View Full Version : dvd-uri greu de gasit in Romania
Gothic-Hermy
01 Oct 2005, 23:16
Eu una imi amintesc cum in urma cu mai mult de un deceniu eram o fetita mica si ma uitam toata ziulica la casetele video ale lui tata, cu desene animate sau diverse filme.
Acum nu se mai intelege nimic dincasetele astea (a incercat el sa vada un film nu-stiu-de-ce si a inceput sa injure). Si asa ne-am trezit eu si ai mei ca marea noastra colectie de filme este de fapt mult mai mica decat credeam. Unele casete nici nu le-am mai gasit. Dumnezeu stie pe unde or fii!
Si, sa fiu cinstita, mi s-a facut si dor de desenele 2D cu care am crescut. Nu sunt prea mari sansele sa mai vad un desen animat in 2D decent dar si nou... Intrebarea mea de baza este unde pot gasi filmele de pe lista mea, in Romania, preferabil pe DVD. Iata lista:
- The Nutcracker Prince (1990)
- Ferngully: The Last Rainforest
- Cool World (cu Brad Pitt cand era tanar, adica cu secole in urma - glumeam!)
- Frumoasa si Bestia
- Fantasia (poate si varianta noua, aparuta acum cativa ani a Fantasiei, pe care nu am vazut-o...)
- Mica Sirena
- Poveste fara de Sfarsit
- Poveste fara de Sfarsit II (poate si III, pe care nu l-am vazut dar am auzit ca nu e deloc grozav)
- Edward Omul-Foarfeca
- Cosmarul Dinainte de Craciun
- Bernard si Bianca (partile I si II)
- Marele Soarece-Detectiv
- Peter Pan
Sau, cu alte cuvinte, daca stiti de unde se pot cumpara din Romania filme greu de gasit. Nu de alta, dar lista e mult mai lunga...
P.S. Daca e vorba de DVD-uri din alea piratate, sper sa se vada decent!!! (decent insemnand sa se vada ca un DVD si nu ca o caseta video demagnetizata!)
Ambra Blu
02 Oct 2005, 02:42
Ai incercat la Hollywood Music and Film?
Mala Portugal
02 Oct 2005, 12:12
Guess what! CD-urile si DVD-urile sunt singurele chestii pe care amazon.com le livreaza in Romania.
cherryblossom
02 Oct 2005, 13:08
ce vorbesti? eu am luat carti de pe Amazon.
Airlight
02 Oct 2005, 13:39
same here. adica si eu de la amazon .. :)
Mala Portugal
02 Oct 2005, 14:02
Aduca au dat drumu si la carti???? Eu incercasem anu' trecut si nu livrau in Ro
Airlight
02 Oct 2005, 14:46
tot ce stiu e ca io iau de 2 ani si n-am probleme..
Mala Portugal
02 Oct 2005, 15:45
Asta inseamna ca mi-am prins eu urechile p'acolo :shock:
emanuel
03 Oct 2005, 16:47
Majoritatea filmelor de care ai pomenit sunt productii Disney.
Desi exista un distribuitor Disney in Romania al casetelor si DVD-urilor (acum le-a revenit si distributia cinema), Prooptiki Romania, ei nu aduc deocamdata filme de animatie Disney pentru ca Buena Vista insista ca aceste filme sa fie dublate pentru orice piata in limba respectiva (deci si la noi ar trebui sa fie disponibile in romana). Aceasta treaba implica mari costuri, si deci deocamdata nici un film de animatie Disney nu va fi vazut pe VHS sau DVD. Cel putin nu foarte curand...
Solutia este sa faci rost de ele "din afara"...
aditza2004
03 Oct 2005, 21:53
in legatura cu siteul amazon...iti trebuie carte de credit ca sa cumperi de acolo?? ca si p mine m-ar tenta niste chestii..dar vreau intai sa stiu cu c se mananca:)...daca imi puteti da si mie niste detalii ash fi super multumit:)
Gothic-Hermy
08 Oct 2005, 15:25
Dar... cam ce fel de preturi sunt pe Amazon?!? Si, a mai intrebat cineva: iti trebuie carte de vizita?!?
