View Full Version : Cele mai nasoale filme.2005
Dupa mine cele mai nasoale filme din anul acesta sunt...un mic top
1Mr.and Mrs.smith(Pitt si Jolie nu puteanu face ceva mai bun:)
2.The war of the worlds(puteau face ceva mai bun)
3.Constantine(nu i se potriveste lui Keanu rolul de exorcist)
4.Sin city(naspa)
5.Unleashed(cica jet li)
6.Racing Stripes(asta chiar nu mio placuyt)
7.house of wax(de nu era Paris hilton pe acolo poate era ceva)
8.7 seconds(Wesley snipes..nasol filmul..penibil)
9.The Hitchhiker's Guide to the Galaxy(a crap)
10.Cursed(imi place Christina ricci da aici ...filmul asta ii nasol rau de tot..parca seamana cu dog soldier)...
si de aici va las pe vi drgilor
Flopcaru
09 Aug 2005, 14:47
Draga, dragule, inainte sa tragi concluzii ar trebui sa te uiti un pic pe forum si sa vezi ca parere au oamenii despre filmele pe care le-ai enumerat. Nu sunt de acord cu House of Wax, Sin City si War of the Worlds, Constantine. Mai gandeste-te....
Cinemania
09 Aug 2005, 14:54
Draga, dragule, inainte sa tragi concluzii ar trebui sa te uiti un pic pe forum si sa vezi ca parere au oamenii despre filmele pe care le-ai enumerat. Nu sunt de acord cu House of Wax, Sin City si War of the Worlds, Constantine. Mai gandeste-te....
chiar asa...tu ce-ai citit pe forum despre war of the worlds? ...ca io nu-s de acord cu tine
Flopcaru
09 Aug 2005, 15:08
Nu scriu astia nimic despre el pe forum?? Whatever, a fost un film misto, am facut eu un sondaj :P
Cinemania
09 Aug 2005, 15:16
pai tocmai ca scriu, dar majoritatea, printre care myself, scriu numai lucruri nu prea bune despre "asteroidul" semnat Spielberg...oricum nu-ti faci parerea despre un film dupa ce zic ceilalti, nu? daca omu' crede ca e film prost, asa crede...si io cred la fel
ArsDeViu
09 Aug 2005, 22:07
Flopcaru, de ce trebuie sa se mai gandeasca? Stii vorba aia despre gusturi.
Cam asta ar fi topul meu
1. Cursed - horror(ible)
2. Elektra - bine ca a avut soundtrackul reusit si o faza care m-a facut sa :w00t:
3. Batman - deja l-am criticat
4. Ring 2 - sequel, inevitabil slab
5. Blade 3
6.Assault On Precinct 13
7.Alone In The Dark -makes me sick
8.Boogeyman -boo(lshit)
ups...shame on me
am uitat de Boogeyman pe care trebuia sa il clasez pe primul loc :lol:
voi va ziceti parerile voastre in ceea ce priveste filmele anului asta
Nu prea sunt de acord cu lista din capul paginii (cel putin in privinta lui "War of the Worlds" sau "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy"), dar nu ma intereseaza asta... Deocamdata, cele mai nasoale mostre cinematografice (cica!) la care m-am incumetat sa ma deplasez in oras au fost "Batman Begins" si "Phanton of the Opera"... Si nici "Sky Captain and the Worlds of Tomorrow" nu mi s-a prea atasat de inima.
Longshot
10 Aug 2005, 15:16
cam devreme sa vorbim. abia am trecut de jumatatea anului.
totusi, war of the worlds si hitchhikeru' (care mi-a placut mult) sunt ani lumina peste pacifier, alegerea mea pentru "cel mai nasol".
Da...The Pacifier e stupid rau...
The Hitchhiker... mi-a placut si chiar nu merita sa fie in lista respectiva...la fel ca si War of the World si SIn City care nu se pot compara cu "fundopera" pe care am scris-o mai sus (sus de tot)...
