PDA

View Full Version : these are the days that never end

KORBEN
15 Jun 2005, 21:34
gen "o zi din viata mea", adica ce se intampla si ce nu in ziua unui user\
gen weblog colectiv si psihotic
va bagati?

BeNnY
15 Jun 2005, 21:38
Da.

Viata de cinemagician e trista in zilele astea. Invat gen de dimineata pana seara si mai fac si meditatii. Dar azi mi-am luat ultima portie de ele - meditatiile. Am scris o parere despre TIFF pentru cinemagia care o sa apara in urmatorul numar si am observat ca Ambra Blu nu mai scrie acolo - o decizie inteleapta, de altfel, pentru ca, aparent, it's going nowhere. Ca pauza m-am extaziat la Fallen Art al lui Baginski. Ce nu am facut azi: nu m-am anturat cu absolut nimeni, decat virtual. Trist. Si observ ca Korben are o pasiun pentru viitorul anterior.

Am uitat ceva: azi mi-am facut un nou prieten. Il cheama Tricky si canta trip-hop.

ps am modificat un pic, ca arata de parca a scris denis stelistu textul asta. Invatatul damages your brain, de-asta practic cat mai putin posibil. Scrisesem 'cinemagia' de 3 ori in aceeasi fraza.

KORBEN
15 Jun 2005, 21:49
trezit cu greu, candva dupa ora 10
cineva care zicea ca sa bem cafea
am zis ca dorm
drept care zice ca trece sa ma ia sa bem cafea
adorm la loc cu mobilul pe perna
dar vine un sms "esti acasa?"
il ignor
ma trezesc pe la 11 cu o amica la usa; aha...
tocmai ce incerc sa ma spal p dinti; curge apa maro, renunt
cand ma instalasem cu sticla de izvoru alb intr-o mana si periuta in ceallata suna, din nou, mobilu
altcineva care vrea sa bea cafea
suspectez deja o conspiratie
suna soneria
la usa o fosta colega de serviciu a bunicilor mei
ca ce face bunica
sunt contrariat, ma gandesc ca e cam ciudat, am ochelarii de soare pe nas (pe aia de vedere nu i-am gasit si mi-a fost lene sai caut)
ii zic ca a murit vara trecuta; zice ca ce facem, cum ne descurcam
amicul care ma trezit cu tel inopinat se fataie in sus si in jos pe strada
zic ca am trecut cu bine de perioada de doliu, ii dau nr mamei, s-o sune
pleaca
amicul intra nervos, total haotizat
se incinge o discutie dsp clubbing mag si terasa cuando intre cei doi oaspeti
profit de situatie si, intr-un final ma spal pe dinti
al treilea conspirator ajunge
sa plecam deci
plecam
bem cafea in terasa, intre tufisuri, in herastrau
urmeaza plimbari haotice cu masina prin periferii
ajungem pana in periferiile comunei chiajna
ne stabilim la resedinta unui priten, undeva pe la capatul drumului taberei
se exerseaz de catre doi amici dj un set pt partyu de sambata noaptea
io stau mai mult in fata calculatorului
lume tot vine si pleaca
cica sa mergem intr-un club
doar e miercuri

Longshot
15 Jun 2005, 21:51
10 - 12 carte
12 - 14 bagat scurt un film
14 - pana acuma (si inca dau) iar carte (recapitulari)

pauze pentru diverse nevoi, diverse telefoane, cate un mail doua, un istet pe messenger care vroia "bedazzled" :hmm:
terminat feliile de branza hohland, terminat ultima cutie de stella
cam asta a fost ziua de azi

MinRep
15 Jun 2005, 22:01
Ce-a fost azi? 15?

ma trezesc... merg la scoala... cant "Gaudeamus" pe toate coridoarele si prin toate clasele... discutii de final cu colegii (mai e maine)... ma intorc acasa... scriu sonete... ma uit la 1/2 din "Satucul meu drag" (Jiri Menzel)... dorm un pic... ma duc la ore de romana... vin acasa - "Carcotasii"... doua pene de curent... "The Game" un pic... CineMagia... nani...

