Log in

View Full Version : The Longest Yard (Echipa Sfarma-Tot)

Dino
24 Jul 2005, 00:51
Se merita. Distractiv, lejer, si mai ales plin de ritm. Se vede ca MTV e bagat in productie. Coloana sonora are vreo 30 de melodii, dintre care jumatate cel putin sunt hit-uri clasice(din alea de ascultat in masina).Inclusiv 2 AC/DC.
Fotbalul american e doar asa, ca pretext de incaierare, deci mergeti linistiti ca nu e film despre fotbal.
La fel Adam Sandler, poate fi ignorat cu usurinta daca va enerveaza tipul (pe minu unul ma cam) actiunea, si restul personajelor fac tot filmul.

GhitzaCartitza
24 Jul 2005, 16:19
Yap. MTV! Gardieni BAD vs. Detinuti GOOD. Adam Sandler chiar are fizic de jucator profesionist de fotbal american :lol: ? Get the fu*k out of here! Chris Rock is getting soft (s-au dus zilele lui bune). Filmul e facut in stilul "Waterboy".
+Rob Schneider apare si aici cu replica "You can do it!". Aparitia cea mai amuzanta din film.
+muzica buna
+baietii de la D12
+ Nelly (se decurca bine)
+Burt Reynolds isi continua rolul din "The longest Yard (1974)". Si aici joaca rolul detinutului Paul Crewe.
+fotbal american

-ce a mai ramas

tornado_x
25 Jul 2005, 11:45
De retinut ca in echipa detinutilor erau si cativa de trebuia sa vi cu scara daca vroiai sa le vb. in fata :w00t: , cu niste fete de criminali(ca de-aia erau acolo), dar totusi destul de comici. Mi-a placut filmul, merita vazut. :lol:

Scorpion
29 Jul 2005, 07:57
Mi-a placut filmul . A avut multe momente reusite si se merita vazut daca vreti sa va mai destindeti putin.

Aparitia lui Rob Schneider din acest film nu prea mi-a placut. A cam fost trasa de par, si mult prea lunga. A fost mai amuzant in celelalte filme cu Adam Sandler in care a aparut.
Pe langa asta, cam multa reclama la McDonalds. Mi se facuse foame cand am iesit de la film...

M0n0
31 Jul 2005, 22:45
Dragut...dar faza care m-a enervat cel mai tare a fost ca e adaptarea exacta a filmului Mean Machine...chiar si unele replici sunt luate de acolo...si daca ar fi sa aleg din cele 2 l-as alege toata ziua pe Mean Machine.
Adam, funny dar nimic mai mult...cam slabutz daca stau si ma mai gandesc...
Chris nu stiu daca ar trebuie sa il punem in discute...a aparut numai in prima jumate de film...oricum same old same old...

overall ... un film destinat in special publicului american ca restu nu se prind de regulile jocului :lol: