PDA

View Full Version : unde a disparut Denis_stelistu?

herbert
08 Oct 2005, 01:30
draga forum,
stie cineva unde a disparut Denis_stelistu?
imi lipsesc cronicile sale concentrate & exhaustive... recomandarile sale pline de miez, simple si sincere... - singurele care mi-au spus ceva esential si haios pe acest forum...
sper ca n-a fost banat?

Jay
08 Oct 2005, 20:33
Pai ma gandeam ca ati facut schimb de locuri...si in plus... tu parca scriai altfel... vad ca esti un anturator gen als, noto and many others

Airlight
08 Oct 2005, 21:16
draga herbert,

genul asta de misteaux de la 3 metri-n sus e doar auto-suficienta (si ma ierti ca-ti spun pe sleau).

inca o data, nu pot sa nu remarc contradictia intre teorie si practica, adica intre semnatura ta si felul in care actionezi.

cele bune.

herbert
09 Oct 2005, 00:35
stati linistiti, domnilor (falsi) moralisti.
cu Denis am comunicat si am glumit - reciproc avantajos - foarte bine...
pe el (adica pe Denis) l-am remarcat. avea ceea ce se chema a personal touch. pe voi va uitasem, dar va multumesc ca ma cititi si, iata, sesizati o presupusa ironie si nedreptate a mea indreptata impotriva fanului stelist...
hai sanatate...

Airlight
09 Oct 2005, 01:19
Sincer, si noi am vrea sa te uitam - dar uite ca reapari zilnic in paginile noastre de web cu observatii care mai de care mai placute, mai adanci si mai inteligente.

Daca lui Denis i-am multumit ca scrie, tie iti multumim ca existi.

O voce clara, o minte obiectiva si o constiinta profunda pe care, vorba lui Alphonse Allais, nu putem decat sa le aplaudam cu ambele maini, regretand ca n-avem mai multe.

Maini, se-ntelege.

herbert
09 Oct 2005, 01:32
asa, asa... sa umplem cu vorbe & ironii terenul lui Denis, care nici nu stie ca e motiv de disputa...

Airlight
09 Oct 2005, 01:40
sa fim seriosi, de data asta denis e pretextul.

am sa citez dintr-un film bun:

"if you're playing poker for 20 minutes and you don't know who the sucker is, ..."

please feel free to fill in the blanx.