Cititi aici (http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/browse/-/513058/103-1957124-2249454) pentru a afla cum puteti plati pe Amazon.
aditza2004
08 Oct 2005, 16:40
merci pt link...nu o sa imi cumpar niciodata de pe amazon :lol:
Gothic-Hermy
09 Oct 2005, 09:30
Sau cu alte cuvinte:
Amazon nu primeste, nu doreste sa primeasca, si foarte posibil nici nu a auzit vreodata de cuvantul magic: CASH
christi
11 Oct 2005, 15:58
in legatura cu siteul amazon...iti trebuie carte de credit ca sa cumperi de acolo?? ca si p mine m-ar tenta niste chestii..dar vreau intai sa stiu cu c se mananca:)...daca imi puteti da si mie niste detalii ash fi super multumit:)
Eu am cumparat doar cu carte de credit, e mult mai rapid asa, decit sa trimiti un cec sau mai stiu eu ce "international money order". Totul decurge perfect si poti avea siguranta ca e "secure". Preturile sint foarte mici (ex...: cd-urile cu muzica sint cam 10-12 usd, sub 20 usd cu transport cu tot, adica mai ieftin decit daca le-ai cumpara de la noi din magazine -- si oricum, in cazul meu, as putea astepta mult si bine sa apara Dredg sau Sigur Ros prin Romania -- poate doar Radiohead :P ). Doar ca e nevoie de rabdare... dureaza cam 2-3 saptamini pina primesti coletul.
Eu am de pe amazon "Cinema Year by Year 1894-2004" by DK Publishing.O minunatie de enciclopedie!
solidox
11 Oct 2005, 22:13
singura problema cu amazon sau alte magazine straine de la care am cumparat este ca nu trimit decit pe adresa pe care e emisa cartea de credit/debit. Cu alte cuvinte nu poti cumpara cu CC-ul unui prieten si sa ti le livrezi acasa.
In rest, e ok.
Airlight
11 Oct 2005, 23:07
gresit, mouse allmighty.
start over. try again.
Majoritatea filmelor de care ai pomenit sunt productii Disney.
Desi exista un distribuitor Disney in Romania al casetelor si DVD-urilor (acum le-a revenit si distributia cinema), Prooptiki Romania, ei nu aduc deocamdata filme de animatie Disney pentru ca Buena Vista insista ca aceste filme sa fie dublate pentru orice piata in limba respectiva (deci si la noi ar trebui sa fie disponibile in romana). Aceasta treaba implica mari costuri, si deci deocamdata nici un film de animatie Disney nu va fi vazut pe VHS sau DVD. Cel putin nu foarte curand...
Solutia este sa faci rost de ele "din afara"...
Asta e cea mai mare aberatie posibila. Eu nu o sa cumpar niciodata un DVD dublat in romana. :(
Ar trebui sa facem o petitie online, in care sa ne exprimam dezacordul fata de ideea asta... :P
christi
12 Oct 2005, 11:44
singura problema cu amazon sau alte magazine straine de la care am cumparat este ca nu trimit decit pe adresa pe care e emisa cartea de credit/debit. Cu alte cuvinte nu poti cumpara cu CC-ul unui prieten si sa ti le livrezi acasa.
In rest, e ok.
Pe Amazon.com poti si la alta adresa. Ai si optiunea de "Gift", daca vrei sa ti-l impacheteze frumos :)
Gothic-Hermy
15 Oct 2005, 17:08
Din pacate, nu toata natia are carti de credit!!! Iar eu sunt din categoria celor care nu au asa ceva!!!
Si... intr-adevar: cine o sa cumpere sa zicem "Regele Leu" dublat in romana?!? Cea mai stupida idee pe care am auzit-o in viata mea!
Dar doar fiindca e dublat nu inseamna ca tre' sa te uiti la film asa. DVD-urile au mai multe limbi, in case you forgot, si la Language/Subtitle, presupun ca o sa avem posibilitatea de a alege limba dorita (de exemplu, am DVD-uri care au si poloneza sau germana!)...
anais85
16 Oct 2005, 16:37
Am incercat sa cumpar un dvd de pe amazon.com si uk si ambele imi spun ca nu primesc comenzi ptr romania.am carte de credit si am pus adresa si numele pe care e inregistrata.tot n-a mers.
Please HELP... :((
Gothic-Hermy
21 Oct 2005, 08:01
Poate mai exista un fel de Amazon in Romania... or something
redhack
21 Nov 2005, 10:34
V-as ruga,daca stie cineva unde gasesc si eu prima serie din "Desperate Housewifes" !!!
