View Full Version : O+
Ambra Blu
14 Aug 2005, 23:58
From the dark I feel your lips
And I taste your bloody kisses
(Type O Negative)
Ce apare la subiectul acesta cu iz pescaresc feminist nu semnifica o grupa sanguina rasturnata, ci lindica un sex, sexul flasc, aproape slab. Acest topic le este dedicat in intregime oamenilor care dau menstre lunar. Si nu orice fel de menstre, ci din acelea absorbite de pelicula. Bref, despre pisdele regizor si filme pentru pisde. Doamnelor si doamnelor, invitata dumneavoastra, Catherine Breillat, ZA PIIZDA.
Ambra Blu
15 Aug 2005, 11:01
Clar. Suicide Girls.
Leonard
16 Aug 2005, 18:23
Adicã e vorba de pisde cu coiþe?
În cazul ãsta, favoritele mele: Kathryn Bigelow (cu al sãu Strange Days, un film violent care numai pt femei nu pare. La fel ºi K19 sau Near Dark) ºi Asia Argento (pt rãvãºitorul Scarlet Diva ºi ºocantul Heart is Deceitful Above all Things).
Ambra Blu
16 Aug 2005, 19:28
Adicã e vorba de pisde cu coiþe?
În cazul ãsta, favoritele mele: Kathryn Bigelow (cu al sãu Strange Days, un film violent care numai pt femei nu pare.
Nah, e vorba de duble pisde, femei care, dupa ce ca sint femei, mai si fac filme pentru femei. La categoria pisda dubla intra Sue Brooks cu filmul pentru femei 'Japanese Story'.
Iata, insa, si un film facut de o femee, cu femei, dar nu numai pentru femei: Boys Don't Cry, al lui Kimberly Peirce (film tare).
Si un film facut de un barbat despre femei: All the Real Girls (tare film).
PS: Din 'Strange Days' ala nu mi-a placut decit titlul si cum arata Ralph Fiennes ca dealer de cyber-snuff. In rest, n-avea vina, se cunostea ca e facut de o femee.
Cinemania
16 Aug 2005, 20:13
si la Boys... s-a vazut ca e facut de o femeie...pentru femei
Ambra Blu
17 Aug 2005, 00:23
Supradoza de roz: 'Thirteen' de Catherine Hardwicke. O varianta ceva mai grava a lui 'Mean Girls', cu fete (not a good aple in a bunch, though) care nu stiu ce prietene sa isi aleaga, peer pressure, petty crimes, female buds and butts, self-mutilation, broken homes and, of course, a lotta pee pressure.
La polul opus al aceluiasi sex, o relatie lesbiana intre doua adoleshente din doua clase sociale diferite, o poveste emotionata (fara 'n', da?) si deschisa la minte - 'My Sumer of Love'. Filmul a fost regizat de un domn al carui nume e greu de copiat de pe imdb.
Leonard
18 Aug 2005, 11:00
Nah, e vorba de duble pisde, femei care, dupa ce ca sint femei, mai si fac filme pentru femei. La categoria pisda dubla intra Sue Brooks cu filmul pentru femei
Atunci pãstrez doar Scarlet Diva de Asia Argento. ºi mai adaug:
Hysterical Blindness: regizat de o pisdã - Mira Nair, cu doo pisde de pisde (Uma Thurman ºi Juliette Lewis) care joacã demenþial. Tot un film cu sfîrºit trist ca ºi cel de mai sus. Ai mai vãzut vreun film de ea? Eu am ratat Vanity Fair rulat pe la noi, fiindcã nu ºtiam pe atunci cine e Mira Nair iar distribuþia nu mã încînta.
ar mai fi Love & Sex de Valerie Breiman, care e un fel de varianta femininã la High Fidelity
Orlando - Sally Poter - infect.
The Sisterhood of the Traveling Pants
nu e facut de o pisda dar e facut pt ele. Foarte apreciat de catre unii, desi n-am prea fost in stare sa-l diger. Ar putea fi interpretat si in sensul: "hainele sunt cel mai important element din viata pisdelor"
Being Julia
un film (aproape) perfect despre pisda perfecta. de data asta publicul tinta nu este compus doar din pisde
madam julia nu era perfecta (vezi ce tot face si desface), dar clar ca stia sa se "bata" :D si mda, poti sa zici ca e adresat nu numai publicului feminin. "cine are urechi sa auda..."
Leonard
01 Sep 2005, 10:12
mai propun Jane Campion - The Piano. Mie mi-a plãcut, deºi pare fãcut mai mult pentru femei.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.