PDA

View Full Version : Unde a disparut Ambra Blu?

herbert
30 Jun 2005, 02:22
rau ca varga, dar e totusi trist fara Ambra Blu. mai construia un zigurat de duritati si rafuieli expresive, mai o flegma ceva pe ochelarii aburiti ai lui Korben...
intrebarea este, drag & competent auditoriu: e drept ca a fost invitat la Hollywood dupa succesul pe care l-a avut la TIFF? am aflat vestea/povestea de la un uzer de-aici. cred ca-i o gluma, dar totusi... lamuriti-ma, sa pot sa dorm si eu linistit...
thanks

Pitbull
30 Jun 2005, 03:22
Veste bunä, Märite Herbert! :)
Acu' douä ceasuri a fost pe-aici, în topicul vecin (UNATCisti etc.), a tentativat flegma mentionatä, i-a picat la loc în gurä (de, asa-i când scuipi în sus), si s-a dus.

nume
30 Jun 2005, 07:55
Te roade curiozitatea moshule. Ce te-ai face tu fara d-alde astia ?

herbert
30 Jun 2005, 14:15
multumesc Pitbull. eu nu intru pe unele topicuri, asa ca il credeam pierdut, cand, de fapt, tocmai revenise... ingrijorarea a fost reala, crede-ma, ca daca mai pleaca si Ambra Blu, atunci nu mai vad nici o speranta pentru filmul romanesc...
cat despre flegma, ce sa spun? omul=stilul. uite la boschetarul fara nume de pe acest forum, pe care nici tu nu reusesti sa-l civilizezi. noroc ca talentul si succesele de pana acum... te-au urcat sus de tot, in aerul rarefiat al excelentei..., acolo unde nu ajung prea multi...

EgoN
30 Jun 2005, 16:05
rau ca varga, dar e totusi trist fara Ambra Blu. mai construia un zigurat de duritati si rafuieli expresive, mai o flegma ceva pe ochelarii aburiti ai lui Korben...
intrebarea este, drag & competent auditoriu: e drept ca a fost invitat la Hollywood dupa succesul pe care l-a avut la TIFF? am aflat vestea/povestea de la un uzer de-aici. cred ca-i o gluma, dar totusi... lamuriti-ma, sa pot sa dorm si eu linistit...
thanks

da, e mai mult decat adevarat, adica super adevarat! l-a sunat tarantino si i-a spus ca el va fi urmatorul Bill :P . intre timp, a fost nevoit sa dea cancel lui jarmusch, ca se stie, 2 cool e greu sa stea in aceeasi barcuta. dar nu va speriati, tanarul regizor a facut un scurtulet cu mult rap & coaie.
p.s: cand dai berea aia, matei?

nume
30 Jun 2005, 16:59
uite la boschetarul fara nume de pe acest forum, pe care nici tu nu reusesti sa-l civilizezi. noroc ca talentul si succesele de pana acum... te-au urcat sus de tot, in aerul rarefiat al excelentei..., acolo unde nu ajung prea multi...
Pe langa unghiile, parul si rahatul de rigoare, cam dai si cu mucii in fasole. Impotriva ta ar trebui instituita carantina.

Pitbull
01 Jul 2005, 00:35
noroc ca talentul si succesele de pana acum... te-au urcat sus de tot, in aerul rarefiat al excelentei..., acolo unde nu ajung prea multi...
Hai sä fim seriosi.
Herbie, nu mi-o lua în nume de räu, dar aprecierile de soiul ästa îmi displac. Dacä-s sincere, sunt mult exagerate. Dacä-s ironice, sunt nemeritate. Cool down, man, ne putem întelege de minune si färä.

herbert
01 Jul 2005, 01:37
aprecierile de soiul ästa (...) Dacä-s sincere, sunt mult exagerate. Dacä-s ironice, sunt nemeritate.

eu nu mai folosesc emoticoane, dar asta nu inseamna ca nu sunt uneori ironic, dar nici ca sunt intotdeauna ironic...
desi ironia si autoironia sunt sanatoase. oricum, nici o intentie de subversiune din partea mea. cand musc, ar trebui sa simti asa o durere placuta...
bine ca s-a intors (a ramas) pe plai natal Ambra.

Pitbull
01 Jul 2005, 01:40
aprecierile de soiul ästa (...) Dacä-s sincere, sunt mult exagerate. Dacä-s ironice, sunt nemeritate.
cand musc, ar trebui sa simti asa o durere placuta...

Urrrlä masochistu' din minnne! :D