Am cautat peste tot, la toate magazinele de gen , am incercat sa fac comanda la "best buy"!!
Daca stiti de unde pot face rost si eu de prima serie, sau daca are cineva va rog spuneti-mi si mie, v-as fi recunoscator !!!
gionloc
23 Nov 2005, 13:37
Am incercat sa cumpar un dvd de pe amazon.com si uk si ambele imi spun ca nu primesc comenzi ptr romania.am carte de credit si am pus adresa si numele pe care e inregistrata.tot n-a mers.
Please HELP... :((
acum vreo 7-8 luni am cumparat ultimele dvduri pe care chiar mi le-au trimis acasa tipii dela amazon, .fr de data asta. Depeche Mode live... inainte cu ceva luni cumparasem depe amazon.co.uk un pachet de filme si mi-au venit fara probleme.
dar din vara tot ziceau ca nu mai trimit nimic in Romania, asa ca am ales sa-mi fac o comanda de ceva cduri pe adresa unui prieten care vine de Craciun din Paris incoace. a mers comanda, am dat adresa lui... i-au sosit, e bine.
intr-adevar, e foarte ieftin. de exemplu, Eraserhead era la HMF sau la Media Galaxy 900mii, aceeasi varianta mi-a ajuns cu tot cu taxe postale la 350mii. Exiter Tour al Depeche e 1,8mil la diverta, depe amazon a venit la vreo 800mii, parca. la fel si cdurile. la noi unu e 700mii (sa zicem un Pink FLoyd) pe amazon e cam 11 euro (fiind cele mai scumpe cduri din ceea ce prefer io muzical), si apar tot felul de cofreuri, pachete promotionale... chiar merita bani, macar elementele audio-video care iti alinta existenta in mod special!
Connie38
24 Nov 2005, 19:03
As vrea sa va intreb ceva: SIGUR Amazon.com livreaza DVD-uri in Romania? Si daca da, cum? Please, raspundeti repede, bine? :) [/u][/b]
gionloc
25 Nov 2005, 10:26
As vrea sa va intreb ceva: SIGUR Amazon.com livreaza DVD-uri in Romania? Si daca da, cum? Please, raspundeti repede, bine? :) [/u][/b]
apai ar trebui sa le dai un telefon celor responsabili cu livrarea marfurilor de pe amazon!!! numai ca trebuie sa ai in vedere ca de pe amazon.com vei primi dvduri REGION 1, adica iti trebuie un aparat care sa le citeasca, europa fiind inscrisa in Regiunea 2 a dvdurilor.
sau pur si simplu sa incerci!
daca iti vor tirmite, vor veni in pachet la un oficiu postal care are si vama. fiind produse din categoria imprimate (cred ca asa se numeste) nu iti vor fi vamuite, dar pachetul va fi deschis in fata unui agent vamal.
ai nevoie de un card care sa nu fie folosibil only in romania si trebuie sa completezi date pe sait. gasesti acolo (si mai sus aci pe forum linkuri) locatii unde ti se explica tot ce ai de facut.
Connie38
25 Nov 2005, 10:44
Puteti sa-mi spuneti si mie daca sigur se poate lua de pe amazon? si daca da, cum? Spuneti-mi si mie va roooooooooog!! :?
Gothic-Hermy
25 Nov 2005, 16:51
V-as ruga,daca stie cineva unde gasesc si eu prima serie din "Desperate Housewifes" !!!
Am cautat peste tot, la toate magazinele de gen , am incercat sa fac comanda la "best buy"!!
Daca stiti de unde pot face rost si eu de prima serie, sau daca are cineva va rog spuneti-mi si mie, v-as fi recunoscator !!!
In primul rand: s-a lansat?!? Daca da, cauta fie pe Amazon, fir intra pe IMDB si cauta pe acolo (cred ca au linkuri de la care sa poti cumpara, si chiar daca nu, intri pe message boards si intrebi acolo). Ai incercat cu un simplu search pe google?!? Din cate stiu eu, serialele nu se prea gasesc pe DVD in Romania (decat chestiile astea suuuuuper-urmarite de toti, de genul Friends sau Sex and the City). Mult noroc, anyway.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.