View Full Version : TV - Grila de toamna 2005
christi
05 Sep 2005, 18:27
Doar citeva nume din ce ne asteapta in toamna asta la TV:
Filme
TVR1:
"Amores Perros"
"Bad Santa" :)
"Being John Malkovich"
"City of God" :w00t:
"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" :w00t: :w00t: :w00t:
"Invasions Barbares"
"Monster"
"Requiem for a Dream" :w00t:
Antena 1
"Kill Bill vol.1 + 2" :D :w00t: :P :D :w00t: :P :w00t: :D
"The Mummy"
"The Whole Nine Yards"
"Lost in Translation"
"The Insider"
"Les Riviers Pourpres"
"Snatch" :w00t:
ProTV
"Harry Potter 3"
"LOTR The Two Towers" :sick:
"Ali"
"About Schmidt"
"Gangs of NY"
"Catch Me if You Can"
"The Ring"
ProCinema
seria "Rocky"
"Heat"
"The Others"
PrimaTV
seria "The Godfather"
"Mission Impossible 1 + 2"
AXN
"The Usual Suspects"
"Gone in 60 Seconds"
"Desperado"
Seriale
TVR1
"Lost" (season 1) :)
ProCinema
"X-Files" :w00t: :w00t: :w00t:
"Alias" (season 3)
"Monk"
"The Mind of the Married Man"
"The Shield"
And where did you get this?
ProTV
"Harry Potter 3"
Right. Sau nu. In legatura cu antena 1 sunt sceptic. TVR - once again, go Ada!
"Eternal Sunshine of the Spotless Mind" :w00t: :w00t: :w00t:
:love:
dar nu inteleg " :w00t: "
Gaandalf
06 Sep 2005, 06:28
obositii aia de la Prima Tv aceleasi filme over & over again ...
looking forward to:
-Lost in Translation :love:
-Kill Bill 1+2
-Season 1 LOST
-Invaziile
-City Of God
-Being John Malcovich
Cateva corectii minore :D : The Whole Ten Yards(adiq sequel-ul pe A1)
Harry Potter 2 pe Pro
alte noutati la Pro: From Dusk Till Dawn
Simone
Showtime
From Hell
John Q
Killing Smoochy
Analyze That
plus o emisie de duminica Mamma mia-cum te-ai descurca daca ti-ai alege partenerii in functie de mamele lor? :huh: :shock: si tineti-va bine prima soap-opera(de parca cele 3 telenovele din acest sezon nu erau destule) romanesca-California :lol: :sick: :sick:
la Acasa: Moulin Rouge, Emma, Fools Rush In
la Procinema: 12 Monkeys, The Rat Pack, Sade, Mad Dog and Glory, A Perfect World, The Usual Suspects plus Alias :sick: ,Lege si faradelege si Saturday Night Live probabil cele mai recente sezoane
La Antena: Black Hawk Down
A Knight's Tale
Evolution
Just Visiting
plus porcariile cu care ne-au obisnuit deja Din dragoste si Folclorul si cateva jeguletze noi Gogomanii-emisiune saptamanala de umor(Cuncea si Rocsana Marcu)-no comment, Ziua Judecatii-DAAAAN NNNEGRUUU :(( :(( :(( si tiribomba de telenovela lazaroviana indelung trambitata Secretul Mariei :sick:
Momentan astea sunt chestii sigure...om trai si-om mai vedea.
Gaandalf
06 Sep 2005, 11:28
de unde veniti atatia mah cu ce avem toamna asta pe micile ecrane ? lucrati in domeniu sau ati nimerit la tembelizor vreo emisiune de genu . ... ?
Filmele de pe TVR1 par promitatoare...
