View Full Version : Eternal Sunshine of the Spotless Mind vs Code 46
Ambra Blu
04 Sep 2005, 00:49
Suficiente similitudini la nivel tematic, stilistic incit sa pun intr-un celebrity deathmatch aceste doua filme. Pina si regizorii lor seamana intrucitva: Gondry, respectiv Winterbottom. Alegeti-va favoritul. Daca tineti sa va argumentati alegerea, faceti-o scurt.
Pollul e valabil doar pentru cei care au vazut ambele filme.
Eternal Sunshine...pentru ca joaca Kate Winslet intr-un rol care imi place...si in special Jim Carrey eu fiind fan al operelor lui (chiar si cele cu strambaturi)...povestea originala si scenariu genial.
7.04 edit:
am vazut filmul Code 46 ... dar asta nu imi schimba parerea...
Comedia din Eternal Sunshine il face unul mai bun decat Code 46...Tim Robbins a avut un rol fad...slab (loverboy indragostit si tacut, pffea)...prietena lui, Samantha Morton a vorbit la greu...
dar nu am inteles o chestie ce e cu limba in care vb astia? In mare parte engleza ... dar pe la sfarsit de propozitie mai bagau un cuvant in spaniola si inca vreo 2 limbi pe care nu le-am inteles, probabil chineza sau cine stie (poate imi spune unul dintre voi)...e mai confuzing Code 46 decat Eternal...mult mai confuzing...
Ambra Blu
07 Sep 2005, 13:26
7.04 edit:
am vazut filmul Code 46 ...
dar nu am inteles o chestie ce e cu limba in care vb astia? ...e mai confuzing Code 46 decat Eternal...mult mai confuzing...
Se jucau de-a esperanto, o emergenta lingvistica care, supposedly, va inlocui engleza, si care inglobeaza lexic din mai multe limbi actuale de circulatie.
77ravens
24 Apr 2006, 09:36
"Eternal sunshine..."e un film dragut,cu o idee interesanta,care prinde la multa lume:cum sa ti stergi din minte o pesoana pe care o iubeai,la propriu.Jocul celor doi actori e fantastic,ia filmul are multe momente de "coma" a actiunii,ca si cum la el s ar lucra ca la mintea oamenilor din film.E un film bun.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.