PDA

View Full Version : Care este personajul preferat de voi in Star Wars? De ce?

magicianul
16 Jun 2005, 09:51
personajul meu preferat e cu sigurantza Obi-wan Kenobi, deoarece,e intelept si e Jedi nu sith , are sabie albastra,si e bun cu ceilaltzi din jurul lui

Airlight
16 Jun 2005, 10:02
:lol:

gionloc
16 Jun 2005, 12:10
personajul meu preferat e cu sigurantza Obi-wan Kenobi, deoarece,e intelept si e Jedi nu sith , are sabie albastra,si e bun cu ceilaltzi din jurul lui

ce :o :o :o !!!!!
chiar Obi-wan iti place???? mai sa fie!!
si asta nu e Sith??? :shock: vai de mine!
ce bine... mai deschide niste subiecte:
ce sabie albastra a lui Obi-wan preferatz'?
cine nu e Sith, e jedi si il cheama Obi-wan?
cine e bun cu ceilaltz', are sabie albastra si il cheama Obi-wan?

MinRep
16 Jun 2005, 18:37
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sper ca era o gluma, pentru ca altfel ar fi prea amuzant!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

era bun cu cei din jur... :w00t: :lol: :w00t: :lol: :lol: :lol:

M0n0
16 Jun 2005, 18:37
:lol:
la fel

Gaandalf
17 Jun 2005, 17:15
de cand cu licenta asta am uitat cat de amuzat este uneori sa mai citeshti ce vomita unii cu lejeritate si comoditate pe forum ... :lol:
oricum baiatul e finutz ... pe alt forum am gasit ceva de genu: "lanterna albastra" ... :P

jiji ... atat de offtopic ...

pier
24 Jul 2005, 07:31
Preferatul meu personaj din Star Wars este jedi master Yoda. Imi place ca vorbeshte inversta, este mic shi verde shi ii cel mai tare shi amuzant jedi.

alex2
21 Aug 2005, 06:44
yoda master mult placut :lol:

SarumanTheWhite
21 Aug 2005, 18:30
Cancelarul Palpatine. De ce? Se joaca pe degete cu Anakin Skywalker, plus faptul ca vocea lui e remarcabila (apropo la Hitler).

Anclation
28 Aug 2005, 17:34
Palpatine, a fost un manipulator incredibil in Episode 1-3.

Si am placut General Grievous foarte mult in Clone Wars, un rãzboinic fantastic.

Rumpelstintzkin
31 Aug 2005, 12:58
Chewbaca - pt. ca are un mod de exprimare mai aparte .... doar sa iti aduci translator :o

Pitbull
05 Sep 2005, 01:21
Râma-gigant cu guritä dintoasä din asteroidu' schweitzer ("The Empire Strikes Back"), cä ne lasä-n suspense: ale cui or fi gravitatia si atmosfera de azot si oxigen, când coboarä ei din Millenium Falcon, ale asteroidului, sau ale tubului digestiv al râmei?

Gaandalf
06 Sep 2005, 05:21
Râma-gigant .... al râmei?
sau vierme ... se poate si asa ...

T.
07 Sep 2005, 08:36
Darth Maul...se lupta cel mai spectaculos!

Gaandalf
07 Sep 2005, 15:49
Darth Maul...se lupta cel mai spectaculos!
asta ptr ca era chiar antrenorul lor de sword fighting ... he wuz for real ...

Chantal
07 Sep 2005, 22:03
Hello. Ma bucur mult ca inca se mai scrie pe subiectul SW pe acest forum, eram oarescum bosumfle (cu accent pe "e") ca nu se mai scrie despre mai sus numita serie.
Personajul meu preferat e Anakin, pentru ca e dual. Mult mai interesant decat ceilalti "one-sided" characters. Chiar daca face multe gafe, e manipulabil si are accente paranoide, cade, se ridica, isi pune intrebari, se chinuie sa-si raspunda la ele, e impetuos, are zbateri interioare si mai cu seama e "gifted". Cel mai cel dintre toti.
Si oricum pe mine ma enerveaza personajele pozitive 100%. Na! ;)

Chantal
07 Sep 2005, 22:08
A, si Darth Maul, care nu numai ca se lupta cel mai spectaculos, dar e si foarte sexy...

de doua ori ;)

Pitbull
08 Sep 2005, 01:23
Râma-gigant .... al râmei?
sau vierme ... se poate si asa ...
Sigur cä se poate, cä doar râma-i annelid, nu? Da' recunoste si tu, "râmä" sunä mult mai cool... Are si conotatii... ;)

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, când îmi amintesc de Darth Maul, parcä-mi saltä si-acum un gol în stomac de plictisealä - si mä-ntreb: "Oú sont les nashparlieux d'antan...?"

Gaandalf
08 Sep 2005, 08:25
c'est toi mon ami! ... je voudrais... non... j'aimerais faire ce que Darth Maul a fait dans le premiere episode. La scene quand i a confronte les deux JEDI a ete le point culminant du film. Comme il est mort ... est vraiment ;)

Chantal
09 Sep 2005, 23:52
Oui, mon cher. Tu as raison.

Alors, eu mai vroiam sa-l mentionez pe Darth Revan (sper tare mult sa il vad intr-un posibil film KOTOR) despre care Darth Traya spune: "Revan was power. Staring into his eyes was like staring into the heart of the Force. Even then, you could see the Jedi he would slay etched on his soul."
Absolut superb!

Vlad6
13 Sep 2005, 19:30
pai personajul meu favorit din starwars e obi-wan.imi place cum se lupta,cum vb.,si tot felu de faze dastea....
de asemenea imi place si mace windu care nu a murit in ep3.! :D

va juca in 7,8,9,care vor aparea prin 2020.
no shit! uitati-va aici: www.supershadow.com

anouk
21 Nov 2005, 18:50
mie-mi place jabba the hutt... imi aduce aminte de bunica mea, may god rest her in peace

lestatika_29
17 Feb 2006, 18:54
Mie imi placea Vader... pur si simplu de aia....
De fapt, Vader e primul lucru la kre t gandesti knd spui "Star Wars' :D

Dr. Evil
20 Feb 2006, 00:14
Cel mai mult de Anakin in ep 3. Faze de genul "this is where the fun begins" sau "my powers have doubled since last we met count!" sau "YOU WILL NOT TAKE HER FROM MEE !!!" or cand il decapiteaza pe omu sau cand capaceste ciutanii aia cu o mana la spate (trista faza buhahahaha). Oricum baiatu joaca binisor .. se ridica un pic la nivelul de evil al lui darth (Originalu) care il strangula pe generalul lui cu puterea fortei apoi spunea replica "Apologiez accepted general!"

dannyboy
12 Aug 2006, 22:47
gollum :P just kiddin'...nu prea-mi place "star wars", mai ales "noua trilogie"(ps. de fapt nici "lord of the rings" nu ma prea pasioneaza) :lol:

Andrei1902
02 Oct 2006, 18:33
Categoric totusi la stransa batalie se afla si master Yoda (cel putin in episoadele 2-3 prea mortal mititelu) sau Jabba the Hutt (Sunt eu singurul sau arata aproape identic cu Marian Iancu de la Poli Timisoara???)

norina
03 Oct 2006, 10:44
sa stii ca asa e :w00t:

the sith
14 Oct 2006, 19:33
personajul meu preferat e ankin skywalker din SW 2 si 3 ; pacat ca sa dat de partea raului

Gaandalf
14 Oct 2006, 20:40
personajul meu preferat e ankin skywalker din SW 2 si 3 ; pacat ca sa dat de partea raului
:shock: :w00t: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

alakazam
14 Oct 2006, 21:42
:shock: :w00t: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CE TI SE PARE ATAT DE CIUDAT?! ;)

Gaandalf
15 Oct 2006, 08:44
bajete ... te joci cu putulica pe unde nu trebuie ...
jet ca ti'o tai ...

the sith
19 Oct 2006, 15:12
ce vi se pare asa de ciudat ca pers meu preferat e anakin? ca doar nu o sa fie luke skywalker ;) :sleep:

lestatika_29
19 Oct 2006, 15:14
da' de ce nu? oricum hamill il joaca mai bine pe luke decat christensen pe anakin

silver_boy
20 Oct 2006, 04:12
...si ala micu apasa pe laterna....laser frate
si incep: viu viu viu
maimuta nebunã.... turbatã la gratii: ahh ahh ahh
noroc cu robotelul ala mic cu manuta lui cã-l scoate din puºcãrie...
...e ºi la sfârºit ce sã vezi, ãla negru de respira greu, il ºti, nu?

..era taso bã !!! ...(ºi de el îmi place)

Cinemania
20 Oct 2006, 12:08
forta e puternica in ala micu'

the sith
20 Oct 2006, 14:02
da' de ce nu? oricum hamill il joaca mai bine pe luke decat christensen pe anakin
o jucat mai bine christensen decat hamil si e mai tare anakin in film decat luke

Pitbull
20 Oct 2006, 16:29
Hai sä mori tu? :shock: :? :huh:

lestatika_29
20 Oct 2006, 18:39
mda. christensen si-a facut deja dulceata de zmeurici la cat de bine a jucat. let's face it. hamill s-a descurcat onorabil. hayden nu prea, cu ochii lui superbi cu tot.

crin3l
23 Oct 2006, 13:52
Totusi trebuie sa observam un oarece progres al lui Christensen de la Attack of Clones la Revenge of Sith.

Andrei1902
23 Oct 2006, 22:21
Hei Luke nu a decapitat pe nimeni in timp ce Anakin ... nu numai k a decapitat un prizonier dar a macelarit toata gradinita Jedi. Ce e mai cool decat asta :)) Dar pe bune personajele pozitive sunt plictisitoare si previzibile iar un film de calitate e facut de personajul negativ pt ca oamenii se duc (cum zicea maestru Quentin) sa experimenteze pericolul fara a fi efectiv in pericol. In concluzie Vader face cam 80% din seria Star Wars

the sith
25 Oct 2006, 15:03
oricum in seria star wars clone wars anakin lupta fain de tot

Andrei1902
26 Oct 2006, 21:54
Seria asta noua Star Wars vine doar cu nebunia CGI si efecte speciale de iti pica plombele si ultima part eunde jocul actorilor (Christensen Hayden si Ewan McGregor ) este de observat dar in rest are o groaza de compromisuri stupide facute de George Lucas in mod inutil. Eu tot nu inteleg de ce a facut episode 1 film de copilasi sau de ce Anakin a trebuit sa vina de pe Tatooine sau de ce in episode 1 trebuia sa fie copil ... in fine Au fost scrise total aiurea dar tocilarii de la efecte speciale, si coregrafia luptelor le-au scos la liman.

larinho80
01 May 2007, 10:18
Categoric totusi la stransa batalie se afla si master Yoda (cel putin in episoadele 2-3 prea mortal mititelu) sau Jabba the Hutt (Sunt eu singurul sau arata aproape identic cu Marian Iancu de la Poli Timisoara???)

marian iancu ESTE jabba the hut

RIP
01 May 2007, 12:30
:D si totusi :) ala micu' de respira greu :D :D . :D Vader

cristpaul
25 Jun 2007, 18:06
Categoric Qui-Gon Jinn! Este un personaj facinat, in parte datorita inegalabilului Liam Neeson care-l interpreteaza. Este puternic, intelept, are o mare capacitate de autocontrol (asa cum ii sta bine unui Jedi). El si cu Obi-Wan sunt team-ul de Jedi perfect. Nu se poate sa nu te incante, privirea lui fascinanta, expresia sa grava, amaraciunea care i se citeste pe fata atunci cand isi da seama ca stabilitatea lumii in care traiau este in pericol. Este totusi un personaj greu de inteles. Este un rebel, care nu a fost primit in Consiliul Jedi pentru ca a indraznit sa-i infrunte pe membrii acestuia. Si in cazul lui Anakin, desi Consiliul refuza, el decide sa-l antreneze.
Si, pentru Dumnezeu, este printre putinii actori din Star Wars care stie sa poarte cu noblete hainele cu care este imbracat!!
In plus, atentie fani adevarati! Referiri la Qui-Gon apar si in celelalte episoade, in special in episodul III. Qui-Gon este acea "singura persoana care a reusit sa insele moartea" cum spune Cancelarul Palpatine.

vave
23 Oct 2008, 18:25
Recunosc cã nu m-am uitat cap-coadã la toate filmele. Dar am un personaj preferat, e R2D2. Din câte ºtiu el chiar era un roboþel. Dar cine numãrã?!? :D
Lucrul amuzant e cã laptopul personal când are un CD/DVD în el scoate niºte sunete exact ca R2D2. De aceea aºa l-am numit. :P

Aresus
01 Jan 2009, 21:14
Inainte de toate, salutare si bine v-am gasit.

Hmm... e greu sa aleg un personaj preferat in universul Star Wars, pentru ca fiecare are cate o chestie speciala care il face unic. Evolutia lui Palpatine este poate cea mai bine inchegata in toate cele sase filme, insa nu putem sa-l ignoram nici pe Yoda, care la fel, creste in valoare cu fiecare film.

Pitbull
01 Jan 2009, 21:18
Welcome to Cinemagia!
Ai ales data de 1 ianuarie, deci sper sä fie de bun augur!
Hai desfäsureazä-te! Peste tot! Suntem niste hiene, dar primitori! :)

Floydman
05 Jan 2009, 11:24
vaderu' este cel mai bine construit, motivat, portretizat personaj de-a lungul "trilogiei de 6 episoade".

e singurul personaj care e dual prin esenta, oscileaza pana la sfarsitul povestii intre bine si rau. restul sunt ori buni ca painea calda, or prosti de put, ori rai ca ciuma, cu gradatii si nuante ce e drept.

cu alte cuvinte vaderu' e singuru personaj care se ridica peste nivelul unor caractere rudimentar conturate, gen basme de copii de 5 ani. (nu orice fel de basme, ca la alea clasice/populare e mai complicat, e simbolism la greu).

Pitbull
05 Jan 2009, 13:16
rai ca ciuma, cu gradatii si nuante ce e drept.
Adicä:
Ciumä de gradul 1
Ciumä de gradul 2
Ciumä de gradul 2,7
Ciumä gälbui-deschisä
Ciumä ciclamen cu picätele mov
(Ciuma neagrä nu se pune, cä n-are nuante.)
(Cu ciuma bubonicä cum facem? :? )

Aresus
06 Jan 2009, 12:56
vaderu' este cel mai bine construit, motivat, portretizat personaj de-a lungul "trilogiei de 6 episoade".

e singurul personaj care e dual prin esenta, oscileaza pana la sfarsitul povestii intre bine si rau. restul sunt ori buni ca painea calda, or prosti de put, ori rai ca ciuma, cu gradatii si nuante ce e drept.

cu alte cuvinte vaderu' e singuru personaj care se ridica peste nivelul unor caractere rudimentar conturate, gen basme de copii de 5 ani. (nu orice fel de basme, ca la alea clasice/populare e mai complicat, e simbolism la greu).

Vader ca personaj e o idee buna exploatata mai bine in expanded universe (carti si comics-uri Star Wars) decat in filme. In vechea trilogie Vader este personajul negativ care are insa o farama de bunatate ce iese la iveala pe final. In noua trilogie, Vader(Anakin) e un prost, mai ales in Episode III, cand ceea ce face el nu are nici o logica. Lucas incearca sa ne convinga timp de doua filme ca e Anakin e indragostit pana peste cap de Padme. Apoi in Episode III o strange de gat pe Padme din motive mai mult politice decat sentimentale. Asta e ca in stirile alea cu barbatul si-a batut sotia pentru ca el era FSN-ist si ea liberala (parca de partidele astea era vorba).

In carti insa vedem cum Vader regreta cadere pe care a avut-o, dar contuina sa-l asculte pe Palpatine, chiar daca nu-l suporta chiar atat de tare. Ceea ce contureaza parca mai bine decat in filme ideea de dualism.

Floydman
06 Jan 2009, 17:02
@pit

vai , maestre, ma ierti daca elocinta mea nu se ridica la nivelul asteptat de dumitale

Pitbull
06 Jan 2009, 17:05
Guess what? ;)
Stiam, dar efectul era prea irezistibil! :lol:
"Nu m-am putut abtine", vorba lui Mirodoni.