Acel soap-opera "California"...Media Pro again... :sick:
Problema cu filmele la tvr e ca sunt destul de tarziu alea bune
Gaandalf
07 Sep 2005, 14:13
i baked a differ:
Kill Bill 1 + 2 - pe HBO pe 28 + 29 septembrie
notorious
07 Sep 2005, 22:22
singura kestie care ma entuziasmeaza - 'the x files'. :love: :love: sper sa fie ultimele doua sezoane. dar de 'friends' nu se aude nimic ? :(
in rest, filmele sunt vazute & rasvazute, cu mici exceptii (neinteresante). un singur comentariu, in privinta lui 'kill bill', care... va fi transmis simultan de antena 1 si HBO ? ciudat. :shock:
Din cate stiu Friends au cam terminat-o ... cam prin '98, '99...ultimul episod fiind intr-adevar sfarsitul...apartamentul in care ei se adunau era gol...clar the end...
Gaandalf
08 Sep 2005, 08:37
Din cate stiu Friends au cam terminat-o ... cam prin '98, '99...ultimul episod fiind intr-adevar sfarsitul...apartamentul in care ei se adunau era gol...clar the end...
sezonul 10 s-a terminat anul trecut - si ultimul episod a fost difuzat pe 6 Mai daca-mi aduc aminte bine ...
Gaandalf
08 Sep 2005, 08:38
'kill bill', care... va fi transmis simultan de antena 1 si HBO ? ciudat. :shock:
eu zic ca doar HBO o sa difuzeze ...
Antena 1 is full of shit ...
Referitor la informatii...eu cel putin lucrez in domeniu....guilty as charged :D
notorious
08 Sep 2005, 23:20
ultimul episod fiind intr-adevar sfarsitul
asa sa fie. :D
Terror_IST
18 Sep 2005, 19:46
Am vazut la un moment dat un spot pe TVR2 care anunta "Carlito's Way" (Al Pacino & Sean Penn in regia lui Brian De Palma). Un film care chiar vreau sa-l revad!
Terror_IST
18 Sep 2005, 20:16
A fost "Carlito's Way"? La ei pe site apare programat pe 24 septembrie ?!
Grila de toamna a adus o emisiune de nota 10, si anume "Te vezi la Stirile ProTv", in fiecare duminica, de la 18.30.Documentare, prezentate de Cristi Tabara, foarte frumoase, muzica, imagine, montaj, toate sunt realizate la un nivel inalt.
aditza2004
03 Oct 2005, 23:04
wow..c noutati are prima:))...NASUL...a fost de 2 ori anul asta:))....tvru baga filmele la 2 dimineatza....daca ar mai intarzia vreo 4 ore ma uit la ele inainte sa plec la scoala...pro tvu baga filmele bune duminica la 20 cand e si meciul cel mai important din divizia a:)....antena 1 baga filme najpa...deci toamna asta raman cu champions league,prison break ,threshold,invasion,rome,deadwood,surface,lost s2...si la tv doar filmele de la hbo de la 23 inainte sa ma culc;))..si cinema cinema cinema:D
ProCinema
"Alias" (season 3)
"Monk"
"The Shield"
Chiar e The Shield la Pro Cinema? Ca eu sunt fan si l-as mai vedea de cateva zeci de ori, macar pana ii invat melodiile pe de rost.
M-am in uitat in programul lor pe site , nu apare la seriale.
christi
17 Oct 2005, 10:10
ProCinema
"Alias" (season 3)
"Monk"
"The Shield"
Chiar e The Shield la Pro Cinema? Ca eu sunt fan si l-as mai vedea de cateva zeci de ori, macar pana ii invat melodiile pe de rost.
M-am in uitat in programul lor pe site , nu apare la seriale.
Inca nu e; probabil va fi in curind. Si X-Files l-au anuntat de multa vreme si abia a inceput.
Oricum, si AXN a anuntat serie noua din The Shield (a treia) pentru toamna/iarna asta. ProCinema cred ca o va da pe prima.