Nightwane
10 Aug 2005, 17:05
1. WOTW si BB - nu pot sa ma decid
2. Madagascar & Pacifier & Constantine & House of Craps..asta..WAX
Fratilor, lasati-va de sportu' asta si uitati-va la filme. Ce pretentii sa ai de la o chestie cu pinguini si elefanti pe afis ?
tornado_x
10 Aug 2005, 20:51
5. Blade 3
Nereusit :hmm:
war of the worlds
bewitched
the island
second hand
si ar mai fi...plus ca 2005 nu s-a incheiat. inca.
Gaandalf
11 Aug 2005, 08:42
filme idioate:
Valiant
Alone in the dark
The Pacifier
Thunderbirds
Blade Trinity
Miss Congeneality 2 – Armed & Fabulous
Sahara
Cursed
House Of Wax
The Ring 2
Boogeyman
Hide and Seek
Monster In Law
Phantom of the opera – 20 de min cat am rezistat
Are We there Yet
XXX la patrat
mai sunt de vazut si de admirat/criticat multe
* sunt profund uluit de 7 Seconds care a fost aruncat la categoria FILME - sau Racing Stripes & shit like that ... daca ar fi sa ma apuc sa inshir toate filmele idioate ... mor in fata calculatorului ...
oricat de tare am fugit de filmele gen "the pacifier", tot am avut nesansa sa vad si sa ma ingrozesc la "the phantom of the opera" si "mr. & ms. smith".
Gaandalf
13 Aug 2005, 06:41
"mr. & ms. smith".
spre deosebire de fantoma asta a fost lux ... eu cel putin am rezistat la el si nu m-am fortat deloK!
Phoenix99
15 Aug 2005, 10:50
Ce aveti mai de luati apararea mizeriei aleia de "War of the Worlds"?
Ala e cel mai tampit film pe care l-am vazut in ultimele luni si unul dintre cele mai cretine pe care le-am vazut vreodata. E al doilea film de doi lei facut dupa o carte de Wells. Am mai vazut si The Time Machine si nu avea nici o legatura cu cartea. La asta nu am mia citit cartea dar mai tampita decat filmul asta nu are cum sa fie. E imposibil. Ca sa nu mai spun ca dupa inceputul de-a dreptul imbecil, sfarsitul vine exact in mijlocul filmului, in mijlocul actiunii. Am zis ca au facut vreo gresala la montaj, ca nu au mai avut timp sa-l aranjeze si decat sa-l taie cum trebuie l-au taiat in doua si au aruncat a doua jumatate. De faze de genul reintalnirii cu baiatul care se dusese la lupta (si fara vreo explicatie) sau de alte siropuri di astea "hollywood-iene" nici nu mai discut.
Filmuil asta cred ca nu e bun nici de dat la protv la 8 seara.
Ghidul autostopistului galactic e iarasi o porcarie de film. Nu pot sa inteleg cum un tip de mai sus a putut sa spuna ca nu e de acord tocmai cu astea doua - poate nu a inteles despre ce e vorba in thread-ul asta.
Alt film destul de tampit e Monster-in-law. E destul de amuzant si nu se compara cu ultimele doua dar nu e cine stie ce. Si J Lo e penibila.
Rumpelstintzkin
15 Aug 2005, 16:45
War of the Worlds. mi se pare si mie un film cu subiect deja expirat. Ca efecte speciale e ok, dar filmul da senzatia de "deja vu". Sky Captain, din nou aproape aceeasi tema cu roboti ce se plimba agatand "din greseala" zgarie norii.
Phoenix99
De acord in privinta celor 2 filme din topul meu
Dar in legatura cu Monster in the law..NUu.
Big bullshit!!
Alex Leo Serban
17 Aug 2005, 09:15
'sin city' la cannes.
'modigliani' la bucuresti.
probabil ca si 'sin city' la bucuresti - dar, sigur, never ever 'modigliani' la cannes...
tornado_x
18 Aug 2005, 11:00
the island
Ce nu ti-a placut la filmul ala? eu inca nu l-am vazut. Eu am vazut trailer-ul si nu mi s-a parut deloc nasol, e urmatorul film pe care vreu sa-l vad. :)
vad ca toata lumea de pe aici are ceva cu "War of the Worlds"...
Aici nu va inteleg. E un film pe care scrie mare si in mod repetat "Spielberg", dar asta nu e un motiv sa sariti asa pe el. Are el destule neajunsuri, dar pentru un summer blockbuster, merge.
poate ca ar trebui discutat mai pe larg intr-un subiect separat...