Floydman
06 Jan 2009, 17:09
da, evident! cand ai chef de vorba, comentezi aiurea, cand n-ai chef sau n-ai timp repezi interlocutorii ca sa se invete minte sa nu te mai deranjeze cu mesajele mele...asta...lor...sacaitoare... :lol:

asta e cusuru tau, esti violent si n-ai manera. :lol:

Pitbull
06 Jan 2009, 17:24
asta e cusuru tau, esti violent si n-ai manera. :lol:
Te rog foarte important! :x
Sunt MAGAR si violent si n-am manerä! :happy: :love:

marcusARCUS
20 Feb 2009, 20:45
Yoda rulzzzzz...(because he is smart and green and little)

Mikala
18 Sep 2009, 15:09
Cred ca regina Amidala ... :) pentru ca Natalie o interpreteaza foarte bine .

Zatoichi
18 Nov 2009, 20:29
Anakin Skywalker\Darth Vader-perfect prin imperfectiunile lui.Bun sau rau,cu masca sau fara,e unul dintre cele mai realiste personaje din serie,alaturi de Han Solo.Genul clasic de antierou,se indeparteaza foarte mult de la calea cea dreapta,dar pana la urma se dovedeste a fi salvatorul galaxiei.

cremaxx
24 Nov 2009, 19:13
Chiar acum mi-am dat seama ca eu nu am un personaj pe care sa-l iubesc mai mult decat restul personajelor din Star Wars.

Cred ca mi-au placut toate personajele la fel de mult si daca ar fi sa aleg cred ca ar fi regizorul care a facut o treaba excelenta.

Azi nu mai are o asa mare amploare acest"Star Wars" dar pana mai de curand cred ca a fost visul tuturor copiilor cu imaginatie bogata.:)

miercuri
24 Nov 2009, 21:15
Revelatia episoadelor noi a fost Mace Windu :P
Si all time favourites altfel, Yoda si Vader. Anakin cel tanar este uber emo teenage angsty saracu', nu prea pe gustul meu.

AeroX
29 Nov 2009, 20:59
master Yoda, e micut, agil, puternic si intelept.....aaa si verde:-?:)

HATER
03 Dec 2009, 09:28
Mie imi place de C3P0 pentru ca merge incet, stie sa vorbeasca cu R2D2 si e din AUR
sper sa se faca sith in viitor! >:) >:) >:)

illotempore2002
15 Dec 2009, 20:37
Imi place Darth Vader - e inalt, bine facut, este dark :x un mascul foarte atractiv as zice. Dupa care urmeaza calitatile impresionante precum intelepciunea asimilata de-a lungul vremii, experienta de viata, a vazut multe si ar sti sa povesteasca foarte mult. Influenta si calmul.

HATER
16 Dec 2009, 13:00
Imi place Darth Vader - e inalt, bine facut, este dark :x un mascul foarte atractiv as zice. Dupa care urmeaza calitatile impresionante precum intelepciunea asimilata de-a lungul vremii, experienta de viata, a vazut multe si ar sti sa povesteasca foarte mult. Influenta si calmul.

GIRLS AND BAD BOYS ... SAME OLD SAME OLD

illotempore2002
16 Dec 2009, 13:07
Exact :)
Dar Darh Vader nu e genul de bad boy tipic, genul bataus, samurai sau pugilist, e genul de Bad Boy periculos fara sa fie agresiv, prin influenta. Un fel de interlop stilat :P

Judex
16 Dec 2009, 13:50
=))
Ma, tie-ti place de Nicu Gheara!

marius_em
16 Dec 2009, 13:53
Padme Amidala... hot sexy mamma.
Dar, la fel ca illo, si ea a fost fermecata de ticalosul de Vader. Si apoi a murit. Pacat.

marius_em
16 Dec 2009, 13:55
=))
Ma, tie-ti place de Nicu Gheara!
Nicu Gheara e stilat? Chiar nu stiu nimic de personajul asta, decat ca are mandat de arestare, dar nu-l aresteaza nimeni, si Mutu e prieten cu el, sau ceva de genul.

Judex
16 Dec 2009, 13:58
Nicu Gheara nu are voie sa fie arestat. :D
Da, e un tip care s-a stilat in timp. Insuportabil, dar stilat. Exact cum place pipitelor.

