View Full Version : "Sin City" off-topic - octombrie 2005
Alex Leo Serban
07 Oct 2005, 09:54
da savurati, nene, ce, v-am luat eu lollipop-ul din mina?? :o
Ambra Blu
07 Oct 2005, 10:10
N-ai cum, bre, degeaba ne inviti la o plimbare in parc, cu notorious in lesa.
Alex Leo Serban
07 Oct 2005, 11:58
al dracu ambro, cum vrei tu sa ai intotdeauna ult. cuvint!...
hai ca ti-l las, bah, ca nu tin sa am 'le dernier mot' - seulement 'la bonne bouche' ;)
PS si oricum, tinind cont de diferenta de virsta dintre noi (roughly, cam 20 de ani...), tu vei continua sa rostesti, cu ochii dati peste cap, 'sincity, sincity...' pe cind eu voi fi fiind de mult oale & ulcele...
notorious
07 Oct 2005, 13:51
notorious, esti cool!
ai enervat toti fanariotzii ORASULUI.
asa se pare. :D cand se trezeste benny sa ma injure in stilul sau revoltat-adolescentin, zic 'ma doare-n pula !', ca oricum e un habarnist. cand sare si ogto, zic 'ma doare de 2 x in pula !', pt ca e de 2x mai habarnist. cand sare si ambra blu, imi dau seama ca e un cerc social solidar. cand sare Jay, nu-l bag in seama, ca saracu' pare asa aiba probleme ca si un alt forumist 'veteran' - inauntru mare scula pe bascula, in afara domnisor fara pula.
cand sunt confirmat de doi indivizi non-isterici, non-adolescentini & non-protectori-afectuosi, imi dau seama ca avem , intr-adevar, un fan club iritat.
so, go home ! 'sin city' sucks.
Ambra Blu
07 Oct 2005, 13:55
cand sare si ambra blu, imi dau seama ca e un cerc social solidar.
Nu, mey, nu e cerc social, sintem doar noi care te asaltam cu comenzi, sa faci si tu un bacsis in plus. Stiu ca e greu sa traiesti doar din simbrie si de-aia am zis sa-ti dau o mina de ajutor, in bani marunti.
notorious
07 Oct 2005, 13:57
when u open ur mouth, you're so brutally full of shit. ies de pe acest topic, din motive evidente.
Ambra Blu
07 Oct 2005, 13:59
notorious, nu fi las: ce naiba, mai, doar nu e prima oara cind incerc sa le zic parintilor tai ca esti a waste of fuck. Ia de-aici un emoticon, stii ca le folosesc rar :)
Um, da, sigur. Daca asa spune noctius asa o fi.
Intre timp, tema de gandire: "pupincurism printre pute" (or the P.P.P. as I like to call it)
Hm, stiuatia lui nuturel imi auduce aminte de chestii dinalea de la circ cu un clovn care sta pe un pedestal si unii care arunca la tinta si daca nimeresti clovnul cade in apa. Noi aruncam cu pietre, ghici ce face nucturel.
You mess with Jay, you die. Everybody loves Jaymond.
Ah, si in mm (catre nut.), papagal trist, ai imprumutat habarnist de la AB.
herbert
08 Oct 2005, 01:43
al dracu ambro (...) tu vei continua sa rostesti, cu ochii dati peste cap, 'sincity, sincity...' pe cind eu voi fi fiind de mult oale & ulcele...
chiar mi-a placut aici! al dracu' artisti cu imaginatie!
Alex Leo Serban
08 Oct 2005, 08:32
Everybody loves Jaymond.
well, i don't!
You say that like it's a good thing.
notorious
08 Oct 2005, 13:35
Hm, stiuatia lui nuturel imi auduce aminte de chestii dinalea de la circ cu un clovn care sta pe un pedestal si unii care arunca la tinta si daca nimeresti clovnul cade in apa. Noi aruncam cu pietre, ghici ce face nucturel.
tipic adolescentin: la ofense te pricepi, la argumentat te prostesti ca baba la piata.
You mess with Jay, you die. Everybody loves Jaymond.
nu, nu. jay s-a isterizat ca o fetiscana de gimnaziu si nu e de bagat in seama. la urmatorul meeting sa vezi ce bine ne-ntelegem.
Ah, si in mm (catre nut.), papagal trist, ai imprumutat habarnist de la AB.
pula mea ! ca nu exista 'habarnist' decat in vocabularul lui ambra !... ce pana mea, iti place sa te prostesti in halu' asta ?!
Ambra Blu
08 Oct 2005, 14:08
p*** mea ! ca nu exista 'habarnist' decat in vocabularul lui ambra !... ce pana mea, iti place sa te prostesti in halu' asta ?!
Auzi, notorele? Ii tot numesti pe ogto si BeNnY 'adolescenti' in acelasi mod in care nume il facea pe ALS 'homosexual'. Ma-ta nu ti-a zis acasa ca 'adolescent' nu are nimic jignitor in conotatie, decit pus in context notorious? (In fraza asta tocmai te-am jignit, depinde de tine sa descoperi unde; nu, nu e 'ma-ta').
la ofense te pricepi
F'ank you very much.
jay s-a isterizat ca o fetiscana de gimnaziu
You'd know.
p*** mea etc...
Gata nutty, gata... A trecut. Gigea...
Si eu zic sa o lasi mai moale cu argumentele si lipsa altora de argumente ca ai vazut ce se intampla, superi lumea.
@als .. .este o onoare pentru mine ca nu ma placi... si de fapt... parca nu mai vb cu tine... asa ca fuck off ...
bai notorious ... ai invatat cuvantul pula... bravo.. ce sa spun... esti cu adevarat un critic de film acum... asteptam cu nerabdare cronicile urmatoare... e bine ca mai avem pe cineva de care sa radem pe aici... keep the good job going...
Alex Leo Serban
09 Oct 2005, 08:16
@als .. .este o onoare pentru mine ca nu ma placi... si de fapt... parca nu mai vb cu tine... asa ca f*** off ...
kindergarten stuff...
PD da baiatu asta, jay, vorbeste singur? isi spune 'fuck off' in oglinda, asa, 'r u talkin to me'-like?... jeez! supernashpa, unora forumu le cauzeaza rau, nene :lol:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.