View Full Version : AKIRA KUROSAWA
Daca poate cineva sa imi spuna de unde pot face rost de un DVD (sau alt format) cu filmul lui Akira Kurosawa: Dreams, sunt recunoscatoare.
Multumesc!
Da un search pe DC++, eu l-am gasit.
Pitbull
13 Sep 2005, 17:10
Eu îl am pe VHS, dar cum spune St3fan, e mult mai comod sä-l preiei prin DC++.
nu stiu ce inseamna DC++.
astept indrumari detaliate.
thks
Ok, hai ca te ajut eu cum pot,sa mai spuna cineva ca pe cinemagia nu e lumea de treaba, primitoare, calduroasa...Deci, uite site-ul oficial (http://dcplusplus.sourceforge.net/)al acestui "programel" magic.Uite si un site dc++ roman (http://warez.3xforum.ro/).Citeste tot ce gasesti pe acolo, si intreaba si tu prietenii/prietenele care au net prin cablu.Foarte pe scurt si in termeni uzuali, este vorba despre un program prin intermediul caruia utilizatorii de internet isi pun in comun filmele, muzica etc.Astfel tu cauti filmul, il gasesti pe hard-ul altcuiva, si il iei de acolo.G luck!
nu stiu ce inseamna DC++.
astept indrumari detaliate.
thks
.intreaba pe vecinu care se ocupa cu reteaua, pe frati-tu mai mare sau pe profesoara de igiena sexuala. crezi sincer ca o sa poti penetra misterele dc-ului doar prin citirea a 10 mesaje de pe cinemagia? iubito, noi ne chinuim cu el de ani intregi...
Bulumulu
14 Sep 2005, 03:59
lol raptore... wise words :lol:
Pitbull
14 Sep 2005, 09:46
Wise words indeed! Eu am DC++ de câteva luni, si încä N-AM REUSIT sä fac nimic cu el! Mä uit la toate instructiunile si setärile alea comme le veau �* la porte nouvelle, si de fiecare datä mä enervez înainte de a putea face sä se întâmple ceva... Da, solutia e sä chemi la tine un cunoscätor, care sä ti-l si seteze, sä ti-l si explice.
In treacät fie zis, NightWane sustine cä lui i-a mers din prima. Uite asa se nasc unii cu lingurita de argint în gurä - variantä autohtonä: au cäzut în cäcästoare când erau mici. Acum se mai duce si-n Spania la studii, nesimporku'!
In fine: nu uitati cä despre programe gen DC++, Shareaza, KaZaA, etc., e mai politically correct sä se discute prin m.p. sau email sau la o bere... Nu-s eu mai catolic decât Papa, am supt la KaZaA si Shareaza ca mielu' blând de la douä oi pân-la loc comanda, dar de jure si de facto asta se cheamä piraterie, iar a-i face reclamä pe un forum aduce în primul rând prejudicii forumului însusi.[/img]
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.