PDA

View Full Version : Into the Blue

alex2
06 Oct 2005, 19:56
bani dati aiurea pe bilet. de fapt, ar fi trebuit sa ma astept. ce poate sa iti ofere un film cu jessica alba si paul walker? in afara de niste foarte bine lucrate bodies, si landscape exotic, nimic.

povestea e ds vanatorii de comori ingropate in nispul caraibelor. incep sa fiu din ce in ce mai dezamagita de ce scot astia pe piata.

pe cand un film BUN?

a_d_r_i_a_n_a_21
25 Oct 2005, 20:51
damn damn damn

bine ca ne-ai spus...sa nu pierdem si noi 2 ore inutil :happy: :happy: :happy:

crissy
30 Oct 2005, 11:30
exact...perfect de acord...chiar ca is 2 ore pierdute..o ora juma mno...dar oricum nu m asteptam la ceva mai bun..desi imi pace cum joaca jessica alba..povestea prea fumata..si filmul prea intuitiv

tva
30 Oct 2005, 23:33
bani dati aiurea pe bilet. de fapt, ar fi trebuit sa ma astept. ce poate sa iti ofere un film cu jessica alba si paul walker? in afara de niste foarte bine lucrate bodies, si landscape exotic, nimic.

povestea e ds vanatorii de comori ingropate in nispul caraibelor. incep sa fiu din ce in ce mai dezamagita de ce scot astia pe piata.

pe cand un film BUN?
Nu ai stiut la ce film te duci? Iti recomand sa arunci o privire pe imdb inainte sa dai bani pe un film.

Mie nu mi-a parut rau ca l-am vazut. A un exact cum ma asteptam. Un film de actiune fara mari pretentii, 2 ore de relaxare, mi-a smuls si cateva zambete. Il recomand.

Lokibra
10 Nov 2005, 16:09
linistiti-va cu totii... filmul nu mai vine in Romania.
dar intre noi fie vorba... ar fi avut mare succes la noi.

cred ca un box-office comparabil cu Sahara - stiti voi, filmul ala cu aiureli gen vas confederat naufragiat prin desert, tanti doctoritza cu nenea vanatorul de comori, blabla, care a "invins" Moartea Domnului Lazarescu in weekend-ul lansarii.

Degeaba ne suparam noi aici pe forum ca vin toate vomele hollywoodiene la noi, asta vor romanii si asta tine de foame distribuitorilor si cinematografelor... :sick: