View Full Version : postere .....
stie cineva vreo adresa de web de unde poate omul sa-si cumpere niste postere ...din domeniul muzical sau cel al filmelor de preferat cel al filmelor...
un raspuns rapid dak se poate ....
rspt all ..
Cinemania
20 Jul 2005, 00:09
www.allposters.com
dar o adresa care sa fie din romania de pe care sa comanzi postere nu este ....?
Cinemania
20 Jul 2005, 09:40
in cazul asta incearca cu google, ca io nu stiu vreo adresa
gionloc
20 Jul 2005, 12:12
dar o adresa care sa fie din romania de pe care sa comanzi postere nu este ....?
pai incearca si pe la cinemauri mari.. de exemplu prin Cluj mai exista cate o oferta: cumparai doua bilete de film (adica unul al tau si unul in plus pe care nu intra nimeni) si primeai un set de 20-25 de postere... ca nu erau p-acolo ce te-ar interesa exact asta e partea a doua...
sau: cauta pe net posterele, daca nu-s in marimea pe care o doresti vezi de le poti prelucra prin editoare de imagine si vezi ca exista firme unde poti printa pe gartie foto cam orice marimi... in Cj e Colorama par exemple, costa 40mii/A4 acu vreo doua luni, probabil la vreo 2-300mii vechi scoti un poster in marime normala..
Andrew Dude
21 Jul 2005, 12:23
Sau te uiti pe forum, vezi care vinde asa ceva. DE EXEMPLU EU. Imi gasesti lista aici: http://www.cinemagia.ro/forum/viewtopic.php?t=5194&hist=0
Peace!
mai e o alta varianta, de exemplu A MEA:
1.cauti un cinema obscur, nu un multiplex sau altele
2.te duci pas-pas la tanti de la bilete, zambesti mumos si ceri cu nenea administratoru'
3.ii zambesti si lu nenea ,ii fluturi o cutie de dero si il intrebi daca are posteru de le filmu X-ulica
4.daca da din umeri, incepi sa-i fluturi cu un dero doi in unu cu aloe vera
succes garantat!pe bune ;)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.