PDA

View Full Version : Kung Fu Hustle

Demona
07 Jul 2005, 14:24
OKeeeeeeeeey! What the F**k was that?! Iar basmele chinezeshti de data asta cu kung-fu shit! Asta a fost o versiune de anime, facut film. Comic dar shi de actziune. Long live "palma lu` Buda". :D

Denis_stelistu
07 Jul 2005, 15:54
Un *** de film.Mai misto sunt filmele lui Jackie Chan decat amatorii astia.

christi
07 Jul 2005, 18:46
Un *** de film.Mai misto sunt filmele lui Jackie Chan decat amatorii astia.

Am vazut mesajul si am vrut sa raspund. Dupa care am vazut cine l-a scris si am zis ca n-are sens.

Cinemania
07 Jul 2005, 21:21
am vazut pana cand ii zboara aluia mana (sau era piciorul?!!!) chiar la inceput, dupa care am adormit...n-are legatura cu filmul, eram obosit :D ...potential are, zic io...mai astept pareri s'apoi vad daca ma pun sa-l vad, ca si asa mai am multe "restante" cinematice

M0n0
07 Jul 2005, 22:01
Cel mai comic film de actiune pe care l-am vazut...super tari scenele de bataie...probabil cel mai bun film a lu Stephen Chow (din cele 2 filme ale sale)...oricum l-am vizionat de 2 ori si mi-a placut...

GhitzaCartitza
07 Jul 2005, 23:22
Love :love: faza cu cutitele! Mama ce am mai ras :lol: :lol: ! In rest un film usor. E bine ca nu se ia in serios. N-ai cum sa-l urasti. It' s just fucking Kung Fu! Efecte speciale reusite. Au cam umilit faza din Matrix cand Neo sa lupta cu sutele de agenti Smith :P !

Demona
08 Jul 2005, 11:56
am vazut pana cand ii zboara aluia mana (sau era piciorul?!!!) chiar la inceput

Da, aia era faza cand unul din Axe Gang i-a taiat la unu picioru` prin una bucata azvarlire de topor. Da` mai mishto a fost dansul de generic al gang-ului. :lol: :D :D :lol: :w00t:

MinRep
08 Jul 2005, 16:28
Cel mai amuzant film pe care l-am vazut anul asta. Didn't make no sense, dar asta e un efect secundar.

Sm�agol-Gollum
08 Jul 2005, 20:03
mi-a placut la fel de mult cat mi-a placut si Shaolin Soccer..and i loved that... :happy:

bellhop
09 Jul 2005, 00:45
...probabil cel mai bun film a lu Stephen Chow (din cele 2 filme ale sale)...

adica din cele 20+ filme ale sale. doar doua ati vazut voi, dar Stephen Chow e tatic de albine in za film business 8), atit ca actor si ca regizor!

despre KFH, dincolo de artele martziene, comedia si efectele care merg de la sine, ma mir ca nimeni n-a remarcat sau mentionat cinematografia si coreografia, mai ales de la inceputul filmului, nu stiu cati regizori cu patalama sunt in stare sa traga un asa HD delight;

..oricum, dupa succesul primului installment, Chow a anuntat ca va face si KFH 2, care va apare probabil la anul, cu multe chestii originale si giumbuslucuri; iar cuplul de "maestri" proprietarul/proprietareasa joaca niste roluri asemanatoare in Kung Fu Mahjong (2005), o chestie tot cu mafioti de prin aceiasi epoca cu comisarul Moldovan.. :)

M0n0
09 Jul 2005, 08:43
Hmm...nu stiu de ce am spus 2 filme (m-am gandit, probabil, numai la Kung Fu Hustle si Shaolin Soccer), in fine...el e actor in 61 de filme, regizor in 7, scenarist in 6, producator in 2 s.a.m.d

pe imdb scrie...
Sometimes Credited As:
Sing-Chi Chau
Stephen Chau
Stephen Chiau
Sing Chi Chow
Sing-Chi Chow
Stephen Chiau Shing-Chi
Stephen Chow Sing-Chi
Xingchi Zhou

that's funny... :lol:

BeNnY
10 Jul 2005, 16:18
L-am sters pe derutat. Ma intreb ce-i apuca pe unii sa ne povesteasca de primul lor horror vazut la 4 ani... in 5 mesaje.

sandokan
10 Jul 2005, 16:48
Pai daca subiectul de pe acest forum este despre filme vazute aparute etc. Te rog frumos sa nu im mai astfel de lucruri! :hmm:

