View Full Version : Forumania
notorious
21 Jul 2005, 12:44
ce chestie ! nu-l credeam pe andrei gorzo cand spunea ca nu vrea sa intre pe forum pt ca ar deveni dependent... totusi, dupa acrosaje numeroase, am zis ca ar fi mai bine sa parasesc forumul, neavand chiar deloc chef sa ma mai cert (cu nimeni !). insa ma simt pur si simplu incapabil sa raman departe pt mai mult de 2-3 zile, fie ca atunci cand ma intorc postez sau doar citesc...
voi ce ziceti ? cand timp ati rezista fara forum ? exista forumania ? :oops:
Cand esti la serviciu, exista dependenta asta :)...eu intru de cel putin zece ori pe zi....dar daca nu as avea net, probabil ca as rezista cam o saptamana fara Cinemagia.
Longshot
21 Jul 2005, 13:18
plecat fiind din bucale pentru cateva zile, mi-am luat cu mine si laptopu', niste dvd-uri cu filme dar si un modem zapp bashit pt a intra pe forum. deci, da, cred ca sunt a tad bit dependent.
Gaandalf
21 Jul 2005, 13:44
Am fost plecat la Lepsa 3 saptamani...nivel tehnologie = 0... 1 sapatamana am fost beat si nu mi-a pasat dar timp 2 saptamani am observat cum simteam nevoia sa citesc si sa postez pe cinemagia ... devenisem penibil ca un fumator notoriu care ajunge sa ceara tigari la prieteni numai ca sa manance putina nicotina. :sick:
Cinemagia este un viciu binevenit ... este un rau bun!
Cinemania
21 Jul 2005, 14:15
100% addicted
Daca nu postez...citesc...
oricum mai am 5 forumuri la activ pe langa asta...:P
-forumul studentilor din iasi
-cinemagia
-forumul unui amic...unde postez rar...
-forumul retzelei din care fac parte (simnet)
-forumul unui alt amic...unde postez si mai rar, aproape deloc...
-si forumul de la titrari.ro
dar nu m-as numi chiar dependent de forumuri...am ales forumurile mai ales din plictiseala...de cand nu mai am tv tuner cu astea sunt pasionat...
dar daca si-ar reveni tv tuneru sau mi-as lua altu nu cred ca as sta la fel de mult...
cherryblossom
21 Jul 2005, 15:24
"My name is Joe, and I am an alcoholic" ... cam asa si cu voi.. :D
Bulumulu
21 Jul 2005, 16:07
maximum maximorum 2 sasptamani, in rest daca nu e de scris, e de citit
Pitbull
21 Jul 2005, 16:35
Il tin deschis permanent (în paralel cu programul în care scriu), urmäresc tot ce se întâmplä, räspund pe loc, moderez prompt, când e cazul. Singurele exceptii: când dorm, când nu-s acasä, când sunt orele altora la computer (fiu-meu, maicä-sa).
Si stiu cä sunt o personalitate susceptibilä la dependente - dar NUMAI atâta timp cât am obiectul dependentei. Când nu-l am (probleme cu serverul, ipotetice plecäri din Bucuresti, etc.), îi duc dorul, dar nu intru-n sevraj. Nici mäcar la net-café nu mä duc - pentru un tabietard cu mine, n-are nici un farmec. Ce e forumul, färä keyboardul MEU, nessul MEU, fotoliul MEU, masa MEA, aranjatä cum stiu EU? ;)
Sm�agol-Gollum
21 Jul 2005, 18:04
de vreun an incoace am devenit si eu dependent de "cinemania"(no..not you my friend :P ) asta...and i'm quite happy with this situation! nu as schimba-o cu nimic..
un offtopic de la un off forumist...
Ca te vad mai notorious ca incepi cu Gorzo dixit... hm...
sa vezi ce am vomitat eu zilele trecute... il aud pe gorzo intrand in direct la Radio Guerilla sa ne spuna noua ce filme sa vedem... Ei bine, eu zic ca bine face ca nu intra pe forum ... ca la ce freestyle la vorbire are... numai critic de film nu e... nu stiu cine ii scrie cronicile sau cine ii baga ideile in cap... dar MY GOD cum vorbeste... Gen: "Mergeti la filmul ala ca e misto, ca sa mor eu ca nu stiu ce ..."... mai avea putin si ma lua cu "frateeee"... draga Gorzo, sper ca ma auzi.... u need serious comunication training.... lasa-te de radio sau ia exemplu de la emisiunea lui Emi(putin pupincurism nu strica..:) ) cum tre sa vb... sau de la doamna Rosetti... care mai zace pe la radio... ca de altfel... e vai si amar de curu tau...