europe_east
15 Jun 2005, 22:18
ha! cool topic. chiar mii-amn dat azi seama citind un post al lui als care zicea ca il intereseaza ideile si nu persoanele, ca de fapt pe mine cu cat inaintez mai mult in varsta ma intereseaza din ce in ce mai putin ideile si tot mai mult persoanele... :D o fi grav? asa ca topicu' asta o sa-l citesc cu mult mai mult interes decat multe aberatii de p-aci.

ziua de azi la mine nu s-a terminat da' stiu ce va urma.

sculat cu ambitii mari: azi lucrez de sparg, gasesc ideea geniala de a demonstra conjectura N, chestie care ma va duce in culmea gloriei :P si imi va da jobul vietii. ma scol la sase carevasazica, o ora jumate trece bandu-mi cafeaua si citind aiureli pe net, inclusiv cinemagia care e mai activa decat oricand lately, cu tot felul de useri interesanti. si de fapt cred ca pic iar intr-o oarece dependenta... what do u guys do about it? apoi frustrarea zilnica... which way to go, what to read, what's bullshit, what isn't.... partea asta o sar, desi e partea centrala.

la sase am o clasa de dans. i just thought i would give it a shot and try hip-hop this time. clasa e funny, ca sunt vreo douazeci de fete ALBE, si instructorul nostru e NEGRU ca si crema de pantofi. :D

altminteri, am partea mea zilnica de vorbit la telefon, my very best friends are never in the same place with me :(, de vazut filme, prieteni, chestii. partea asta iar o sar. :P

Pitbull
16 Jun 2005, 00:31
chiar mii-amn dat azi seama citind un post al lui als care zicea ca il intereseaza ideile si nu persoanele, ca de fapt pe mine cu cat inaintez mai mult in varsta ma intereseaza din ce in ce mai putin ideile si tot mai mult persoanele... :D o fi grav?
Hehe... ;) Puicä, nu stiu cât de grav e, da-mi aminteste de o vorbä:
- Superior people discuss ideas.
- Medium people discuss facts.
- Inferior people discuss other people.

Oricum, ca sa revenim, topicul e dragut. O sa-mi fac datoria acum, da-n general am sa vin mai rar pe-aici - nu de alta, dar viata mea cotidiana e de un prozaism si o stereotipie infioratoare.
Deci, azi:
- Trezit din somn de-un telefon de la D-ra IP
- Primit D-ra IP, remufat cablu, achitat cont iunie
- Cu Arella la piatä
- Tradus din «Les Marques revelatrices du DESTIN sur le visage, dans la main, dans l'ecriture», de Paul-J. Jagot...
- ...alternativ cu prezent pe CineMagia.
- Citit "România liberä" la cinä
- Inapoi pe CineMagia
- Gata

gionloc
16 Jun 2005, 02:06
well.
acum voi merge sa dorm, demult nu m-a prins ora trei a diminetii treaz (de obicei la 2 adorm).
de oorajumatesaudouaore cinemagia+imdb+google search tampenii
mai devreme de asta corectat capitol disertatie final master (iii-ha)
ceva mai devreme nestea jumadeora pe terasa, nu alcool ca sa mearga corectura.
terminat capitol master nevoie de lichid nealcolic si privire spre strada de la terasa.
scris capitol master inceput acu vreo douazile.
prieteni, povesti nu ma lasa la calculator sa scriu.

cu asta am amanat scrisu pana ce mi-au venit doi prieteni pe cap.
nimic foarte interesant la birou, asa ca ma deplasez la xbox sa rules un film.
well.

deja ajung ieri dimineata si capul incepe sa ma doara. chiar tre sa merg in patuc. :sleep: :sleep:
bine ca MinRep isi rupe corzile vocale-n Gaudeamus! :)

herbert
16 Jun 2005, 02:08
am facut dragoste cu Ioana, de dimineata - mult, privindu-ne in oglinda mare care "spioneaza" dormitorul. (recomand cu hotarare...)
f*ck-ul e important & folositor pentru noi. si eu si ea suntem fani "Eyes Wide Shut" si stim ca f*ckul nu trebuie neglijat sau amanat..., ca e pericol de nevroze, suspiciuni, gelozie..., delir, bataie, omor...
dupa, ea mi-a adus cafea cu frishca (intotdeauna cu frischa!) imbracata in halatul/pelerina cu gluga, rosu (ca in film), pe care l-am cumparat la Regensburg. ea a ras ca nu sunt deloc bronzat... "dar am mereu calutul cabrat". apoi am citit cateva randuri dintr-o poezie de-a mea scrisa aseara, tarziu, cand ma enervase cineva pe Cinemagia cu intelegerea lui (...) a mineriadelor:

