PDA

View Full Version : O noapte ciudata

lichter
25 Aug 2005, 10:58
Ma urmareste obsedant un film pe care l-am vazut cu citiva ani in urma la televizor, al carui nume nu reusesc sa mi-l aduc aminte. Este cu siguranta un film pe care imi doresc sa-l am in colectie.

Am sa va descriu pe scurt ce reusesc sa-mi amintesc despre el, poate reuseste cineva sa-mi dea un titlu, un actor, o referinta cit de cit.

Filmul urmareste un tinar oarecare incepind cu o dupa amiaza la birou, plecind la o intilnire, trecind prin mai multe peripetii ciudate de-a lunul noptii, fiind urmarit de mafie, de o multime dezlantuita care-l banuia a fi criminal... si incheind prin a fi salvat de o artista care-l transforma intr-o statuie din ziare, care la rindul ei este furata de catre niste hoti care puneu mare pret pe arta. Filmul se incheie in momentul in care dubita in care era stauia eroului nostru, statuie care il continea de altfel, cade din dubita hotilor si se sparge exact in fata broului de unde a plecat eroul nostru care se scutura si se intoarce la munca.

Poate ca descrierea nu este tocmai fericita, dar in mod sigur cine a vazut filmul isi va aminti despre el.

Multumesc

Longshot
25 Aug 2005, 11:14
after hours, scorsese

lichter
30 Aug 2005, 21:14
Multumesc frumos
:)