PDA

View Full Version : Cenzura @ forumul cinemagia.ro

coco
20 Sep 2005, 16:37
Ieri am postat cate un raspuns la doua subiecte de pe cinematografia romaneasca, ce-i drept ironic, chiar putin acid la adresa filmului romanesc si la cei ce il comenteaza pe acest forum dar fara a folosi vre-un limbaj ce ar putea ofensa ochii stimatilor cititori. Era pur si simplu o parere lafel ca toate celelalte mesaje postate. Cele doua posturi au disparut fiind probabil cenzurate de persoane care nu erau deacord cu mesajul lor..

Intrebarea ar fi ce rost mai are un forum despre cinematografia romaneasca cand posturile celor ce nu sunt deacord cu majoritatea de pe acest site sunt sterse!!!

Jucati-va de-a forumul pe SMS,intre prieteni, daca reactionati asa cand va deranjaza un amarat de mesaj..

CHIAR SUNT CURIOS DACA O SA IL STERGETI SI PE ASTA

st3fan
20 Sep 2005, 16:48
Cinematografia Romaneasca este ograda lui Pitbull.Ma indoiesc profund ca ar sterge mesaje...

M0n0
20 Sep 2005, 18:11
Domnul Coco s-a referit la Cinematografia Romaneasca ca fiind tot forumul...nu numai acel subiect...

Ambra Blu
20 Sep 2005, 18:15
Este nevoie de cenzura, ca metoda de protectie. De exemplu, ar trebui infibulat un prezervativ in gura lui Marge Gunderson, sa nu mai tuseasca si sa horcaie atit cind ne varsam copiii in ea.

Mala Portugal
20 Sep 2005, 20:07
fara a folosi vre-un limbaj ce ar putea ofensa ochii stimatilor cititori.
:? vreun?
o parere lafel ca toate celelalte
:shock: sau la fel?

fiind probabil cenzurate de persoane care nu erau deacord
:huh: de acord....
posturile celor ce nu sunt deacord cu majoritatea
Iar coco, iar? :((

Nu stiu ce continea mesajul dar am o vaga banuiala de ce l-au sters :), zise mala si mala se facu.

Bulumulu
20 Sep 2005, 21:28
coco, e doar invidiosi draga, le-o fi sters careva care nu le-a inteles ;)
anyways iti uram welcome back undeva sub posturile de ieri

Pitbull
25 Sep 2005, 00:53
Mesajul de la "Casa Creatorilor" l-am sters eu. Nu aducea nimic nou, era doar o betie de cuvinte cu vagi tentative de haz si sarcasm la adresa celor de pe acel topic. Recunosc cä n-ar fi trebuit s-o fac, ci mai degrabä sä lämuresc lucrurile printr-un räspuns, dar eram nervos si obosit. St3fan are dreptate, de obicei recurg la orice alte metode, si doar foarte rar la "delete".
Totusi, fac o precizare: nu numai limbajul ofensiv e considerat motiv de "delete", ci si bätutul apei în piuä (dulcele off topic). Sub aspectul ästa, alti moderatory (BeNnY, de pildä), sunt mult mai drastici.
Cât despre a nu fi de acord cu unii, altii sau toti, pe cei mai multi de-aici ne BUCURA asta, întrucât conferä dinamism forumului. O singurä rugäminte avem: ARGUMENTE, nu dätäturi cu toroipanu' - fie si de papier mâché.

Bagheera
27 Sep 2005, 18:03
Pitbull, asta inseamna ca ai sters un mesaj pentru ca... etc, etc, dar, ai reintrodus mesajul dupa? Atat as vrea sa aflu, daca se poate. Pe mine ma intereseaza sa citesc un mesaj pe forum, chiar si vag, cu haz pe alocuri; poate ca, cine stie, altii ajung la concluzia ca ideile sunt mai consistente, iar hazul e mult mai prezent. Daca omul injura, scoate-l, daca nu... Ce sa iti zic,de ceva timp asist la o droaie de injuraturi pe forumul asta, e adevarat, deloc vagi, dar tot fara haz. Stiu sigur ca tie nu iti poate sufla in panze subiectivismul cras si ca, daca se ia vreunul de tine, de echipa ta, de sitcom-ul tau, tu nu vei abuza de calitatea de moderator si nu il vei expulza pe "nemernic" in hau! Multumesc anticipat pentru raspuns.

Pitbull
27 Sep 2005, 19:09
Nu, Baggie, nu l-am reintrodus - n-avea rost, era un spanac färä sare si piper, de n-ar fi râs nici curcile. Altfel, dacä ar fi avut cu adevärat umor (calitate pe care o savurez si o respect întotdeauna, chiar si când e atroce si vitriolant), sau dacä ar fi fost un atac virulent, însä serios si bine sustinut, l-as fi läsat intact, dându-i doar o replicä pe mäsurä. Dar nu era decât un fâs. (Serios, ne pierdem deja prea mult timpul cu acest "caz"; omul a încercat o glumä, nu i-a reusit, gata; nu se supärä nimeni, mergem mai departe.)

Ambra Blu
27 Sep 2005, 19:14
Hai sa fim seriosi (fara sa-l apar in vreun fel pe coco): lasi toate porcariile lui Marge si, in schimb, ti se pare demn de sters un mesaj inofensiv? This is not proper thinking.

coco
28 Sep 2005, 01:26
Democratia e naspa, tigara nu mai are nici un gust, tabloul e alb-negru, nu am schimbat apa la pesti, pute, ma simt confuz, totul e naspa de cand mi-ai sters mesajul. Sunt depresiv nu mai mananc nu mai am chef sa ma uit la filme ce sa mai e naspa. Nasol rau de tot. si toate astea pentru ca am facut o glumita nu mi-a mers am inteles si nu se supare nimeni..
Vezi Pitbulle ce ai facut? VEZI?
rusinica rusinica.

Dar te iert caci iertarea e rupta din rai..sau nu asa era vorba?
Glumesc bai glumesc. Buddies? :love: