View Full Version : Sin City
cocoarad
05 Sep 2005, 14:00
fratilor, am auzit ca e mai tare decat american history x, reservoir dogs samd.E adevarat ? L-a vazut careva ?
:) sin city, mai tare ca reservoir dogs...ma indoiesc...A trecut ceva timp de cand l-am vazut, nu a fost deloc un film rau, s-a evidentiat in primul rand datorita faptului ca recreaza cu succes atmosfera benzilor desenate, fapt reusit prin efectele speciale deosebite(foarte multe decoruri sunt CGI, de fapt foarte mult din film este CGI), si atmosfera de angoasa, tensiune, prezenta pe tot parcursul filmului.Cred ca vazut intr-o sala de cinema acest film va fi mult mai apreciat decat daca va fi vazut pe ecranul PC-ului(asa cum am facut eu...).
hmmmm, e un comic facut in film... storyboard a fost comicu, si exact la fel arata si filmu. cam atat e de spus.
inafara de imaginea neobisnuita filmul asta nu reuseste sa exprime mai nimic...
Leonard
05 Sep 2005, 19:08
fratilor, am auzit ca e mai tare decat american history x, reservoir dogs samd.E adevarat ?
Nu
L-a vazut careva ?
Da
Eu sunt de parere ca in aceasta perioada banii pe un bilet de cinematograf merita "aruncati" pe The Merchant of Venice decat pe Sin City...
Depinde de ce iti place intr-un film... Sin city e chiar ok , realizarea e buna( atmosfera etc) si are pe jessica alba, ceea ce e mereu bine... Eu zic ca merita vazut...
fitzcarraldo
06 Sep 2005, 18:07
Controversele voastre sunt ca ciorba reincalzita. La film in general exista un topic plin de pulasareli interesante pe aceeasi tema. Mai cautati inainte de a deschide topicuri aiurea.
Martalogu
22 Sep 2005, 18:23
boon,n-am sa ma uit la el, pt ca dupa 10 minute de promo-uri la teleu ma dureau deja ochii .
si daca ce se spune pe aici e true,nici n-am sa pierd mare lucru.
aditza2004
04 Oct 2005, 20:02
:( ...iti dai seama c suparati vor fi toti de pe forum ca nu te uiti la film? :(( ...hai mah..te roooog...uita-te
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.