PDA

View Full Version : Personaje animate in filme live=action


Lady_Skar
26 Jul 2005, 08:36
Ca aduceti aminte cand Gene Kelly dansa vesel cu Jerry? De acolo si pana la Jar Jar Binks (bad example, I know!) e cale lunga insa din ce in ce mai multe personaje animate (mai intai 2d, mai nou CGI) sunt aruncate in filme pentru a da viata unor personaje altfel imposibil de reprezentat.

Preferatul meu ramane insa Roger Rabbit din comedia "Who framed Roger Rabbit?". As vrea sa mai vad filme de genul acesta pentru ca animatia 2d este inca foarte expresiva.

Longshot
26 Jul 2005, 10:30
speaking de combinatii animatie 2d cu live action, intra sort of in categoria asta (nu stiu daca isi mai aduce aminte cineva) o prostie de film numita "cool world". era cu un brad pitt tanar, gabriel byrne si kim basinger si cel putin in prima jumatate era the other way around decat "who framed r. rabbit" cu live action inserat in animatie, care predomina. combinatia nu prea mergea pentru ca suprapunerea nu era flawless iar personajele alea animate te iritau mai mult decat te faceau sa razi, totul pe o poveste cam tembela. dar in fine. a fost o incercare.