Log in

View Full Version : Les Cahiers.

obvious
05 Sep 2005, 11:57
luna asta.
Actori contemporani.
Autoritatea actorului contemporan-Mondzain. (thank you)
Asia Argento.

La "critica", mult multumesc pentru Blood and Bones, scurt moment pentru Yoichi Sai si insistentele sale genial soldate. 8)

Documentarele Herzog.

Le Don - C.Champetier. (aaah, memories of becoming).

Serghei
05 Sep 2005, 13:24
...et le cinéma retrouvé.

Da' vb de numarul de luna trecuta.Asta de pe sept e cu Bill Murray pe coperta.

obvious
05 Sep 2005, 15:44
mda...uit mereu ca am trecut in septembrie.perioada amnezica post admitere.

marx
05 Sep 2005, 16:17
Numarul aniversar (600), din iunie, a fost cuplat cu un livre de poche conceput de Takeshi Kitano.
Oricum numarul asta de vara, iulie-aug, e printre cele mai bune...

obvious
05 Sep 2005, 17:13
genial.unde mai gasesc numarul ala?

marx
05 Sep 2005, 17:24
genial.unde mai gasesc numarul ala?
La Humanitas-Kretzulescu nu mai aveau decat Premiere. Concluzia: incearca la Noi sau la Carturesti (desi cred ca ai sanse minime).

obvious
05 Sep 2005, 17:35
obviously.

marx
05 Sep 2005, 17:43
Poate o gasesti in cutia Pandorei...

MinRep
05 Sep 2005, 18:08
Numarul aniversar (600), din iunie, a fost cuplat cu un livre de poche conceput de Takeshi Kitano.
Am vazut si eu numarul respectiv... Foarte reusit 'suplimentul', cu povesti diferite create de regizori 'de marca' prin alegerea catorva imagini din mai multe disponibile.

mihai_t
17 Sep 2005, 01:23
Luna asta se implinesc doi ani de la ultima schimbare de politica la Cahiers (de cand redactor sef e Jean-Michel Frodon). Personal, ce se scria inainte de ultimul coup d'etat mi se parea mult mai in concordanta cu un cinema viu. Erau coperti pe care apareau chestii de genul "Sex is Cinema", un numar dedicat Hollywood-ului - interviuri cu Larry Clark, John McTiernan, J. Mostow -, un altul cu Top 100 al regizorilor americani de dupa '90, un numar special dedicat "serialelor" (cantecul de lebada al vechii redactii, de altfel). Plus "ode" adresate unor personalitati atat de diferite ca Satoshi Kon, Mike Myers si Michael Jackson (da, mega-starul pop).
Se scriu si acum destule chestii interesante, dar parca ceva s-a pierdut.