Nu am fost niciodata fan Gorzo, dar vad ca lumea il apreciaza... asta e bine si inseamna ca e ceva de capul lui.... dar doar atat sa fie?...
sa vezi ce am vomitat eu zilele trecute... il aud pe gorzo intrand in direct la Radio Guerilla sa ne spuna noua ce filme sa vedem... Ei bine, eu zic ca bine face ca nu intra pe forum ... ca la ce freestyle la vorbire are... numai critic de film nu e... nu stiu cine ii scrie cronicile sau cine ii baga ideile in cap... dar MY GOD cum vorbeste... Gen: "Mergeti la filmul ala ca e misto, ca sa mor eu ca nu stiu ce ..."... mai avea putin si ma lua cu "frateeee"... draga Gorzo, sper ca ma auzi.... u need serious comunication training.... lasa-te de radio sau ia exemplu de la emisiunea lui Emi(putin pupincurism nu strica..:) ) cum tre sa vb... sau de la doamna Rosetti... care mai zace pe la radio... ca de altfel... e vai si amar de curu tau...
Nu am fost niciodata fan Gorzo, dar vad ca lumea il apreciaza... asta e bine si inseamna ca e ceva de capul lui.... dar doar atat sa fie?...
Am ras mult. Ca de obicei revii cu forte noi pe forum. Ranjesc si zic si eu ca Gorzo e varza.
herbert
22 Jul 2005, 01:36
mai june prim din frumoasa &... Bucovina, vad ca te-ai pus pe faultat.
Gorzo nu e - poate - un spirit oral cu expunere publica. el e un scriitor camuflat - deocamdata - in cronicar de film. ai intelegere si ia de buna afirmatia ca e "baiat dastept".
ia de buna afirmatia ca e "baiat dastept".
Asta e in top5 don't-ever-do things. Si nu vorbesc de Gorzo.
ai intelegere si ia de buna afirmatia ca e "baiat dastept".
@Jay
Nu frate, apleaca-te pentru a fi iubit, urmeaza-ti setea, do the dew si nu te increde in moshi ! cORZO e cu adevarat zob.
mda..referitor la gorzo in the air...
poate nu e o idee foarte buna, dar cum nu ascult radioul in cauza (detest tot ce e trustul catavencu cu exceptia saptamanalului care face toti banii)
ma abtin de la o opinie exacta
referitor la dependenta d 4um..
primele 2-3 luni esti dependent si te ataci la orice chestie
urmatoarele 3-5 luni esti dependent doar daca te-ai atacat
dupa.. intru doar in caza ca PUR SI SIMPLUL NU AI CE FACE
JE DIXIT
notorious
25 Jul 2005, 09:51
@ Jay & nume
l-ati intalnit cumva pe gorzo ? stiti cumva cum vorbeste 'in private' ? cum argumenteaza ? herbert facea o remarca buna, aceea ca gorzo este mai mult de citit... chiar daca si asa, ii lipseste poate putina fermitate si, ar trebui sa fie regula, un cronicar numai bland n-ar trebui sa scrie... dar asta o face din dragoste pt film ! nu merita un asemenea atac dur si injust.
Alex Leo Serban
25 Jul 2005, 09:53
nu l-am auzit pe gorzo vbind (la radio g), cred ca incearca sa-si 'calibreze' mesajul in fctie de ascultatorii postului ;)
BUT: scrie SUPERB (chit ca nu sint mai niciodata de acord cu el)! si eu cred ca e un scriitor camuflat in cronicar de film (cum zice herbert), cu bunele & relele acestei situatii.
tailgunner
25 Jul 2005, 10:13
Nu mai bateti apa-n piua. Gorzo scrie bine.
Vezi si http://www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=78/index.htm , pentru o mica reflectie auto-ironica asupra propriei indeletniciri. Parca totusi ca atunci cind scrie, face abuz de parca, cind si ca.
Pitbull
25 Jul 2005, 11:14
Gorzo e cool.
l-ati intalnit cumva pe gorzo ?