"viata ta nu mai are nimic de facut
nici n-a avut
doar sa prinda niste foi cu clame
sa bata o tinta in ceata
sa parcheze masina la umbra

cineva iese din cadru
si arunca o crenguta neagra"

Ioana a spus ca i-a placut poezia, sper sa va placa si voua. e doar un fragment, o ebosa.
(...)
terminat de citit "Jurnalul II" de Cartarescu. am notat toate referintele cinematografice pe care le face. de pilda: "Stau in bucataria atat de schimbata, alba ca interioarele din finalul lui 2001 al lui Kubrick, am o cafea in fata si soarele intra cu forta prin geam".

telefoane nepoliticoase, insistente... NU, nu vreau sa vad saptamana aceasta nici un scriitor, nici un creator..., nu ma intereseaza patrimoniu, destin s. cl.

timp pt CineMagia. mult, poate prea mult, dar voi lipsi vreo zece zile.
apoi nume jegoase: Miron Cozma, Iliescu, Plesita, Nastase, Hrebenciuc - figuri patibulare... care se insinueaza, pentru ca nu pot trai fara sa ma informez. aiurea!

Plesu - nume drag - se va duce oare la TVR?

un film pe DVD: Cin City. prost sau, cred ca nu-i pentru mine...

capsuni cu smantana... si azi e o zi.

europe_east
16 Jun 2005, 02:27
Hehe... ;) Puicä, nu stiu cât de grav e, da-mi aminteste de o vorbä:
- Superior people discuss ideas.
- Medium people discuss facts.
- Inferior people discuss other people.

mda, als zicea doar ca prefera sa comunice virtual cu oamenii pentru ca il intereseaza ideile lor. ce vroiam eu sa zic: ca din ce in ce mai mult prefer sa comunic cu oamenii direct, decat sa le citesc ideile din virtual. pentru ca nu toti se exprima in scris la fel de bine ca herbert, obvious, airlight, als si multi altii. si atunci din "virtual" ramii cu farame de idei si "umori" care in esenta nu spun nimic despre ideile si caracterul omului. cu alte cuvinte, mi-ar placea sa va cunosc personal si acest topic se apropie de acest scop.

Pitbull
16 Jun 2005, 03:24
...cu alte cuvinte, mi-ar placea sa va cunosc personal...
Tzup în avion, si: cap la compas, Patria Mumä! :) Dacä te gräbesti, ne mai prinzi în World's Cafe, sâmbätä seara. Si-atuncea sä vezi "It's a Small World"!
(Oricum, your Great Communicators, slabe sanse sä fie acolo! Herbert de-obicei nu vine, Airlight e mereu pe vine si nu mai vine, A.L.S. nema vine, iar Obvious, când vine, parcä pleacä... :( )

nume
16 Jun 2005, 07:31
am facut dragoste cu Ioana, de dimineata - mult, privindu-ne in oglinda mare care "spioneaza" dormitorul. (recomand cu hotarare...)
f*ck-ul e important & folositor pentru noi. si eu si ea suntem fani "Eyes Wide Shut" si stim ca f*ckul nu trebuie neglijat sau amanat..., ca e pericol de nevroze, suspiciuni, gelozie..., delir, bataie, omor...
dupa, ea mi-a adus cafea cu frishca (intotdeauna cu frischa!) imbracata in halatul/pelerina cu gluga, rosu (ca in film), pe care l-am cumparat la Regensburg. ea a ras ca nu sunt deloc bronzat... apoi am citit cateva randuri dintr-o poezie de-a mea scrisa aseara, tarziu, cand ma enervase cineva pe Cinemagia cu intelegerea lui (...) a mineriadelor
penibil

Airlight
16 Jun 2005, 08:50
penibil

:((

thats not the point here.

Nightwane
16 Jun 2005, 10:55
madoarecapu'madoarecapu'madoarecapu'. meditatii de la 9 pana la 11 juma. madoarecapu'madoarecapu'. in rest nu fac nimic. mor.

gionloc
16 Jun 2005, 12:36
inca o zi criminala din viata domnului gionloc a inceput cu o vizita la Secretariatul UBB. acolo am fost luat la rost ca am gatat capitolul de care povesteam azinoapte cu vreo 10 ore mai tarziu decat era programat. bine, secretara imi zambea gales in timp ce ma certa, sau asta am visat chiar inainte de a ma trezi? hmmm

acum navighez pe net ca sa aman plimbarea pe care tre sa o fac prin toropeala de afara... tre sa ajung la o legatorie, dar intotdeauna terasele is mai aproape decat indeplinirea unei misiuni serioase. asa ca imi depun lucrarea maine pen'ca, pana la urma, dupa cum a recunoscut si Decanatul si Secretariatul, oricat de mult ne cearta, studentii vor face numai ce vor dori.

a, mai trebuie sa dau o raita dupa Nightloosers, poate astia au adus intr-un happy end si p-aci Bulzu.

asa ca pana la urmatorul mesaj sa fie o bere, iar pana la examene niste filme!

MinRep
16 Jun 2005, 18:03
Ultima zi de liceu... gata...

ora de dirigentie intre :(( si :lol:... Profa de mate ne aduce un grup de clasa I care ne canta cateva melodioare (ii asteptam si in 2015)... profa de romana ne citeste "If"... diriga ne da carti (mie - printre altele - "Idiotul")... iesim in careu... vorbe,vorbe,vorbe... psd-istii din conducerea liceului mai 'moale' ca in alti ani :lol:... ne scoate pe toti in fata... aruncam baloane cu heliu in aer... cantam "Am doar 18 ani...", ca sa ii dam pe toti pe spate... festivitatea continua... apoi deplasare in directia suc/bere/cartofi prajiti...

pe la 14 ajung acasa... frec menta... la un moment dat (pe la 17), era "Lord of the Rings" pe HBO... mi-a fost prea lene sa schimb canalu' sau sa ma ridic, asa ca m-am uitat pana la sfarsit... am mancat ceva intre timp... de-abia de curand am ajuns la calculator... in continuare, voi freca menta cu aceeasi gratie...

Pitbull
16 Jun 2005, 19:14
cantam "Am doar 18 ani...", ca sa ii dam pe toti pe spate... festivitatea continua...
Vezi sä nu urmeze:
"Pe masä-i hârtia semnatä,
Mama plânge, mä cheamä-n armatä..."
sau
"Dragä MinRep, m-am gândit sä te las,
Am hotärât cä e cel mai bun pas..."
etc.!
:?

KORBEN
16 Jun 2005, 20:35
nu inteleg de ce tre sa ne trezim la 12, protestez;
nu ajuta la nimic, s belmejeste ceva gen "r are nevoie de ajutor cu calculatorul si trebuie sa-i duc mobilul i, si l-a uitat aici"
a, alt nemultumit de desteptarea matinala aduce vestrea bomba: masina e blocata in parcare
de un matiz!!!!!!!
ma asez la loc in pat, doar n-o sa plekam fara masina
s declara ca va chema un taxi
ma asezasem pe canapea uitandu-ma la ceva la tv, vine un vecin, cu scuzele de rigoare sa zica "mi-am mutat rahatul de masina, imi cer umil scuze, daca vreti calcati-ma in picioare pentru afrontul adus"
in fine, n-a zis asa dar asta ar fi trebuit sa zica
dar ce facem cu taxiul care a fost deja chemat?
trecem pe langa el, ne suim in masina
parasim periferiile
reusesc sa nu ma gandesc la nimic pe tot drumul spre centru
nici macar la setul de hip-hop mixat de nu mai stiu cine care ma zgaraie pe timpane
acasa mananc ceva, gasesc coletul cu clubbingmag sosit prin posta
ma umpolu de nervi citind ca unul din parfumurile mele de top cinci e recomandat clubberilor
damn acu o sa miroasa tot clubul la fel ca je
nici o problema, schimb parfumul
apar b si r care vor sa bem cafea
si s si r care vor sa mance sandvisuri
cum nu am nici cafea nici sandvisuri in casa, plec cu b si r la terasa la cafea
bem cafea, vorbim despre plamierii decorativi si mms-uri
ajung, cu punga de sandvisuri s si r
urmeaza 2 ore juma de discutii dsp vara, constructii si jantiere, revista nights.ro, ochelari de soare
acasa ma apuc de scris ceva, dar imi trebuie date d p net
deci ma las pagubas,
vine cb care miraculos poa sa lucreze mai bine cu pc-ul meu decat pot eu
its just another day, and nothing`s any good
i have so much to do, i have to carry on

