Log in

View Full Version : Achizitii

nicorazv
22 Aug 2005, 15:10
Buna ziua,

Ma intereseaza cateva filme, si nu numai, pe care le gasesc foarte greu si pe care le as vrea sa le cumpar in fomat DVD sau chiar si DIVX:
- toate filmele lui A. Tcharcovskij - in special Solaris?
- mai intereseaza sa achizitionez toate episoadele din Seinfeld.
- as vrea toate filmele romanesti realizate de Pizza, Pintile, Daneliuc, Nae Caranfil, precum si filmele de animatie ale lui Gopo
- as mai vrea desenul animat Oblio;
- as vrea de asemenea toate meciurile de bascket pe care le aveti (nba) in care sa joace Jordan sau/si Magic, Bird, Thomas etc (perioada 1985-1998)
- muzica: toate concertele unplugged pe care le aveti (minus Clapton pe care deja il am).

Astept un raspuns cat de curand
Multumesc

vasiledvd
22 Aug 2005, 15:27
Am eu
Seinfeld Season 1&2 - 4 disk - Regiunea 1 - 1.500.000 Lei
Seinfeld 3 - 4 disk - Regiunea 1 - 1.500.000 Lei

Dvd-urile sunt originale, sigilate.

nicorazv
22 Aug 2005, 15:45
Multam de raspuns...
Evident ca ma intereseaza: cate dvd sunt, faptul ca sunt originale implica faptul ca ele nu sunt titrate? Cum pot sa-ti platesc si-n cat timp ajung la mine? ce altceva din lista aia pe care am facut-o mai ai?

vasiledvd
22 Aug 2005, 15:54
Ambele box-uri sunt originale, sigilate din regiunea 1 si au subtitrare in : English, French, Portuguese, Spanish. Costa 3.000.000 Lei impreuna. Ne putem intalni oriunde in Bucuresti sa facem schimbul. Ma poti contacta la 0723.202.713 sau [email protected]

Kino
23 Sep 2005, 17:40
In primul rand nu e "Tcharcovskij", nu stiu de unde ai scos-o, nu e "marinel", ci "mariner". In al doilea rand, daca scrii corect numele marelui regizor rus s-ar putea sa te ajut.
Oblio e bine scris deci ti-l pot da
Si altele