View Full Version : cand si daca
Vreau sa stiu cand si daca va fi difuzat la noi The Heart is Deceitful Above all Things ?
Ma indoiesc c-o sa-l aduca cineva. Eventual Transilvania mai tarziu. A fost la tiff, nu e chiar grozav.
Leonard
10 Jul 2005, 00:13
, nu e chiar grozav.
asta e pãrerea ta. oricum mai grozav decît toate filmele de box-office care ruleazã la noi acum sau au rulat anul ãsta.
ºi eu mã îndoiesc cã va mai rula în afara festivalurilor
Evident ca e parerea mea, ca doar nu vorbeam in numele altcuiva. Am scris de el pe undeva.
Am intrebat de film pentru ca sunt fan Marilyn Manson si are un rol maricel.... :love:
Leonard
10 Jul 2005, 11:14
eu, sã fiu sincer, nu l-am observat pe MM în film. probabil fiindcã nu ºtiu cum aratã nemachiat. de fapt, am fost atît de ºocat de film încît nici actori mai cunoscuþi nu mi-am dat seama cine sunt pînã nu le-am vãzut numele pe genericul de final: de exemplu Peter Fonda sau Michael Pitt.
Manson joaca rolul fostului prieten al mamei pustiului. Am inteles din cronici ca el (fostul prieten) abuzeaza de copil... Manson in film are o tunsoare mai deosebita, este look-ul din perioada The Golden Age of Grotesque si din cate stiu inca nu si l-a schimbat. Se vede bine in clipul Personal Jesus. Cred ca nu l-ai recunoscut pentru ca , spre deosebire de muzician, actorul are sprancene.... (*)
Am revenit victorioasa.... Am vazut filmul si il am acum in colectie. Mi-a placut enorm. Va recomand sa-l vedeti...
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.