View Full Version : Brad Pitt
NUME: Pitt
PRENUME: William - Bradley
S-A NASCUT IN: Shawnee, Oklahoma, SUA
DATA NASTERII: 18 decembrie 1963
INALTIME: 1.83m
GREUTATE: 72kg
CULOAREA PARULUI: blond
CULOAREA OCHILOR: albastrii
TATA: Bill Pitt
MAMA: Jane Pitt
SLUJBA DE DINAINTE SA DEVINA ACTOR: mascota la 'EL LOCO POJO
MARILE IUBIRI: Gweneth Paltrow ( doar logodit), Jennifer Aniston (divortat), Anjelina Jolie(actualmente)
FILME: Sapte, Legendele toamnei, Interviu cu un vampir, Ocean's11 & 12, Troia, Mr. & Mrs. Smith etc. In prezent filmeaza 'Asasinatul lui Jesse James' :love:
and why do we need to know this?
asta asa ii...ce ne pasa noua de biografia lui brad pitt :lol:
ATB4FOREVER
14 Sep 2005, 14:09
mai, mai, ce fanatica indragostita ! :shock:
Eu nu l-am remarcat pe Pitt decat dupa ce am vazut "7 ani in Tibet"......
Apoi m-a mai impresionat in cateva secvente din "Legendele Toamnei".........a facut un rol bun in "Troia"........nu pot sa spun mare lucru despre "seven"-filmul mi-a placut mult dar nu pentru ca Pitt a facut un rol extraordinar,cred ca oricare alt actor s-ar fi descurcat.
E un actor carismatic...are momentele lui bune....dar nu pot sa-l declar favoritul meu.
Parerea mea este ca este cel mai bun actor al generatiei lui(poate doar Russell Crowe il poate egala).A jucat exceptzional in Troy,ca sa nu mai zic de Snatch sau 12 Monkeys.Putem aminti shi filmul Legendele toamnei.Va fi un actor cunoscut multzi ani de acum incolo.
M-am grabit shi am uitat un alt mare actor al acestei generatii.Este vorba despre Tom Hanks care dupa parearea se individualizeaza fatza de ceilaltzi shi cred ca este mai bun ca Brad Pitt sau Russell Crowe
nu mi se pare cine stie ce Pit si am vazut multe filmu cu el si nu ma impresionat deloc
regedit
04 Jan 2006, 14:22
in afara de faptul ca seamana izbitor cu mine, nu vad nici o alta calitate.
Cinemania
04 Jan 2006, 14:31
in afara de faptul ca seamana izbitor cu mine, nu vad nici o alta calitate.
fetelor, 'nsuratelor si ne'nsuratelor, sariti pe loverboy-ul disperat...ca poate trece "dincolo" intr-o criza de disperare
regedit
04 Jan 2006, 14:50
multumesc! nu m-am considerat niciodata un sex simbol. in schimb BP da! un alt lucru care nu da bine la el.
oricum, daca as prefera pe cineva de pe cinemagia aceea ar fi ambra si fii sigur ca as fi folosit pm-ul pentru a o seduce si nu mesajele postate pentru toti ;)
Da fizic extraordinar...talent nu cred ca are prea mult.Troia wow ce extraordinar a jucat...crek glumesti
Mda , asta e boala cu actorii care arata bine. Unii chiar au talent dar nu sunt recunoscuti pentru chestia asta tocmai pentru ca arata bine. In Troia Brad Pitt a fost sarea si piperul acelui film , de ce sa nu recunoastem ca Toti cei care au iesit din sala de cinema spunand ca le-au placut filmul a fost datorita lui , ca de , au mai fost ecranizari. S-a dorit ca Alexander sa aibe macar acelasi succes precum Troia insa a dezamagit.
Cinemania
09 Feb 2006, 22:34
multumesc! nu m-am considerat niciodata un sex simbol. in schimb BP da! un alt lucru care nu da bine la el.
oricum, daca as prefera pe cineva de pe cinemagia aceea ar fi ambra si fii sigur ca as fi folosit pm-ul pentru a o seduce si nu mesajele postate pentru toti ;)
i-auzi Ambrule :lol:
Mi-a placut in MEET JOE BLACK si LEGENDS OF THE FALL in care a jucat alaturi de Anthony Hopkins.
Tocmai am vazut Fight Club... a fost la tv. N'a fost rau deloc... normal, B. Dar se putea si mai bine... iar in Troia... cred ca a avut o problema... a tacut prea mult in dialogurile cu Peter O'Toole.... in rest ok.
Dea_Tofog
10 Oct 2006, 19:57
n-am sa spun nimic de fizic pt ca nu e nevoie. e foarte talentat baiatul, iar cine spune ca e doar cute.. nu a vazut destule filme cu el. pt schimbarea acestor impresii, recomand "kalifornia".
are o expresie a fetei extraordinara... de ex, cat de diferita poate fi privirea lui din kalifornia cu cea din meet joe black. fight club, se7en, sleepers, snatch, interview with the vampire, s.m.d. e un tip foarte talentat.
imi pare rau ca s-a despartit de jen though. :(
mi se pare ca brad pitt are ghinionul de a arata prea bine si nu este luuat in serios deloc. cam asta i se intampla si lui Leo. Brad pitt a fost extrem de convingator in 12 monkeys si kalifornia unde nu erau roluri chiar in registrul lui normal.
