View Full Version : Cazul Nume
Pitbull
27 Aug 2005, 02:36
Bannarea lui Nume a suscitat, asa cum era de preväzut, multiple reactii. Cred cä ar fi relevant sä le centralizäm.
Airlight
27 Aug 2005, 03:05
the wonderful midnight poller.
ca sa-ti raspund pe scurt la o intrebare mai veche: nu, nu mi-a placut chestia aia.
Da' este ca eram neam prost daca-ti ziceam ?
Pitbull
27 Aug 2005, 03:13
Dimpotrivä.
Ne-au spus destui de la-nceput si nici unul n-a fost neam prost.
Din päcate, aceast "cross-topic" e FOARTE dezavantajos pentru tine.
Airlight
27 Aug 2005, 03:20
nu cu tine vorbesc monser, ci cu prietenul nostru nume.
ia-o usor, zic eu.
si subtextul meu era doar un touch finut ptr el, pe epiderma.
Pitbull
27 Aug 2005, 03:27
Slavä Domnului. Ar fi fost prea nepläcut.
M-a indus în eroare introducerea cu "midnight pollster".
OK atunci.
Alex Leo Serban
27 Aug 2005, 10:12
din motive pe care deja le-am expus, kestia cu bannarea 'definitiva' e de risu curcilor... the 'rappist formerly known as nume' a revenit as 'name' - si probabil k o sa mai revina in alte & alte deghizari (tipice personalitatilor - in sens medical !! - disociate)...
nume/name is a VIRUS!
probabil k, intr-adevar - ca orice nutcase - nu isi da seama cit este de bolnav... pina acum, n-am vazut decit isteriile lui incontinente, linkuri abuzive & autoadmirative (si pt ce, jeez!? pt o masina de ocazie & o casutza de tzara advertised as 'vila'???), tipice tzaranilor cu trei clase care cred ca o felatie fotografiata & postata practically everywhere poate 'face de ris' o persoana publica &, likewise, ca a-ti pune stampoola de 'bashtan de buftea', fizz-like, e o kestie cool...
mie nu mi-e frica de nume/name/& by any other name would smell as shitty. si fac ceva gros & gras pe degetul ala al lui ridicat in sus! :hmm:
Bula, nu-i asa ca te simti cum esti ? Te doare ? Vaide mortii tai ... Tu cu ce te duci la redactia revistei aleia - [ELLE :w00t: ] , cu metroul ?
Vaide capul tau, amaratule !
Daca asta e cociaba (http://pg.photos.yahoo.com/ph/fitzcarraldo81/detail?.dir=ca9b&.dnm=43ca.jpg&.src=ph),
rufele alea slinoase ale cui sunt? [link scos de admin]
Imi place gresia, colectia toamna - iarna 1971, banuiesc. (http://pg.photos.yahoo.com/ph/poponelpoponel/detail?.dir=777e&.dnm=bc4b.jpg&.src=ph)
orice ar face, nume ramane acel vesnic Anonymous...
Ambra Blu
27 Aug 2005, 12:02
Bula, nu-i asa ca te simti cum esti ? Te doare ? Vaide mortii tai ... Tu cu ce te duci la redactia revistei aleia - [ELLE :w00t: ] , cu metroul ?
Si eu tot cu metroul circul cind nu merge RATBul. So?
Si eu tot cu metroul circul cind nu merge RATBul. So?
E o mare diferenta. Tu nu te-ai cacat pe tine ca ai Rolls si Bentley. Si eu am mers cu metroul vreo 4 ani.
Daca ar fi fost vreo sansa sa fie scos banul, atunci ea a fost daramata de faptul ca ti-ai mai facut un user si ai intrat si ai injurat diversi indivizi. Dupa ce ai luat ban.
Daca ar fi fost vreo sansa sa fie scos banul, atunci ea a fost daramata de faptul ca ti-ai mai facut un user si ai intrat si ai injurat diversi indivizi. Dupa ce ai luat ban.
Gen. ;)
emanuel
27 Aug 2005, 15:58
Nu cred ca mai intereseaza pe nimeni "cazul nume".
Subiect inchis.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.