PDA

View Full Version : Games&Movies

HellRiser
17 Sep 2005, 19:58
Sau facut atatea flme despre subiecte diverse dar sunt atatea subiecte si in jocuri.Eu cred ca un film despre povestea din
Half-Life si Half-Life 2 sau Doom(astea sunt doar 2 exemple )care au prins foarte bine la public si dupa care s-ar putea face stiu eu filme care ar rupe rating-ul si la vanzari de bilete si ar putea avea acelas efect care la facut seria Lord Of The Rings.Vreau sa stiu parerea voastra despre acest lucru si poate sugesti la ce jocuri ar merita sa se faca un film despre ele.

radu83
19 Sep 2005, 09:45
Intamplator, chiar apare un film bazat pe Doom. Si chiar acum, repede...

Trailere (http://www.apple.com/trailers/universal/doom/)

raptor
19 Sep 2005, 17:51
Sau facut atatea flme despre subiecte diverse dar sunt atatea subiecte si in jocuri(...)Vreau sa stiu parerea voastra despre acest lucru si poate sugesti la ce jocuri ar merita sa se faca un film despre ele.

.tetris.

Bulumulu
19 Sep 2005, 18:09
pacman

Cinemania
19 Sep 2005, 20:01
chicken invaders...?

HellRiser
19 Sep 2005, 20:04
E clar ca nu aveti nici un pic de imaginatie si nu am cu cine sa stau de vorba imi pare rau despre voi sincer........speram si eu ........... :sleep:

st3fan
19 Sep 2005, 20:21
imi pare rau despre voi sincer........
Si mie imi pare rau pentru exprimarea ta...sincer...
Atomic Bomberman

Cinemania
19 Sep 2005, 20:55
E clar ca nu aveti nici un pic de imaginatie si nu am cu cine sa stau de vorba imi pare rau despre voi sincer........speram si eu ........... :sleep:

very touching...mi se rupe (inima?)

Aghiutza
20 Sep 2005, 15:12
Monkey Island.
Da' mare mi-ar fi mirarea dacã filmul ar ajunge mãcar la gleznele jocului.

Gaandalf
22 Sep 2005, 08:32
Monkey Island.
Da' mare mi-ar fi mirarea dacã filmul ar ajunge mãcar la gleznele jocului.
besi ma cu jegu' ala ...
:sick:

aditza2004
04 Oct 2005, 19:59
sa se faca un film dupa jocul chicken invaders ar fi cel mai marfa:))...cum te bati cu gaina aia uriasha.. :D ....cel mai tare film..ar rupe box officeu in doua :lol: