PDA

View Full Version : Jay Leno la Antena 3

christi
28 Jun 2005, 16:00
Am prins aseara intimplator pe noul canal Antena 3 show-ul lui Jay Leno. Super amuzant & misto. Iar spre final au aparut si Ebert & Roeper, care si-au dat cu parerea despre unele filme. Si ei sint grozavi impreuna, super funny, se contrau tot timpul. E altceva sa-i vezi asa, decit sa le citesti cronicile pe net.
Din fericire se pare ca Antena 3 va transmite in fiecare seara show-ul lui Leno. Cu un delay de o saptamina - doua, of course.

M0n0
28 Jun 2005, 22:11
Hopa...ne occidentializam :lol:

christi
29 Jun 2005, 11:47
Dap, e de luni pina vineri la 23.05. Aseara a fost cu Tom Cruise care, desi a incercat sa fie simpatic, a parut foarte plin de aere.
Daca se respecta ordinea de la NBC, azi vor fi invitati Heather Locklear si John Leguizamo, iar Foo Fighters vor cinta o piesa live, iar miine ar urma sa fie cu Paul Giamatti.

notorious
29 Jun 2005, 14:00
ebert sucks BIG TIME !! :sick:

MinRep
29 Jun 2005, 14:10
Asta vroiam sa subliniez si eu... Ebert sucks! Sau, ma rog, articolele lui din ultimii ani mi se par foarte proaste. Insa recenziile pe care le-am citit ale unor filme clasice ("Blowup", "2001", "La dolce vita" etc. etc. etc.) sunt foarte bune. Nu stiu cum e sa-l vezi la TV, dar am sa ma ocup si de asta, indata ce o sa prind Antena 3. ;)

notorious
01 Jul 2005, 14:48
unde pot sa citesc si eu cronicile acelea ? parca nu erau postate pe chicago... cum ii zicea ziarului ala ? :?

christi
15 Nov 2005, 15:26
Vinerea asta, invitatul lui Jay Leno este.... JERRY SEINFELD!! Abia astept :)

Gaandalf
16 Nov 2005, 07:03
ptr asta se merita sa ies pe la 12 din casa...

am vazut cu Robert Downey Jr care facea "promotie" la Kiss Kiss Bang Bang - unde juca rolul unui GAy ... la Jay se purta la fel ... mi s-a parut doar mie ?

bellhop
18 Nov 2005, 07:52
ptr asta se merita sa ies pe la 12 din casa...

am vazut cu Robert Downey Jr care facea "promotie" la Kiss Kiss Bang Bang - unde juca rolul unui GAy ... la Jay se purta la fel ... mi s-a parut doar mie ?

well guess what, Jerry isi face promotie la kitul de Seinfeld de sarbatori, cu seasons 5&6, extras, un real script si camasuta cu volanase care a purtat-o el intr-un episod, 120 de coco.. :huh: altminteri, borred and boring cu un monolog stand-up despre casatorie si o discutiei despre cum e sa fi tatic, you may skip it..;

RD Jr nu e gay in Kiss kiss, Val Kilmer is, and together they are "The fag and the new-yorker" :) (replica din film, non-offensive);

Leno are poante bune si e un funny guy, dar la interviuri e cam pussy; ca spontaneitate Conan ii intrece pe toti, si la guests, Joaquin Phoenix last night.. 8)

Gaandalf
19 Nov 2005, 06:58
well guess what, Jerry isi face promotie la kitul de Seinfeld de sarbatori, cu seasons 5&6, extras, un real script si camasuta cu volanase care a purtat-o el intr-un episod, 120 de coco.. :huh: altminteri, borred and boring cu un monolog stand-up despre casatorie si o discutiei despre cum e sa fi tatic, you may skip it..;

RD Jr nu e gay in Kiss kiss, Val Kilmer is, and together they are "The fag and the new-yorker" :) (replica din film, non-offensive)
-oricum l-am pierdut dar aparent nu mare lucru ... eram curios sa vad daca zice ceva de BEE MOVIE ...
-cat despre RDjr - i know HE BE NOT gay ... doar ca in timpul emisiunii he came off as a bit GAY - his recent marriage contradicts me but STILL ... he came off a little GAY ... that's all ...