Dar cred ca ma dezamageste din nou daca ii ia locul lui Cruise in mission imposible. Se pare ca va face un film bun cu anjelina cu povestea ziaristului rapit in Pkistan, la fel cum Leo se pare ca face minuni cu Scorsese. fiind mai convingator decat in Gangs of New York sau chiar aviatorul.
PS scuze ca m-a luat avantul despre leo, poate este poe langa subiect, este doar o analogie
a interpretat bn in Troia
chircuandreea
13 Jul 2007, 17:56
ce rautaciosi sunteti...se vede ca nu sunteti fete... :x
----------------------
Advertising (http://www.k6.ro/) - Anunturi (http://www.rompedia.ro/) - Afaceri (http://www.firmex.ro/)
VampireDarkPrincess
14 Jul 2007, 20:01
ce rautaciosi sunteti...se vede ca nu sunteti fete... :x
----------------------
Advertising (http://www.k6.ro/) - Anunturi (http://www.rompedia.ro/) - Afaceri (http://www.firmex.ro/)
are dreptate...inafar de fete mai sunt si baieti fani pe aici? =))
[/quote]
Daca parintii si nasul m-ar fi numit Fane as fi fost eu fan, dar ma cheama Cornel :D
Totusi Brad Pitt a jucat si in filme in care nu a contat prea mult aspectul lui exterior. Asta imi place la el, dar nu l-as lua acasa sa-mi faca popcorn si apoi sa ne uitam impreuna la un film in care joaca el.
lady_mystyque
16 Jul 2007, 12:34
dar nu l-as lua acasa sa-mi faca popcorn si apoi sa ne uitam impreuna la un film in care joaca el.
nu-i nimic il iau eu.. :lol: :lol: ca sa nu se simta parasit!
glumeam adevarul este ca in ciuda faptului ca da impresia de papusa masculina nu este asa iar rolurile din Fight Club si din Armata celor 12 maimute sau din Kalifornia chiar demonstreaza ca are talent parerea mea.. :)
Neuptolem
30 Nov 2007, 16:31
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=6819
Scorpia de Angelina a facut din barbatul no.1 al planetei un tatic batranel, responsabil, uratzel si un barbatel de duminica cu burtica, chelie si paros...simt ca ma ia ameteala, dati-mi apa, please.
Adio atitudinea aia ce-o inhalezi dupa filme ca 'Fight Club", "Se7en", "Legends of the Fall", "Troy", "Seven years in Tibet", "Snatch", "Spy Game"...trebuia sa vina si momentul asta, no?
Adio eroi.
Si astfel ne maturizam.
Toate fetele ce-au avut nopti fierbinti in urma filmelor lui si toti baietii ca mine ce prindeau curaj dupa un film cu el si se credeau Brad, macar pe net dk nu si in real-life, sunt rugati sa vina sambata 1 decembrie la inmormantarea unui sex-simbol al Hollywood-ului, noul James Dean sau Un Alt Robert Redford, insa Brad a fost unic, personaje ca Tristan Ludlow se nasc o data la 50 de ani iar eroi ca Achille nu mor niciodata.
http://www.cinemagia.ro/news.php?news_id=6819
Scorpia de Angelina a facut din barbatul no.1 al planetei un tatic batranel, responsabil, uratzel si un barbatel de duminica cu burtica, chelie si paros...simt ca ma ia ameteala, dati-mi apa, please.
Adio atitudinea aia ce-o inhalezi dupa filme ca 'Fight Club", "Se7en", "Legends of the Fall", "Troy", "Seven years in Tibet", "Snatch", "Spy Game"...trebuia sa vina si momentul asta, no?
Adio eroi.
Si astfel ne maturizam.
Ca era Angelina, ca era singur (si mai avea 3-5 ani de glorie) tot ajungea in momentul in care este acum.
Inca o chestie! Unii actori trebuie sa-i acceptam si-n alte roluri, de fapt, asta e soarta lor, trebuie sa se modeleze, sa fie flexibili pentru toate vremurile.
Si eroi o sa mai fie, trebuie doar sa scapam de comparatii. E imposibil sa fie doi eroi la fel de buni, mai ales ca fiecare are punctele lui tari. Pe alea sa le vedem si sa le punem sub reflectoare! :)
lady_mystyque
03 Dec 2007, 23:43
am si citit si eu stirea in ziare ... poate intr-un fel are is omu dreptate pana la urma ii si alegera lui ca nu cred ca ia pus angelina juvatu de gat sa nu se mai dezbrace in filme ... cu toate astea am oftat intristata dupa terminarea articolului :( ... dar poate mai e o speranta... o licarire mica acolo :)
Pacat de frumusetea lui. Cred ca si-a ruinat tineretea...
selamaur
14 Apr 2008, 14:19
Cred ca e un actor grozav.Daca n-ar fi nu s-ar povesti! E remarcabil , desi joaca caractere destul de deosebite, a reusit sa se remarce ca si sex simbol in mai toate. Spre deosebire de Tom Cruise spre exemplu care este unidimensional.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.