GhitzaCartitza
19 Aug 2005, 15:17
Exista un subiect la Fanatic. In mare aceleasi pareri. WotW a fost un esec. Nu din punct de vedere al incasarilor ci din punctul de vedere al asteptarilor. Toata lumea ar fi vrut mai mult din partea lui SS, TM & co.
Longshot
19 Aug 2005, 15:23
Are el destule neajunsuri, dar pentru un summer blockbuster, merge.
exact acelasi lucru l-am zis si eu in topicul de la fanatic.
asteptari mari n-am avut de la bun inceput, asa ca nu m-a surprins in nici un fel.
ATB4FOREVER
20 Aug 2005, 23:53
Exista un subiect la Fanatic. In mare aceleasi pareri. WotW a fost un esec. Nu din punct de vedere al incasarilor ci din punctul de vedere al asteptarilor. Toata lumea ar fi vrut mai mult din partea lui SS, TM & co.
DA, AI DREPTATE SI CAND TE GANDESTI CA "WotW" AR FI TREBUIT SA CONCUREZE CU "S.W. ep. 3"!!! DESPRE INCASARI INSA NU AM NICI O INFORMATIE REFERITOARE LA INCASARILE TOTALE. POTI SA-MI SPUI TU CEVA REFERITOR LA $$$$$$$ ? :w00t:
Cinemania
21 Aug 2005, 00:00
DA, AI DREPTATE SI CAND TE GANDESTI CA "WotW" AR FI TREBUIT SA CONCUREZE CU "S.W. ep. 3"!!! DESPRE INCASARI INSA NU AM NICI O INFORMATIE REFERITOARE LA INCASARILE TOTALE. POTI SA-MI SPUI TU CEVA REFERITOR LA $$$$$$$ ? :w00t:
http://www.rottentomatoes.com/m/war_of_the_worlds/numbers.php
the_10th_player
30 Aug 2005, 09:54
nush d cele mai proaste..dar pot spune 2 filme la care n-am rezistat sa ma uit pana la capat..
bewitched -desi nicole kidman este adorabila...n-am reusit sa vad decat vreo 15 min din film -
the in-laws..sau cam asa..cu mel gibson. -- :sick:
ps: in schimb am reusit sa vad pana la capat sin city si chiar nu regret...a fost original, cu actori convingatori si o atmosfera interesanta+m-a surprins big time prima faza..great begining! i liked it..dupa mine,n-are sanse la cel mai prost film.
Nu shtiu :huh: de ce Gandalf a zis ca Valiant ii o porcarie pt ca nici n-a aparut inca. Mai am o nelamurire: St3fan a scris The rock care este de prin 2000, nu 2005 :shock:.
Gandalf probabil a vazut Valiant pe calc unde l-am vazut si eu pe o calitate super naspa...si chiar e un film naspa...
ATB4FOREVER
12 Sep 2005, 13:36
Nu shtiu :huh: de ce Gandalf a zis ca Valiant ii o porcarie pt ca nici n-a aparut inca. Mai am o nelamurire: St3fan a scris The rock care este de prin 2000, nu 2005 :shock:. :w00t:
FILM TOTUSI BUN :shock: DAR E DIN 2001,NU DIN 2000. :hmm: :w00t: :w00t:
Nu shtiu :huh: de ce Gandalf a zis ca Valiant ii o porcarie pt ca nici n-a aparut inca. Mai am o nelamurire: St3fan a scris The rock care este de prin 2000, nu 2005 :shock:. :w00t:
Ok, hai sa ma explic.Am scris "The Rock" gandindu-ma la "maretul" actor(tipul ala steroidal care va aparea si in Doom).Scuze pentru confuzia creata.Filmul la care m-am referit il vazusem in vara la cinematograful din Eforie Sud, si se numea "Walking Tall".(daca ma gandesc mai bine, poate acest film a aparut in 2004, ca in ritmul in care vin filmele la noi...).
Eu stiu un singur film The Rock, din 1996, regia Michael Bay, cu Sean Conney, Nicolas Cage si parca Ed Harris...Poate a mai aparut unul dupa, dar eu nu am auzit...
