PDA

View Full Version : .chestionar.

raptor
30 Aug 2005, 14:46
.cum nu eu l-am facut, nu e al meu ca sa il inchid(forum), dar sa vad cine o sa ma impiedice sa imi dau cu parerea.

.eu propun ca forumul cinemagia sa fie inchis, pentru totdeauna si inca o zi. pentru ca asta nu mai e forum cinefil, ci zoofil in cel mai bun caz(pt. ca va futeti in cur ca animalele :) )."iepoca de aur" a cinemagiei forumiste oricum a apus si n-o sa mai rasara, asta o stiti si voi.
.cine e cu mine? :)

raptor
30 Aug 2005, 14:49
.cat pe-aci sa uit:

"Biddy O'Brien began to bawl
"Such a nice clean corpse, did you ever see?
"O Tim, mavourneen, why did you die?"

Ambra Blu
30 Aug 2005, 15:37
Ai uitat de optiunea 'ni se rupe de userul raptor si de parerile lui'.

Jay
30 Aug 2005, 19:40
Cred ca mergi prea departe.... ar trebui sa fie bagat un Moderator jmecher rau care sa taie in carne vie...

fitzcarraldo
30 Aug 2005, 22:43
sa taie in carne vie...
Si asa ati deveni un forum de cacat, cum sunt f. multe in spatiul virtual romanesc.

Ambra Blu
30 Aug 2005, 22:52
Nu e asa. Uneori copii mai tre' sa stie si de bat, altfel se urca in cap la mame si le cer jucarii cu motoras, pe care sa si le bage-n orificii, desi scrie clar 'not suiatble for children under 2 years of age'. Ce incerc sa zic e ca bataia e rupta din rai, cu 'a' ca la 'mamaliga'. Cel mai elocvent exemplu e forumul ag.ro, unde ma dadeam acum vreun an, nu mai stiu cum e acuma, care te si lasa sa scrii 'puIa', dar si cind o luai razna te dadea afara fara regrete, fara efecte, nu exista/ zile perfecte.

raptor
31 Aug 2005, 12:17
.jmecheras, te-am fericit si pe tine, am mai varat o optiune acolo.
.da' uite ca totusi sunt cativa carora nu li se rupe.

"There the he-males and the she-males paraded in style
And the old man with the money would flash you a smile
In the dark of an alley you’d work for a fiver
For a swift one off the wrist down on the old main drag"

Gaandalf
01 Sep 2005, 10:30
eu zic sa te chilezi un pic raptore! ...
extrapolezi! ... la greu.

16mm
01 Sep 2005, 12:41
sau cum parasesc soarecii tomberonul cand le pute prea tare. cu toate ca... nu prea e (o fi fost, acum nu e) forum filmic. ratinguri si refuzul "sparingului cultural" nu se pune.

jesus, voi puneti cam mult suflet in asta...

fitzcarraldo
01 Sep 2005, 15:11
sau cum parasesc soarecii tomberonul cand le pute prea tare. cu toate ca.....
1. Sobolanii adora putoarea, ei parasesc vasele atunci cand sunt pe punctul de a se scufunda. ;)

BeNnY
01 Sep 2005, 17:24
Cat de profund. Right.

Anyway, stop complaining. Asa e vara, cinemagia intra in vacanta. Nici eu n-am mai scris despre film. De prin octombrie o sa fie totul kind of back to normal I believe. Whatever normal is.

fitzcarraldo
01 Sep 2005, 17:31
Deocamdata sa vorbim despre cuie.

BeNnY
01 Sep 2005, 17:42
You're just jealous. Caci cuiele mele conduc lumea.

ogto
01 Sep 2005, 22:19
desi m-ar distra foarte tare sa vad cinemagia inchisa din pricina unui poll amarat ca asta, prefer sa ramana deschis.

the golden days might be gone, but there's still a little life left in this baby (pe sistemul "Leul care manaca tofu" din futurama, tuseste chinuit)

alex2
03 Sep 2005, 06:09
nu se va inchide forumul ca vor cativa useri. so...relax and look fwd