Am fost scutit de aceasta "placere ".
Alex Leo Serban
26 Jul 2005, 15:46
Nu mai bateti apa-n piua. Gorzo scrie bine.
Vezi si http://www.algoritma.ro/dilema/fw.htm?current=78/index.htm , pentru o mica reflectie auto-ironica asupra propriei indeletniciri. Parca totusi ca atunci cind scrie, face abuz de parca, cind si ca.
nu-nteleg de ce ai dat linku la acea recenzie: nu e cel mai bun txt al sau :?
recomand mai degraba urmatoarea, tot din dilema (nr.79) - si, neaparat, analiza facuta 'untergang'-ului din lettre internationale :love:
tailgunner
26 Jul 2005, 16:06
fiindca la data respectiva, 78 era numarul curent din Dilema.
notorious
26 Jul 2005, 16:44
ok, ca dupa orice cronica a lui gorzo, ma intreb: CAT este de bun 'razboiul lumilor', en fin ? sa merg la el ?
@ nume
excuse me if i'm wrong, dar nu vroiai tu 'fresh meet' ? :lol: :lol:
Cinemania
26 Jul 2005, 17:05
@als
"nu-nteleg de ce ai dat linku la acea recenzie: nu e cel mai bun txt al sau :?
recomand mai degraba urmatoarea, tot din dilema (nr.79) - si, neaparat, analiza facuta 'untergang'-ului din lettre internationale :love:[/quote]
ce-i asta? reclama pozitiva pentru Mr. Gorzo?! pai daca omul a scris un text naspa, nu-l citezi, ca nu cumva sa-i strici imaginea?
incepe sa se-mputa si topicul asta...
Alex Leo Serban
26 Jul 2005, 17:18
bro, eu am zis - (ma) citez: - 'nu e cel mai bun txt al sau', nu ca e 'naspa' - cum zici tu!
have a lil' respect 4 nuances, dammit :x
pt notorious
pe gorzo nu-l citesti pt verdict, ca omu nu vrea (si pace!) sa dea asa ceva; il citesti pt scriitura in sine, if i may say so. el - de fapt - nici nu e 'cronicar' (in orice caz, nu 'de intimpinare'!), ci eseist - si toate txtele lui dspr film cistiga mult daca sint citite dupa vizionarea filmelor.
Cinemania
26 Jul 2005, 17:28
@als
la fel fa si tu...cand spui ca textul ales nu e dintre cele mai bune (that is mai naspa in comparatie cu altul mai bun) si ca ar trebui exemplificat cu unul mai bun, inseamna sa faci reclama pozitiva...eu ma opresc aici...gotta have some respect for the topic
ok, ca dupa orice cronica a lui gorzo, ma intreb: CAT este de bun 'razboiul lumilor', en fin ? sa merg la el ?
mda, am citit si eu cu surprindere cronica lui Gorzo la "Wor of the Worlds"... ~ ciudat film...
ce-i asta? reclama pozitiva pentru Mr. Gorzo?! pai daca omul a scris un text naspa, nu-l citezi, ca nu cumva sa-i strici imaginea?
incepe sa se-mputa si topicul asta...
@notorious
Prietenii dusmanilor devin automat dusmani. In ultimul timp m-am cam saturat de dusmanii, cioace si rautati.
ricutza
27 Jul 2005, 01:06
a fost o perioada de vreo 2 an in care am fost extrem de dependenta de Cinemagia....atat de dependenta incat nici macar daca ma enervam nu puteam sa nu postez....acum insa m-am mai linistit oarecum...nici nu mai am atata timp liber de navigat, insa de cele mai multe ori prefer sa citesc decat sa postez...
cu toate ca pot sta linistita perioade intregi in care sa nu scriu nimic, stiu de fiecare data ca o sa revin cu posturile, mai devreme sau mai tarziu. oricum este forumul meu de suflet si singurul pe care am reusit sa scriu regulat (am mai incercat si pe altele) si sper sa ramana asa si in continuare...
Cinemania
27 Jul 2005, 04:58
@ricutza
si noi speram... :D
Alex Leo Serban
27 Jul 2005, 09:29
Prietenii dusmanilor devin automat dusmani. In ultimul timp m-am cam saturat de dusmanii, cioace si rautati.
1. same here.
2. eu nu.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.