Log in

View Full Version : Mr. and Mrs. Smith

evestar
10 Oct 2005, 19:32
Well well well...i expected much much more...
intradevar asteptam mult mai mult desi filmul nu e lipsit de momente cat de cat comice; stiti ca sunt asa filme care nu au sens, pt care sunt platiti o gramada de bani, in care sunt introduse cateva momente comice care estompeaza deficientele filmului si mai ales subiectul prostesc al acestuia, dar totusi filmul respectiv ramane tot un BULLSHIT! anyway, mr & mrs smith face parte din acesta categorie- ca sa intelegeti mai bin luati de exemplu si filmul SAHARA. intrun cuvant, filmul e asa si asa si e LIKE ALL CHEAP MOVIES!
[/quote]
WHAT WE DO IN LIFE ECHOES IN ETERNITY!!!

ATB4FOREVER
13 Oct 2005, 15:19
pai mie Mr & Ms mi-a cam placut, :shock: evident nu e un film extraordinar de reusit cum e Ocean's eleven / twelve in care a mai aparut si mr. Pitt dar e mai reusit ca si Tomb Raider, ca si concluzie e un fel de Bond exagerat ce aminteste de filmul Spioni in vacanta, dar ca e lipsit de anumita clasa a spionului britanic :P cel mai mult mi-a placut faza in care Mr. perchezitioneaza pe Ms. in timp ce danseaza :w00t: deci probabil e cel mai bun film comercial al toamnei in cinematografele de la noi !!!!

raptor
13 Oct 2005, 15:36
.latrinex.garbage.cacat.franzela cu cacat. o curva masculina si o curva feminina joaca pac-pac. ....the end :love: ...

Demona
15 Oct 2005, 09:05
Bey, daca nu era Brad Pitt in film, imi placea... dar mie mi-e antipatic...

dolloress
04 Nov 2005, 20:40
un film usor, numai bun de vizionat cu prietenul/prietena care nu e pasionat/a de filme....merita vazut o data, dar atat...nici acum nu am ras, dar am zambit...a doua oara ma indoiesc ca am sa mai zambesc...nu e chiar foarte prost...am in minte un miliard de filme proaste...

Alex Leo Serban
05 Nov 2005, 09:11
Bey, daca nu era Brad Pitt in film, imi placea... dar mie mi-e antipatic...

SI MIE! :)
cred ca totusi trebuiau s-o combine cu brosnan (pierce brosnan)... asha, for old times sake!

Demona
05 Nov 2005, 19:38
cred ca totusi trebuiau s-o combine cu brosnan (pierce brosnan)... asha, for old times sake!

No way! Shi ala mi-e antipatic... For all times sake putea sa o combine cu Val Kilmer, 1). chiar le statea bine impreuna, 2), Kilmer are experinetza mai buna ca Pitt la "agent secret", doar l-a jucat pe Sfantul shi 3). imi place shi mie... :P

ATB4FOREVER
07 Nov 2005, 17:49

No way! Shi ala mi-e antipatic... For all times sake putea sa o combine cu Val Kilmer, 1). chiar le statea bine impreuna, 2), Kilmer are experinetza mai buna ca Pitt la "agent secret", doar l-a jucat pe Sfantul shi 3). imi place shi mie... :P

nu le poti avea pe toate, imi place foarte mult Val K. , dar agentul secret suprem e fara doar si poate Pierce Brosman :w00t: :w00t: are vreo 4 bonduri, 1 thomas crown afair, si filmul acela mai recent in care e hot de diamante.......... iar accentul sau e super :P

ATB4FOREVER
05 Dec 2005, 17:11
in orice caz, scopul acestiu film nu e de a castiga oscarul, ce "to entertain you" intr-o seara frumoasa in care tu si prietena aveti pofta de un film plin de cliseuri, haios, poate chiar romanticsi si plin de actiune !!! ;)

raptor
05 Dec 2005, 17:28
.clisee si haios(h)e. (alea sunt pentru craciun)

ATB4FOREVER
05 Dec 2005, 17:36
.clisee si haios(h)e. (alea sunt pentru craciun)

poi, se aproprie Craciunul, nu?/ :shock:

Demona
06 Dec 2005, 09:05
Pierce Brosman :w00t: :w00t: are vreo 4 bonduri, 1 thomas crown afair, si filmul acela mai recent in care e hot de diamante.......... iar accentul sau e super :P

F*** the accent! Shi Brosnan mi-e antipatic... probabil ca e prea... paros... :sick: :D

A|ma
10 Dec 2005, 09:37
mi`a placut a fost super pacat ca din cauza filmului s`a intamplat ce s`a intamplat intre Brad si Jennifer..da tot imi place la nebunie de Angelina :love:

RapX
11 Dec 2005, 00:45
Filmul, destul de slabutz,cam exagerat.Dar a adus si ceva pozitiv,relatia dintre cei doi actori.

ATB4FOREVER
16 Dec 2005, 15:00
mi`a placut a fost super pacat ca din cauza filmului s`a intamplat ce s`a intamplat intre Brad si Jennifer..da tot imi place la nebunie de Angelina :love:

copii, copii, cum sa va para rau de Jennifer, pai se compara cu Angy?? :love:

alc
25 Dec 2005, 11:33
mr and mrs smith...a fost sf parca....cel putin din cate am vazut eu

Cinemania
26 Dec 2005, 01:35
mr and mrs smith...a fost sf parca....cel putin din cate am vazut eu

mai vezi

alc
26 Dec 2005, 09:33
pai treceau gloantele pe langa ei mai ceva ca in matrix

Cinemania
27 Dec 2005, 11:45
asta intra la "norocul chior al eroului", necesar la Box Office :D

st3fan
27 Dec 2005, 12:36
ba nu, intra la "bullshit for stupid people", necesar, asa este, la BO.

Cinemania
27 Dec 2005, 13:33
bullshit nu ca ala pute...stupid people nici pe atat...sau te consideri?! :D

in filmul asta nici nu mai conteaza altceva decat prezenta celor 2 Smiths: Pitt, carismatic as always, si Jolie, bunoaca rau. Ori hotarasti din prima ca e un film de cacat si il lasi in pace, ori il iei ca BO sex bomb wannabe (? :D ) si faci pe prostu'...vorba aia[/i]

st3fan
27 Dec 2005, 21:07
Voi lasa vocea poporului sa vorbeasca ptr mine.
stiti ca sunt asa filme care nu au sens, pt care sunt platiti o gramada de bani, in care sunt introduse cateva momente comice care estompeaza deficientele filmului si mai ales subiectul prostesc al acestuia, dar totusi filmul respectiv ramane tot un BULLSHIT! anyway, mr & mrs smith face parte din acesta categorie
cel mai mult mi-a placut faza in care Mr. perchezitioneaza pe Ms. in timp ce danseaza
Mda...
.latrinex.garbage.c****.franzela cu c****. o curva masculina si o curva feminina joaca pac-pac. ....the end
MDA!
nu e chiar foarte prost...
Deci e destul de prost.
mi`a placut a fost super pacat ca din cauza filmului s`a intamplat ce s`a intamplat intre Brad si Jennifer..da tot imi place la nebunie de Angelina
Cum spuneam, filmul a fost vizonat si datorita triunghiului Brad, Jennifer, Angelina, ce deh, e la moda, monden cum se zice.

Ori hotarasti din prima ca e un film de c**** si il lasi in pace, ori il iei ca BO sex bomb wannabe
Ambele variante.

Cinemania
29 Dec 2005, 02:15
Mr. people's voice & Mrs. St3fan have spoken

st3fan
29 Dec 2005, 08:36
Asta chiar a durut.Why are you so bad? :(( :(( :((

Cinemania
29 Dec 2005, 12:05
Asta chiar a durut.Why are you so bad? :(( :(( :((