obvious
17 Jun 2005, 12:15
ajung acasa pe la 12 noaptea, post macelarii verzi.si post henric 4.incepe punch-up at a wedding,cant ce cant-si cant bine, incepe psihedelikul de aici, ceai verde (cafeaua ma adoarme), dai si afunda-te in lecturi pentru ca ti-a venit o idee.reprezentari grafice ale negrido-ului. pac! idee! si cand imi vine o idee devin cat se poate de haotica. si scrie si scrie,si pac!altceva sa leaga: trecerea la mercur.Saturnalii. poate nici nu va fi citit, eu m-am bucurat oricum. renuntat la @bufon@ si mers pe ideea de sacrificiul inocentilor si formula alchemica in lear. poate se enerveaza profa. poate e tras de par...oricum, mie mi-a fost bine cat totul se lega perfect. si cand a fost totul gata,mai greu pentru ca tastez incredibil de stupid,afara era lumina, deja iesisera primii ortaci urbani pe coclauri, inca un ceai, daca as fi avut tigari as fi fumat, dar nu, ma ascund de autoritati, prefer sa bantui prin casa si sa repudiez tot ce am scris mai devreme ca fiind cretin.altii pe la cluj fac peer gynt, scuipati din sanul lui avraam.ce tampenie.
au trecut cam 4 ani jumate de nesomn. fassbinder ain't got nothing on me. 8)

eu cand ma fac mare ma fac hyeronimus bosch. sau iures. sau bugs bunny. decisions, decisions.

noapte buna. astept acum sa intru in examen si uite ce fac.aberatio in integrum.

Nightwane
17 Jun 2005, 12:31
bla bla bla BACU' bla bla bla.

Gen Iisus sau Madalina?

Crappy day. Sinistru de cald, sa ma cac pe caldura lor. Noroc cu AC-ul ca altfel se topea grasimea de pe mine.

bla bla bla BACU' bla bla bla.

Sm�agol-Gollum
17 Jun 2005, 12:43
sculat la 8.30 cu un sictir mare cat mine...dus la baie...cenzurat....spalat pe dinti....deskis calculatorul....vb cu baietii pe msg....pe la vreo 10 am plecat la premiere..cel mai slab an din viata mea :? ....dat flori profei de mate, ea mi-a dat un zambet de ala tamp....plecat intr-un local, baut bere...m-am ametit putin....ajuns acasa vb cu niste fraieri despre ce ii cumparam lu unu ca are majorat...nimeni nu stie daca vine..ma enervez la culme...apoi scriu aici.. :shock:

Longshot
17 Jun 2005, 13:59
sculat pe la 6, in frigider nimic asa ca m-am aruncat in dus, unde aproape am adormit iar. am mai frecat menta vro 2 ore dupa care mi-am aruncat intr-un ghiozdan niste foi, vreo 3 pixuri si un manual si am taiat-o la examen. rupere de cald si doar ora 8. exu' cica incepea la 10. din motive cretine a inceput la 11 asa ca pana atunci am bagat o bere. am iesit pe la 13 si tushti la bere iar. spart vro 2 halbe si taiat-o acasa ca asa e bine, dupa bere sa mergi prin soare.
acuma sa te tii. cel putin 2 filme pt ca se strange teancu' pe birou si raman in urma.

