View Full Version : The Pacifier
xtremess
16 Jul 2005, 18:57
A vazut cineva The Pacifier? Cum e?
Merita vazut la cinema?
Longshot
16 Jul 2005, 21:16
pacifier e sub orice critica. nu te du nici cu invitatie.
Cinemania
16 Jul 2005, 21:17
Vin Diesel as "Za nanny"? :hmm: :sick:
xtremess
16 Jul 2005, 21:54
Dupa aceste reply-uri cred ca nici acasa nu merita sa-mi pierd timpul cu el.... :)
Thx!
M_olecula
16 Jul 2005, 22:41
Dupa aceste reply-uri cred ca nici acasa nu merita sa-mi pierd timpul cu el.... :)
Thx!
Tu oricum o sa-l vezi...
xtremess
16 Jul 2005, 23:21
Tu oricum o sa-l vezi...
Nu, chiar nu o sa il vad...am altele mai bune de vazut inainte
Eu aveam chef de un film la cinema si de asta am intrebat pt ca era premiera.
L-am vazut si regret banii care i-am dat pe bilet.Clona de Kindergarten doar ca aici vezi mai putini muschi si mai mult creier fata de filmul lui Arnold.E genul de film la care trebuie sa te duci cu toata familia, inclusiv purcel ca sa nu mori de plictiseala.
GhitzaCartitza
17 Jul 2005, 18:57
E genul de film la care trebuie sa te duci cu toata familia, inclusiv purcel ca sa nu mori de plictiseala.
Cu toata familia care n-a implinit inca 10 ani. Dar cred ca si astia micii o sa fie dezamagiti. Harry Potter il rupe pe Vin Diesel :) .
Dar cred ca si astia micii o sa fie dezamagiti. Harry Potter il rupe pe Vin Diesel :) .
Mai incape indoiala? Of course not.
Anyway, am vz la tv marele balamuc cu lansarea noului volum din Harry si am ramas "piatra".Sa dormi la usa magazinului doar ca sa fii primul care apuca cu nesat o coperta cu niste foii scrise? Jeez!!
Cinemania
18 Jul 2005, 17:39
Dar cred ca si astia micii o sa fie dezamagiti. Harry Potter il rupe pe Vin Diesel :) .
Mai incape indoiala? Of course not.
Anyway, am vz la tv marele balamuc cu lansarea noului volum din Harry si am ramas "piatra".Sa dormi la usa magazinului doar ca sa fii primul care apuca cu nesat o coperta cu niste foii scrise? Jeez!!
some people have a Potthead
Scorpion
07 Aug 2005, 09:47
Nu e chiar asa de rau, dar mai bine astepti dvd-ul.
Gaandalf
08 Aug 2005, 06:43
Nu e chiar asa de rau, dar mai bine astepti dvd-ul.
pe care trebuie neaparat sa il cumperi ... :lol:
finalul filmului este unul apoteotic - Vin Diesel danseaza
scena o sa devina una clasica - a gluma trista ...
Martalogu
11 Aug 2005, 17:37
penurie mare de titluri in mintile scenaristilor : se uita ca a fos tun film Peacemaker acu cativa ani . de altfel Peacemaker sau Pacifier sunt titluri si continuturi pe care cu greu cineva le va mai
tine minte incat sa faca o distinctie pe viitor . Seen it,forgot it movies.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.