelinei Jolie pe ecran"
...eu?
Corect, eu (pe ecran si nu numai :)) )
Alex Leo Serban
14 Oct 2005, 13:54
in pofida (s)exploziilor din 'mr & mrs s', nu mi se pare ca brangelina e-un cuplu f, hm, 'inspirat' (sau: e deja-expirat...?)
pai, mai multe kwaie are angelina decit bradutzu!
eu as vedea-o mai degraba alaturi de un colin farrell (dar nu cum a fost in 'alexandru'! :sleep: ) sau de un jude law...
si, de ce nu, cu cineva mai 'in etate' - sa zicem sean connery?
s-ar putea numi 'mr & mrs bond. james bond'. 8)
Mala Portugal
14 Oct 2005, 17:58
Benicio Del Toro?
silver_boy
14 Oct 2005, 18:06
Angeloasa and Woody Allen.
Nu-mi pot inchipui o imagine mai cinematografica decat asta ...
Si evident, ca tot sunt cu McKee-ul in vena,(thx Vlad) la sfarsitul actului 3 ,(last act climax ironic controlling idea) ...El o paraseste pe EA...
(eventual se muta cu ma-sa..oedip, psihanaliza alea-alea)
silver_boy
14 Oct 2005, 18:33
Am uitat sa adaug ca ea nu poate depasi situatia si ...se sinucide.
In partea a doua a trilogiei (pentru ca va exista si o parte a 3-a ..lol..) il bantuie si pe el si pe ma-sa.Ultima moare in partea a doua si in partea a treia il bantuie numai pe el.El se re-indragosteste de ea si ca sa fie impreuna se ...muta in Florida .Unde il intalnesc pe domnul Lazarescu.
stiu ca n-are nici o noima(faptul ca se muta in Florida i mean ..faptul ca-l intalnesc pe domnul Lazarescu,are, ...pai nu e America raiul pe pamant ?) dar daca ziceam ca se sinucide era prea pre-vizibil.
In fine...
:lol:
Woody Allen?(cu mutra lui de sobolan constipat)...Sean Connery?(poate doar sa joace rolul strabunicului intr-un film cu Jolie)
Idei de provocat voma :sick:
Partenerul ideal :frumos ,tanar ,super talentat(sa nu fie eclipsat de ea) si foarte foarte masculin.(s-o gasii ceva de genu' asta p-acolo?!)
Pe mine nu m-a impresionat Pitt......nu stiu ce o fi intre ei dar nu-i vad prea mult impreuna(adica n-o sa dureze.....)
Spunea cineva de Banderas.....fuse si se duse....e prea papagal pentru ea.
Cred ca cel mai bun partener ar fi fost Sergiulica al nostru...in tineretea lui evident!!!! :D :shock: :sick:
Nightwane
24 Oct 2005, 12:26
optiunea Mori Angelina de ce nu e?
Eu as vedea-o alaturi de Rocco care e cel mai tare. :lol:
Clara De PointduLac
22 Jan 2007, 12:23
Eu as propune o incercare cu Jason Statham...un fel de Sway Wayland meets Frank Martin....las numi "Transporta in 60 de secunde":D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.