Nae
17 Jun 2005, 19:23
hai sa zic ca mi-a inceput ziua la 6 dimineata. nu c-ar fi trebuit sa ma trezesc sau asa, dar am o insomnie crunta in ultimul timp. asa ca cele 2 ore de stat intins in pat mi-au ajus, pentru ca m-am plictisit ingrozitor.
inainte de asta m-am mai uitat la televizor, si am mai fost si p-aci, pe cinemagia.
de la 6 am inceput sa citesc, cam pana pe la 12, cand m-i s-au terminat tigariile, si cand am iesit afara sa-mi cumpar 2 pachete. m-am intors, si mi-am facut tura matinala de Cinemagia, apoi am mai citit ceva. pe la 4 am iesit din casa si m-am dus sa ma uit dupa alte carti. am gasit multe, and some comix, and back i'm.
am inceput pachetul nr 2 de tigari pe ziua de azi. huh, am remarcat ca n-am mancat nimic. deh, ce sa faci.
ca sa pot dormii in seara asta, si ca sa nu mai astept ca prostu' sa-mi cada fericirea existentiala in brate, o sa ma duc sa ma fac varza/manga/muci in oras in seara asta. poate ca asa reusesc sa dorm cand ma intorc dimineata.

Nae
18 Jun 2005, 00:43
denn alkohol ist auch keine loesung, ich hab es immer wieder versucht...
it seems to be getting a long night again.
m-am intors, si n-am avut succes cu imbatatu'... si m-a prins si ploaia, deh, n-ai ce face.

Pitbull
18 Jun 2005, 01:38
Zi pitbullianä fastä.
Up at noon.
15 mins. of Cinemagia c-un ness.
"România liberä", citit metrou.
Editurä, predat carte, luat mälaiu'.
Metroul merge mai departe, ca Angela.
Sediu agentie imobiliarä, patron Ion Radu Zilisteanu, deputat C.P.U.N. de antzärtz (primavera 1990). Predat juma' din mälai - datorie achitatä.
Mä plimbä prin Istanbul, unde fu cu logodnica si se pozarä mult. Moscheea Albasträ, Sfânta Sofia, Cornul de Aur, Bazar, kebap, sahslîk, dikkidam, hemeneggs.
Ca sä mä räzbun, îi explic cum a fost cu holocaustu'. Zice: "Ete na! :shock:
Metrou, home bitter home.
Arella, piatä, fasole, alte fooduri.
Inceput alternanta cotidianä job-CineMagia.
Serveru' picä. Rämâne munca nealternativä. Tradus carte nouä (adicä veche, anii '20) dictionar de vise. SiNNpatic.
Muncä muncä muncä äia nu fac serveru' muncä muncä muncä oalä de fasole cu cârnati (dezmät, doar am avut zi de salariu!) muncä muncä muncä Aristide Teicä (Dumnezeu sä-l ierte - vezi IM MEMORIAM la Cinematografia româneascä) muncä muncä muncä
SERVERU'!
Si iacätä-mä-s.

europe_east
18 Jun 2005, 07:30
vazut azi doua chestii memorabile (i guess i'm offtopic, eh? in fine, scriu aici.) una: un spectacol de dans irlandez: scenografie de trei lei cinzeci, n-are cum sa nu ma enerveze, chiar daca e "doar" dans. cel mai funny moment: cand niste "tapp"-eri neirlandezi invitati extra in program au sculat sala in picioare-- sala care nu se ridicase deloc inainte. a doua chestie: un interviu cu andrei serban in care isi apara celebra lui fraza "nu-mi place patriotismul", fraza care pe mine m-a cucerit instataneu, pentru ca i just instinctively know what it means. si inca o data m-am felicitat pentru norocul de a avea o sora atat de desteapta, care in 90 cand serban facea spectacole la bucuresti, a hotarat ca sora asta mai mica trebuie neaparat sa vina la bucuresti si sa vada naibii spectacolele alea. daca e sa ma gandesc bine, spectacolele alea fac parte din acele chestii care m-au impresionat cel mai mult in viata.

nume
18 Jun 2005, 16:06
Metroul merge mai departe, ca Angela.
Te chinuieste amintirile.

