View Full Version : ..drepturile de autor!!!
dorian_001
20 Jul 2005, 17:03
in ceea ce privesc drepturile de autor...de plicul auto-adresat am auzit...stiu insa ca este si o metoda on line de a-ti proteja aceste drepturi!stie cineva?.merci mult
wellington
20 Jul 2005, 18:19
te referi la autor de scenarii?
si in ce tara vrei sa le protejezi, pentru ca legile sua nu se aplica si la noi.
Pitbull
20 Jul 2005, 18:24
Silver, explicä-i omului despre agentia aia pe care ai folosit-o tu. Nu e online, dar e valabilä.
Altfel, NU STIU dacä la noi existä vreun sistem online de protectie a copyright-ului, dar MA INDOIESC. Aici e vorba de suporturi materiale palpabile, stampile... elemente de sigurantä care nu cred cä în România îsi au încä un echivalent virtual securizat. Dar trebuie sä existe cineva care sä poatä da un räspuns autorizat.
Da' apropo, întrebätorule Dorian: ne mai lasi mult sä facem flotäri la aia cu "este cineva în mäsurä sä regizeze un film?"?
in ceea ce privesc drepturile de autor...de plicul auto-adresat am auzit...stiu insa ca este si o metoda on line de a-ti proteja aceste drepturi!stie cineva?.merci mult
Plicul autoadresat e un cacat. Nu-ti foloseste la nimic si e nasol daca ajungi in instanta avand in spate numai chestia asta. Pentru inregistrari de scenarii foloseste Dacin Sara. Te costa 170.000 de scenariu (din cate stiu eu) si e cea mai sigura metoda. Nu e online.
silver_boy
21 Jul 2005, 07:47
http://www.dacinsara.ro/index2.htm
capitain
25 Jul 2005, 15:29
mi se pare cam dubioasa 'darea de seama', oricum nu-mi plac toate hartogaraile astea. par pusi pe treaba, dar cu siguranta sunt tot 'rechini'
wellington
25 Jul 2005, 15:53
adik?
iti fura sergiu nicolaescu scenariu, mergi cu el inregistrat de firma in instanta, cu stampile si tot ce trebuie, iar firma se da cu sergiu? (un exemplu, n-am dat cu parul!)
n-as prea crede. daca ar fi fost vorba de carbuni sau fier-veki, poate, in film se fura altfel. si destul,
capitain
26 Jul 2005, 14:02
adik?
iti fura sergiu nicolaescu scenariu, mergi cu el inregistrat de firma in instanta, cu stampile si tot ce trebuie, iar firma se da cu sergiu?
da, la asta ma refeream. oricum, la cata lipsa de inspiratie bantuie, ar fi mai bine sa produca sergiu
:w00t:
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.