Amidala? Amigdala. =))

celmaitare
16 Feb 2010, 20:26
mi-e cam greu sa ma decid dar daca e am de ales intre 4....R2D2, C3PO, Jar Jar Binks sau Pizza The Hut...mmmm pardon Jabba the Hut >:) >:)

hokage33
28 Feb 2010, 23:12
Qui-Gon.
A fost un Jedi intelept si a putut intelege lumea perfect si a avut niste simturi super>:)

fleurdelautomne
26 Jun 2010, 16:27
master Yoda ... pentru felul in care pluteste, pentru ca vorbeste in rime si fiindca este cel mai bun jedi:D

danonino
14 Aug 2010, 21:14
Categoric Qui-Gon Jinn! Este un personaj facinat, in parte datorita inegalabilului Liam Neeson care-l interpreteaza. Este puternic, intelept, are o mare capacitate de autocontrol (asa cum ii sta bine unui Jedi). El si cu Obi-Wan sunt team-ul de Jedi perfect. Nu se poate sa nu te incante, privirea lui fascinanta, expresia sa grava, amaraciunea care i se citeste pe fata atunci cand isi da seama ca stabilitatea lumii in care traiau este in pericol. Este totusi un personaj greu de inteles. Este un rebel, care nu a fost primit in Consiliul Jedi pentru ca a indraznit sa-i infrunte pe membrii acestuia. Si in cazul lui Anakin, desi Consiliul refuza, el decide sa-l antreneze.
Si, pentru Dumnezeu, este printre putinii actori din Star Wars care stie sa poarte cu noblete hainele cu care este imbracat!!
In plus, atentie fani adevarati! Referiri la Qui-Gon apar si in celelalte episoade, in special in episodul III. Qui-Gon este acea "singura persoana care a reusit sa insele moartea" cum spune Cancelarul Palpatine.

al doilea pt mine.

Primul

Anakin Skywalker . E cel mai tare, si cu asta am spus aproape tot. Este cel mai puternic dintre toti, insa handicapurile fizice ii ingreuneaza controlul asupra fortei. Nu isi poate controla impulsurile. Este arogant pentru ca isi poate permite acest lucru. Ambitia lui pt putere, pt titlu si recunoastere intrece celelalte sentimente. Traseul lui, viata lui e cea mai interesanta si palpitanta.

miercuri
14 Aug 2010, 22:51

al doilea pt mine.

Primul

Anakin Skywalker . E cel mai tare, si cu asta am spus aproape tot. Este cel mai puternic dintre toti, insa handicapurile fizice ii ingreuneaza controlul asupra fortei. Nu isi poate controla impulsurile. Este arogant pentru ca isi poate permite acest lucru. Ambitia lui pt putere, pt titlu si recunoastere intrece celelalte sentimente. Traseul lui, viata lui e cea mai interesanta si palpitanta.
Come on! In filmul 3 atinge un nivel de emoness greu de egalat. Prea multi 'midichlorians' si hormoni in sange.

Medicate
15 Aug 2010, 21:26
....SW I II III SUCK ! Cadrele se impreuneaza intr-un mod jegos ... parca se duce toata continuitatea . Ultimele filme ... sau ... primele sunt cele mai bune iar ca personaj preferat as pune-o pe babatenia din KotOR II ... Leia parca .

danonino
21 Aug 2010, 13:35
....SW I II III SUCK ! Cadrele se impreuneaza intr-un mod jegos ... parca se duce toata continuitatea . Ultimele filme ... sau ... primele sunt cele mai bune iar ca personaj preferat as pune-o pe babatenia din KotOR II ... Leia parca .

Kreia alias Darth Traya. S-a aflat foarte aproape de a reusi sa aduca echilibrul Fortei.

Medicate
22 Aug 2010, 09:52
Kreia asa ... Leia era sora-sa lui Luke ! Imi cer scuze de incurcatura !

psihologu
21 Sep 2010, 19:50
Vorbiti discutii mai mult...

DragosNL
30 Sep 2010, 06:38
Imparatu' - fara el nu se misca nimic, el duce toata drama povestii SW in spinare.

Si e uimitor cat de bine intruchipeaza Raul: nu stiu in toata istoria cinematografiei personaj cu mimica mai draconica. (L-as mai mentiona aici doar pe Kinski in Dracula, cand bantuie de unul singur pe barnele din corabie.)