View Full Version : astept raspun urgent!!!!!
Sissy_GIRL
05 Aug 2005, 19:57
eu sunt in cls a11a si dupa ce termin liceul as vrea sa merg mai departe la ATF ,poate cineva sa imi zica din ce se dau examenele de admitere .
si mai am o itrebare : toata lumea imi zice ca actoria e un esec total ,voi ce parere aveti????
astept raspunsurile voastre la adresa mea de email
byeeeee
raspunsurile le gasesti la www.unatc.ro
Sissy_GIRL
11 Aug 2005, 23:48
nu te supi dar aici sunt si actori sau e doar vb de filme????
ca daca stii vreun actor te rog sami zici adresa lui de email ca as vrea sa iau legatura cu el!!!
te rog!!!!
si inc ao data mersi mult
byeeeee
nu te supi
Rexona.
ca daca stii vreun actor te rog sami zici adresa lui de email ca as vrea sa iau legatura cu el!!!
te rog!!!!
byeeeee
Pitbull
12 Aug 2005, 00:28
nu te supi dar aici sunt si actori sau e doar vb de filme????
te rog!!!!
byeeeee
Nici eu nu mä sup, nici noi nu ne supäm, nici nimeni nu se supä, si într-adevär aici sunt si actori, ascunsi dupä varii nickuri.
Beleaua-i cä adresele de e-mail nu se dau färä acordul posesorilor, asa cä... sorry, no chance!
Singura solutie, înc-o... (Oops, nu.) Invârticeste-te pe-aici MULT, fii INTELIGENTA, fii MIEZOASA, fii COOL, si-ncetul cu-ncetul actorii de printre noi se vor extazia si vor începe s-arunce cu m.p.-uri spre tine, si-o sä PLOUA cu adrese de e-mail!
snowflake
04 Sep 2005, 18:15
buna..as dori sa particip la un casting pt film si nu numai..motivul pt care va scriu este pt a va ruga,ca in cazul in care apare vreo oferta sa ma anuntati si pe mine,sunt dispusa sa vin la acele interviuri.despre mine va pot spune ca am 16 ani,sunt solista intr-o formatie,dar imi doresc o tangenta si cu a ctoria.astept raspuns pe adresa mea de email.va multumesc anticipat!
motivul pt care va scriu este pt a va ruga,ca in cazul in care apare vreo oferta sa ma anuntati si pe mine
idee e ca trebuie sa te agiti tu sa gasesti astfel de agentii si sa te duci pe la preselectii, nu sa te anuntam noi pe tine daca apare ceva...Oricum, uite un link catre o astfel de agentie de casting (http://www.ambianceagency.ro/), mai cauta si tu pe google.mult succes...
soniavladimir
21 Sep 2005, 19:02
Voiam sa vad cum functioneaza un forum. Nimic personal! I'm new to this thing but it is true :technology ROCKS!
Bulumulu
22 Sep 2005, 10:05
Voiam sa vad cum functioneaza un forum.
dai si tu clik ;), stii din chestia aia mobila din dreapta...ze maus, si te holbezi in ecran sa vezi c se intampla
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.