Mä plimbä prin Istanbul, unde fu cu logodnica si se pozarä mult. Moscheea Albasträ, Sfânta Sofia, Cornul de Aur, Bazar, kebap, sahslîk, dikkidam, hemeneggs.
We love Bazar. :love:
Aristide Teicä (Dumnezeu sä-l ierte - vezi IM MEMORIAM la Cinematografia româneascä) .
Bravo, de "omul cu tava" am amintit si eu. In afara de tine, acum, eu sunt singurul care l-a adus in memoria unora de pe aici. Numai pentru rolul din Tanase Scatiu merita un topic separat. Poate dezvoltam. Inca n-am citit ce scrie pe cin. ro.

On topic
Muncesc 14 - 16 ore /24, de 3 zile sunt numai beat. Nu vreau, dar se intampla.

gionloc
18 Jun 2005, 18:12
well well, fuck me!!!
sint in orasul meu natal si nu recunosc atmosfera!! ceea ce trebuia sa fie inca un weekend posomorat intr-o fosta hala industriala (asadar intr-o epoca postindustruala=postapocaliptica) pentru mai toata urbea (in afara mea, evident, eu urmand sa recuperez filmele pierdute zilele trecute pe dumuri) iaca nu se petrece :shock:

Zilele cetatii noastre :lol: ! acu urma in centru Eminem si mirosu de mici patrunde prin ziduri pana in ventilatorul procesorului meu de pe calc si se imprastie usot peste memoriile DDRam coborand agale pe la harddiskuri. tre sa securizez blocul, sa-l fac antimiros!
dau o tura prin zona... ori a venit un nou popor in acest oras, ori lumea s-a transformat in zambete peste noapte. nimic nu e gratis si tot centru e fum si bere. :hmm:

dupa cum mi-au raportat micii mei spioni, vo urca pe scena marii artisti contemprani OOPS (adica ups, OOPS :huh: ) si... aa a... ??? mai erau unii care nici macar nu au un nume pe care sa-l fi intalnit fortuit in diverse locatii - prin injuraturile de cartier, ori prin reclamele la margarina si cafea. asadar e bine! orasu palnge un an intreg pentru a defula azi si maine (maine cu Petrica Lupas - probabil un brav lautar din imprejurimi). nu e rau!!

MinRep
18 Jun 2005, 18:44
ziua de ieri... o zi lunga...

sculat devreme... de la 8 la 10 mate... apoi, acasa, un mix de chime+pink floyd+a doua jumatate din "Satucul meu drag"... dupa-masa somn (visez un comentariu la filmul tocmai vazut, pe care insa il uit)... ma scol - TV - CineMagia...

paragraf separat pentru concertul filarmonicii... combinatie trasnet (de notat): Misha Katz (din cati am vazut live, acesta este dirijorul meu preferat), solist Dan Grigore (eeee!) + Concertul nr. 1 pentru pian al lui Schumann... recomand cu caldura concertele sustinute de acest Misha Katz (evreu nascut in Rusia si plecat in Franta), iar din cate stiu eu s-a deplasat si in Bucuresti, Iasi etc. Din pacate, sala in care canta filarmonica arata deplorabil (pe acesta cale ii transmitem "MUlE" si domnului Marga de la UBB --- prietenii stiu de ce)

ma intorc acasa... cant si eu un pic la pian, insa dupa Dan Grigore ma simt penibil... urmeaza ultimul MARE chef cu colegii inainte de bac... continuarea in episodul viitor...