ATB4FOREVER
12 Sep 2005, 13:58
Ok, hai sa ma explic.Am scris "The Rock" gandindu-ma la "maretul" actor(tipul ala steroidal care va aparea si in Doom).Scuze pentru confuzia creata.Filmul la care m-am referit il vazusem in vara la cinematograful din Eforie Sud, si se numea "Walking Tall".(daca ma gandesc mai bine, poate acest film a aparut in 2004, ca in ritmul in care vin filmele la noi...).
Eu stiu un singur film The Rock, din 1996, regia Michael Bay, cu Sean Conney, Nicolas Cage si parca Ed Harris...Poate a mai aparut unul dupa, dar eu nu am auzit...
hai sa discutam despre ala !
cel mai mult mi-a placut evadarea lui connery.
Star Wars ep 3 mi s-a parut cam panarama....mai putin a doua jumatate a filmului cand anakin se da de partea raului.Tinand cont ca filmul este destul de lung...jumatate inseamna mult. De asemenea ma asteptam la mai mult din partea wotw si chiar daca subiectul e intotdeauna interesant (invazia extraterestrilor) si filmul are un regizor de succes, pe Tom Cruise in rol principal si chiar micuta Dakota Fanning, filmul a fost o mare dezamagire pt mine :(( . Vorbind de dakota fanning eu cred ca va ajunge o mare actrita, chiar daca deja a jucat in cateva filme cunoscute mai are de muncit pana la acest statut :P
turcanu_georgiana
28 Sep 2005, 15:28
Salut!
Nu am vazut Mr. and Mrs.Smith deci nu pot sa-ti spun nimic, dar despre cel mai nasol film pe care au l-am vazut a fost Sin City si astia vor sa faca o triologie. :sick:
Parerea mea!
Mie mi-a placut sin city...in primul rand pt ca s-a incercat ceva diferit fata de filmele din ziua de azi. Mi-a placut si faptul ca filmul nu are un singur erou ci mai multi...dar nu prezenti in aceleasi momente din film, ci in momente diferite...parerea mea :)
pai, in ordine aleatorie
modigliani
makes pita look smart& artzy
bewitched
makes sabrina, teen age witch seem a dark horor masterpiece
house of wax
paris hilton movie. need i say more?
amytiville horor
makes the uber-boring original seem tasteful&action-packed
madagascar
there`s no entertainment in there
batman begins
cuntie holmes as femme fatale, batman has psychological deapths :sick: nolan sucked BIG time
stealth
just another shitty airplane centered movie
the island
jeg colosal marca bay, si furaciune marca spielberg
the wedding date
comedie romantica :sick: :sick:
Sin City nu e un film prost ( e chiar un film bun ... dupa parerea mea ) insa e un altfel de film e normal sa nu fie inghitit de toata lumea ( de fapt e normal sa fie inghitit de putini ;) )
[...] un altfel de film e normal sa nu fie inghitit de toata lumea ( de fapt e normal sa fie inghitit de putini ;) )
huh? this is mass entertainment here darling.
sin city nu are nici un fel de profunzime, este un film strict comercial, iar "fenomenul artistc" este reprezentat numai prin imaginea neobisnuita... in rest filmul asta ramane o ecranizare 100% a unui comic.
Pai ce film nu e comercial???? Poate documentarele...dar si atunci cand faci un film bun te gandesti si la profit, chiar daca asta nu e principalul motiv....toate filmele sunt comerciale, diferenta e ca unele sunt mai mult si altele mai putin...don't shot mi-am spus parerea :D
Gaandalf
02 Oct 2005, 10:50
ia incercati FAT PIZZA sa vedem cat rezistati ... eu am cedat dupa numeroase rateuri in somn ... sa schimb filmul dupa 12 minute...
aditza2004
02 Oct 2005, 14:47
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy....clar un film idiot...sau poate ca nu l-am inteles eu ...dar pe langa faptul ca este fffffff plictisitor....mai are si un umor care mai mult te enerveaza...faza cu paletele care ieseau din pamant...si nici nu stiu c gen e....iar cei care critica desenele animate nu va inteleg...ele sunt facute sa amuze copiii...si indragostitii :love: ...si nu cred ca tre sa le comparati cu filme de oscar si astea...pt ca decat sa te uiti la un film ca The Hitchhiker's Guide to the Galaxy care se vrea comedie inteligenta...mai bine te uiti la filme precum Shark Tale , Valiant , Madagascar etc....