Cinemania
13 Jul 2005, 11:57
super filmul...Chow ne-a aratat cum se face ca lumea o parodie traznita...deja aveam facuti una cu pamantul eroii din filmele de spionaj, actiune si cu mafioti, mai lipseau karatistii :D

eu am vazut prima oara Kung Pow, regizat de Oedekerk si m-a spart bataia cu vaca...anyways, filmul lui Chow e mai intens, mai sangeros, exact asa cum sunt si filmele kung fu

avem Naked Gun, Airplane!, Hot Shots!, de ce n-am avea Kung Fu Hustle?!...nu, nu e o porcarie, e un film foarte bine realizat...scenele de lupta sunt deliciul filmului, efectele bine venire si bine facute, coregrafia (ai dreptate bellhop) e superba...singurele puncte slabe ar fi intre scenele de lupta, dar chiar foarte putine, pentru ca a avut grija Chow sa bage ironiile si intepaturile de rigoare

din ce am recunoscut eu, s-a "furat" din Street Fighter, The Shining, Desperado, Crouching Tiger..., Matrix (clar!!! "HE IS THE ONE" si bataia cu aia multi), House of the Flying Daggers, Piratii din Caraibe sau LOTR (nu stiu exact...ma refer la luptatorii aia morti trimisi de mosul ce canta la corzi)

"what's with the red underwear" :D

sandokan
13 Jul 2005, 13:30
Cine are filmul Seed of Chuky sa m-il dea si mie.Am auzit ca este un horror bun de 3 stele si ca are o comedie satisfacatoare genului.Cine m-il da ii dau 35 de mii. 8)

sandokan
13 Jul 2005, 13:33
Cine stie de aici ca filmul House of Wax e horror??? :huh:

Cinemania
13 Jul 2005, 13:45
Cine stie de aici ca filmul House of Wax e horror??? :huh:

aici se discuta despre Kung fu hustle...care nu e horror...

Seed of Chucky e un horror...unul de cacat...mai bine cumpara tigari de banii aia :D

sandokan
13 Jul 2005, 21:37
Frate pai in primul rand nu fumez iar Seed of Chuky este un film bun care se afla in categoria de 3 stele.Eu sunt un sunt un fan al seriei Chuky si Jucarie Periculoasa.Cred ca nu prea sa stii sa aprecezi filmele horror-comedie satisfacator. :happy:

M0n0
13 Jul 2005, 22:38
Dar alea 3 stele unde le-ai vazut...?
Pentru ca daca le-ai vazut pe acest site le-ai vazut cam degeaba...pentru ca nu e un film de nota 5...de fapt daca stau si ma gandesc nici nota 5.2 nu o merita de pe www.imdb.com

Cinemania
13 Jul 2005, 23:09
Frate pai in primul rand nu fumez iar Seed of Chuky este un film bun care se afla in categoria de 3 stele.Eu sunt un sunt un fan al seriei Chuky si Jucarie Periculoasa.Cred ca nu prea sa stii sa aprecezi filmele horror-comedie satisfacator. :happy:

pai sa ce frate ca cum ca cand??? te-am supraestimat...ia-ti semintze atunci :D ...lasand lasand gluma la o parte: daca tot iti plac felu' asta de horroruri incearca ceva de calitate (daca s-o fi facut ceva... :? )

a, ai putea incerca Braindead sau Bad Taste sau Evil Dead...da' stai ca astea nu-s cu jucarii, asa ca nu cred ca-s pentru tine

Sm�agol-Gollum
14 Jul 2005, 13:03
ce faceti ma aicea?..lasati-l pe sandokan ca e pierdut saracu....daca nu aveti ceva de spus despre kung fu hustle atunci nu scrieti nimic, ca dupa aia iar avem discutii off topic de 5 pagini...

sandokan
14 Jul 2005, 15:16
Am sa cumpar un film de acxtiune cu chinezi.Se numeste Timpul lui Lee.Se afla in categoria de 4 stele fiind un film de top care a spart topurile mondiale la filme cu chinezi.Filmul costa un milion doua sute cincizeci de mii.Bineinteles ca filmul o sa-l dau si altora cu inchiriere de 2 zile.Pretul care va fi la inchiriere o sa fie cam de 230 de mii. :) :) :) :)
Ce ziceti sa cumpar sau nu filmul??? :huh:

M0n0
14 Jul 2005, 16:40
off-topic:
@sandokan
nu o sa te roage nimeni sa i-l imprumuti...pentru ca sunt filme din china/japonia mult mai bune...cred

tornado_x
19 Jul 2005, 20:53
Film facut la caterinca. :lol: L-am vazut si nu a fost deloc rau, mai ales ca nu era nimic serios in filmul asta. :D