Monster..vazut
Gangs of NY....vazut
dar............cine :x se gandeste sa le puna la orele 1-2 noaptea?! si la orele 20;21;22 sunt programate toate aberatiile date evident de n;t;z;@...in reluare ,de care sincer s-au plictisit si cei mai mici dintre aia mici.
Alte probleme cu grilele de toamna(iarna sau alte anotimpuri) ar fi emisiunile cu figuri triste( Pepe;Dan Negru;A.Marin.... :( :( :( :( )care ne baga in depresie....indiferent de anotimp ,si mai cred ca ar trebui facut ceva si cu telenovelele romanesti(butonam nevinovat la telecomanda si apare brusc o cucoana bocind pe ecran- m-am speriat ,si m-am inecat cu marul pe care-l mancam.......concluzia :telenovelele sunt nocive ).
Serialul "La bloc"+cel cu abrambutite...revin obsesiv si neinspirat, sa ne toace nervii si asa obositi......de emisiuni gen Lori ,Lora sau p'acolo...nu pot sa spun decat Doamne'ajuta(sa se termine cat mai repede..evident)....am vazut cateva minute (fiind prea stupefiat-socat ,sa fac vre-o miscare) unde Loredana se conversa cu Ramona Badescu pe tema :bijuterii;pantofi;"rochite"...si alte chestii inteligente.
Trist ,foarte trist ce se intampla pe la tv.....chiar nu mai exista imaginatie sau am devenit un popor de cretini?!(n-am mai adus vorba de emisiunea lui "brother" Ernest si de eternul Mircea "Playboy" Radu....ca deja devine dureros).
Poate cei care se ocupa de chestiile astea se vor indura de suferinta noastra si vor reconsidera GRILA(vreodata in viitor poate.......)
Speranta moare ultima !!!!
Pitbull
26 Oct 2005, 17:50
E pe-aici pe undeva un topic foarte relevant, deschis de Emanuel acum câteva luni, despre "Rating".
Se poate constata acolo un aspect esential:
Conform Legii Audiovizualului, vitejeste implementate de C.N.A., criteriile de rating sunt nu doar mai draconice decât Papa... ästa, "catolice", am vrut sä zic... cât si totalmente tâNpite.
Ca atare, nu-i de mirare cä la orele de maximä audientä au putere sä reziste doar abramburicismele, telenovelisticologia si rujurile lu' Loredana, iar majoritatea chestiilor care cât de cât mai miscä zboarä, volens-nolens, spre ceasurile când fiii natiei executä programul de somn.
GhitzaCartitza
26 Oct 2005, 20:41
Zilele trecute PRO TV dadea (pentru a nu stiu cata oara) filmul Striptease cu Demi Moore la ora 20.00. Primele dati cand a fost dat filmul a fost dupa ora 22.00 cu mentiunea 16 ani. Acum ce s-a intamplat? Au participat minorii la un crash course despre striptease :w00t: ? Am observat ca multe filme (Face Off de expl) a fost tratat la fel. A fost mai intai dat seara tarziu, apoi toata lumea putea sa-l vada la ora 20.00. Ce se intampla? Televiziunile aleg de capul lor sau CNA se joaca cu semnele AP, 12, 16, 18 dupa cum le convine? Voiam sa vad si eu Gangs of New York si a trebuit sa stau pana seara tarziu sa-l vad (16), printre reprizele interminabile de reclame. Peste ceva timp o sa-l vad in reluare la ora 20.00.
CNA e de KKO!
Pitbull
26 Oct 2005, 20:50
A, sigur - e valabil si ce spune Ghitza:
Pe lângä cä-s inchizitoriale si idioate, se mai aplicä si cu curu'. Un total exercitiu de futilitate, un stil tipic mileniultreiesc de a ne bate cuie-n cap.
Mala Portugal
31 Oct 2005, 17:11
Am prins pe cultural un promo-belea. Ceva gen' "TVR Cultural lanseaza programul anti-cearcane" :P
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.