PDA

View Full Version : ce se intampla cu atelierul ???

costobocus
04 Oct 2005, 12:09
Stimati moderatori ... imi cer scuze ca am aceasta intrebare.. dar CE S_A INTAMPLAT CU ATELIERUL DE SCENARISTICA ???????

din ce am reusit io sa descopar..am vazut ca fostul moderator s-a luat la "pumni" cu un membru ... si intr-un final .. treaba a murit ..

Spuneti-mi si mie ..ramane treaba asa .. ca daca da, ma prind de mesaj si imi vad si io de ale mele (dupa ce termin de citit toate posturile o sa fiu cat de cat multumit ) si adio atelier .. ma simt ca intr-un cimitir .. si nu e o priveliste prea placuta .. preferam sa semene a parc ..

Va multumesc !

costobocus
06 Oct 2005, 09:46
Va multumesc pentru raspuns! Tacerea voastra este de aur !

(Postul se poate sterge/inchide)

Alice_Fluture
06 Oct 2005, 12:35
Esti tare! Dupa ce in Atelier ai raspuns ca vei lucra la tema pe care am propus-o acum vii si intrebi la condica de sugestii si reclamatii daca e cazul sa asasinam Atelierul? Cred ca e in parte si treaba mea sa trezesc lumea, pt. ca am tot interesul sa scrie cit mai multa lume la tema propusa.

Acelasi lucru l-am simtit si eu cind am intrat in Atelier. Dar am citit tot ce era scris (bine, erau mai putine topicuri despre scenariile fiecaruia, pt. ca nu trecuse decit o prima runda) si apoi m-am apucat de postat acolo unde ma interesa. Logic, cei care urmareau topicurile primeau notificare in mail si raspundeau.

Si, ma rog, te astepti ca o persoana sa poata citi tot forumul ca sa gaseasca mesajul tau aici si sa-ti raspunda imediat?? Da' altceva nu avem de facut? Some of us have jobs, you know?

In plus nu e decizia moderatorilor forumului mare ce se intampla cu Atelierul. Asta e decizia membrilor sai, iar tu esti unul dintre ei. Daca ai asa mult timp liber, te-ai gindit sa dai mps la toti membrii sa-i intrebi cu ce se mai ocupa?

costobocus
06 Oct 2005, 13:46
A...chestia asta e ca Moartea Domnului Lazarescu. Baiatu a murit de mult, doar ca nu o constientizeaza inca ...

Un worhshop din 3 oameni, hmmm , ma scuzi, da' ala nu e atelier..
Cand am vazut ce vremuri a prins atelierul ala ... acum e mai mult o baza de date - si foarte buna, recunosc !-

si nu ma astept ca o persoana sa poata citi tot forumu, ma asteptam ca "jdemiile de moderatori" sa o faca .. lor le era adresat postu.. Pai daca moderatorii au altceva de facut, s-o faca ..prin alte parti.. Si eu muncesc, dar timp sa ma conectez de 10 ori pe zi pe forum chiar imi fac cu cea mai mare placere ...

Si eu care credeam ca exista un consiliu al moderatorilor, unde toti incearca sa vada ce merge, ce nu merge.. cred ca am vazut prea multe filme s.f.

Decizia membrilor din atelier ... te referi la cei pasivi, sau la cei activi ?

chiar nu am asa mult timp liber, dar nici nu imi sta in fire sa ma bag in seama cu forumisti mai vechi sa-i intreb ce mai fac (avand in vedere ca nu-i cunosc )...

Nu o lua in nume personal, tu esti fata de treaba, da' cu o floare nu se face primavara ...

Al dvs.,

Alice_Fluture
06 Oct 2005, 14:59
Eh, ce n-ai inteles tu e chestia asta intima, a noastra. Moderatorii ne-au dat mina libera, capisci? De ce moderatorii Atelierului nu mai modereaza si altceva pe forum? Moderatorii forumului nu fac consiliu sa killareasca Atelieru', estas locco? De ce-ar face asta? Ca sntem oameni pasnici, nu ne batem, nu ne certam, nu injuram pe nimeni la noi acolo in coltisor... Si daca-o facem, e asa de discret ca numai membrii pot vedea. ;) Si nu facem nici un fel de probleme in general. True, creativitatea cam lipseste, sau dorinta de a o publica in fata unor fellow writers, ca prim pas inainte de critica dura a unor producatori. Dar poate ca unii dintre membrii scriu doar de placere, fara scopul declarat de a-si vedea operele pe ecran. I've given you this chance...