Shadow_Cat^
05 Oct 2005, 09:09
Dupa parerea mea, printre cele mai proaste filme ale anului sunt:
Bewitched (absolut nereusit)
The Weeding Date (slabut rau,in ciuda actorilor carismatici)
The Ring 2 (de la inceput pana la sfarsit un film idiot)
Sahara (nu mi-a placut deloc,deloc)
Ar mai fi,dar astea sunt principalele. :)
Gaandalf
09 Oct 2005, 07:31
subscriu:
SKELETON KEY ... sick,sick,sick!
evestar
13 Oct 2005, 17:57
Lista filmelor bune sau hai sa zicem destul de bune a anului 2005 sunt:
The AVIATOR(film superb si realist pt cei carora le place acest gen);
Robots(nice , not so bad the kind of SHREK)
Longest Yard(varianta engleza - Mean Machine is better)
The interpreter(the atmosphere created by Nicole and Sean Penn)
Batman Begins(the same banal plot- really sorry for Christian Bale)
Cinderella Man(nice, liked it)
The brothers Grimm(too childlish)
and the list can continue...
skeleton key
:sick: :sick: :x
pur si simplu banal de prost si mediocru de plicitcos
red eye
:sick: :sick: :sick: :sick:
concurent serios al bewitched-ului si stealth-ului la titlu de jegu colosal al anului
FIX ALERT. revoltator de prost
Airlight
16 Oct 2005, 16:30
i wouldnt want to be that guy today :)
hence the signature
Gaandalf
17 Oct 2005, 06:54
The Cave - vai de mine! aoleu!
rau de tot ... si mai mishuna si Marcel Iures p'akolo ...
sucky sucky! :sick:
notorious
18 Oct 2005, 15:20
mersi pt 'fix alert', everybody... :D chiar ma gandeam sa ma duc la el, dar m-am lamurit.
nominalizez cu incredere constantine, wedding crashers si nightwatch (al doilea 'constantine' de anul acesta).
a_d_r_i_a_n_a_21
25 Oct 2005, 16:09
Constantin a fost misto.
La fel si the island
La fel si Mr& Mrs Smith
Dar vedeti voi in topurile astea nu putem fi toti de acord. Cate gusturi atatea variante de topuri!
:P :P :P :P
ArsDeViu
27 Oct 2005, 01:04
Sa nu ma intind, ma rezum la :Cursed, Elektra, Alexander, XXX2, Son Of Mask. Cu toate ca Batman si Land Of The Dead m-au dezamagit, nu le adaug aici din 2 motive: fan Batman, fan Romero.
Bine ca au fost si filme bune care au amortizat gunoaiele de mai sus..
Sa nu uit. Fuck you for ruining Batman, Hollywood!
Gaandalf
27 Oct 2005, 13:54
Sa nu ma intind, ma rezum la :Cursed, Elektra, Alexander, XXX2, Son Of Mask. Cu toate ca Batman si Land Of The Dead m-au dezamagit, nu le adaug aici din 2 motive: fan Batman, fan Romero.
Bine ca au fost si filme bune care au amortizat gunoaiele de mai sus..
Sa nu uit. f*** you for ruining Batman, Hollywood!
parerea ta brother... i loved it ...
n-am discutat asta nicodata ... ce ai fi vrut tu in + ?
Nici mie nu mi-a plãcut Alexander, iar Colin Farell joacã îngrozitor. Cred cã dacã era Angelina Jolie în rolul lui Alexander era mai bine. :D
Gaandalf
28 Oct 2005, 14:37
Nici mie nu mi-a plãcut Alexander, iar Colin Farell joacã îngrozitor. Cred cã dacã era Angelina Jolie în rolul lui Alexander era mai bine. :D
du-te ma sa dormi si lasa-ne ...
Mai mai ...fiecare cu ce i-a placut dar eu nu pot pune Batman Begins la nasoale...Doamne feri:)))..fain film...nici Wedding Crashers...:)...desi pot pune Into the Blue...desi a jucat Jessica alba..paul walker...filmul o mare prostie...nush de ce m-am mai uitat
Black Rose
31 Oct 2005, 00:07
Lista mea contine:
Miss Congeniality 2
Stealth
Dukes of Hazzard
Kinky Boots
Ce bine ca am gasit topicul asta,sunt fericit.
1.Italencele
2.European gigolo
3.Miss Congeniality 2
4.Elisabethtown
Cam atat sunt multe dar nu ma pot gandi acum la ele.O sa revin sigur cu amanunte.Pot sa bag si LOTR in top?
Tot nu stie nimeni despre ce e vorba in filmul ala?
Cinemania
27 Jan 2006, 14:54
o tot dai pe "mai bine vedeam LOTR 1,2,3..." pe care-l bagi la filme nasoale, si te miri ca vizionatul de filme este pentru tine a tzeapa constanta
4.Elisabethtown
Parca ziceai ca nu ai vazut filmul
Nu chiar constanta.Am vazut si filme bune.Cu Lotr am glumit nu te-ai prins.Si daca spun ca un film e prost o spun din punctul meu de vedere tie probabil ti s-a parut bun asta e treaba ta sa fii sanatos.
Promit sa anunt pe toata lumea pe care o cunosc si chiar si pe cei pe care nu-i cunosc ca n-ai vazut LOTR, dar te rog lasa-ne cu intentia de a-l viziona...de la al treilea post au inteles si globulele mele rosii...ca neuronii urlau deja disperati si au dat de veste mai departe ca nu ai vazut LOTR si vrei sa-l vezi....Succes si vizionare placuta! Iarta-ne te rog eu frumos!
Cat despre subiect sper sa te lamuresti daca te lasa oboseala cronica si asteptam cu interes opiniile pe rubrica de la fanatic....I can hardly wait...
:(( ...ma incearca o mare anxietate ;)
V_Rossi
28 Jan 2006, 08:24
.. dupe mine asja! :))
1. Island (din cauza finalului).. e INGROZITOR DE PROST!!! Nici E.T. nu avea atata imaginatie
2. Numai iubirea ... No comment!
3. resident evil 2 ....
parerea mea nu da-ti cu roshii!
.. dupe mine asja! :))
1. Island (din cauza finalului).. e INGROZITOR DE PROST!!! Nici E.T. nu avea atata imaginatie
2. Numai iubirea ... No comment!
3. resident evil 2 ....
parerea mea nu da-ti cu roshii!
Nu-ti fa griji ca nu aruncam....poate doar ca nu ai pus numai iubirea pe primul loc
V_Rossi
28 Jan 2006, 15:24
rectific :
1. Numai iubirea
2. Lacrimi de iubire
3. Secretul Mariei!!!
cine a auzit de astea... io din greseala am citit chiar pe site de ele! ....
:sick: :sick: :sick: :sick:
Acu is total de acord cu tine
crisdric
01 Feb 2006, 22:38
Bah, fratilor, sunt total de acord cu voi ... Ce naiba le-au trebuit astora telenovele ... Dupa cum vad eu in curand se vor numi manele cinematografice (asa cum zicea intr-o stire pe www.dgeneration.ro unu').
Pe bune acum! Chiar atat de multe babe sunt in tara asta? Daca vrei sa vedeti un site care "da palme" telenovelelor intrati pe www.dgeneration.ro ... sa vedeti un joc tare cu Dan Bordeianu si Adela Popescu ... mori de ras ...
Nona_nb
12 Feb 2006, 23:03
De departe cele mai proaste filme ale anului 2005 sunt War of the world (pacat ca Cruise isi pierde timpul cu asa ceva..) si House of Wax-astia chiar au facut un film special pt Paris Hilton :sick: Pacat ca nu au lansat King Kong anul trecut,ca ar fi condus detasat :lol:
Ba chiar l-au lansat.. :lol: ....si la noi odata cu ei...cat despre pozitia in top parerile sunt impartite ;) ...personal am vazut chestii cu adevarat varza anul trecut...
Nona_nb
14 Feb 2006, 07:53
In cazul asta rectific
locul 1 cu coromnita:kk
dupa el potopul.. :D
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.