Nae
19 Jun 2005, 04:38
another long day.

hai sa zic ca acu' 12 ore ziua mi-a inceput, si ca acuma se termina, desi, it's getting better and better all the time.
trezindu-ma din nou pe la vreo 5, am inceput sa citesc, si dupa 3 ore de citit m-am plictisit.... tura matinala de cinemagia, nothing to do. spre 12 am pornit spre oras, the usual shopping, si m-am intors pe la 4. am primit un mesaj pe care nu stiu cum sa-l interpretez. apoi, masa de pranz (se intampla rar de tot) si apoi, din nou in oras. cand sa ma intorc, pe la vreo 8, accident de masina, and that was fun. apoi, cand sa plec seara sa ma imbat din nou (trusting in the absinth bottle under my bed) m-a prins furtuna. apoi in oras, petrecere, ole ole, fun, si o fost profa cu care am baut 5 beri, 2 sticle de vin, si 3 shot-uri de absinth. venit acasa cu tramvaiul, destul de aberant, plin de betivi, de femei grase care radeau isteric, generally fun. acum, cinemagia. apoi o carte, ca de somn nu-mi este.
ca ultima rezerva, sticla de absinth.

enjoy your day.

Jay
19 Jun 2005, 22:33
Urasc duminicile....
Dupa ce ajung pe la 06 acasa... ma uit la teveu... de ce mi se pare ca Teleshopingul de pe Eurosport e inregistrare din anii 80?... hm..
la 10.. suna primul telefon... "Nu pot"
la 11.. trimit mesaj "Nu am cum sa ajung azi"
la 12 .. ajut pe prietena sa-si ia hainele si sa o taie acasa ca vine maicamea...
la 12:30 vine maicamea "Tu de cand ai sutiene in dulap"
ma culc...
ma trezesc... fac oridine in fisierul cu muzica... ordine pe care o aman de vreo 2 saptamani...
ies, astept 66-ele pana mor... imi cere o tiganca o tigara... si vorbesc la telefon cu prieteni din Cluj..
Drumuri, bere, platesc o datorie si trec pe la job sa vad ceva...
dupa cum spuneam... urasc duminicile...

Pitbull
20 Jun 2005, 00:05
Urasc duminicile....
la 12 .. ajut pe prietena sa-si ia hainele si sa o taie acasa ca vine maicamea...
la 12:30 vine maicamea "Tu de cand ai sutiene in dulap"
... urasc duminicile...
:lol: Si ce i-ai zis?

Somn în prostie, absentä nemotivatä de la bisericä, încä una la räboj pentru proxima spovedanie.
Cu Diva la piatä.
Tradus si CineMagia.
Guru literar improvizat pe Yahoo messenger, pentru cineva care, dacä vrea, poate sä se declare. ;)
Iar tradus si CineMagia.
Pe urmä doar tradus.
Acum doar CineMagia.
I love Doom... inicks!

Nae
20 Jun 2005, 00:15
mda, "ziua" mea incepe acu'. i hate weekends, you always find out what you have to do during the next days.

o zi in care nu am facut nimic, si care se razbuna acum. primit telefon, de maine pana joi in studio, recording-works. ole ole, insa asta inseamna in fiecare noapte (and tonight as well) repetitii si ca nu mai ajung sa dorm. great.

anyhooz, life goes on.

MinRep
20 Jun 2005, 07:49
Week-end-ul...

Sambata...

ajung acasa la 3, ma culc mai inspre 4, ma scol la 7... de la 8 la 10:30 - tenis! (revigorant)... apoi, pana pe la 13:30: mate... ma intorc acasa: nimic - nimic - nimic - geografie (:() - CineMagia - nimic - nimic - nimic...

Duminica...

Early Morning - Church! (yeah, right! :lol:)... ma scol tarziu... trebuie sa ma duc in vizita la matusa-mea... intors acasa, ma uit la "The Full Monty"... dupa-amiza, program divers: mai citesc, mai invat, mai intru pe CineMagia, ma mai antrenez in discutii lungi cu colegii pe messenger... iar seara... FORMULA UNU!!! :lol: :lol: :lol: Cea mai tampita cursa a sezonului, da' nu-i nimic, ca a castigat Schumi.... :?

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2005, 10:29
sambata sculat devreme si plecat la o livada ca isi facea unu ziua.. :happy: luat 3 baxuri de bere, vinutz, tzuc,niste apa(asta pt spalat :P ), gratarutzul,etzc :D ...faza naspa e ca pe la 3 a inceput o furtuna de ziceai ca vin americanii peste noi :? pe la 3.30 ajuns acasa, downloadat pozele si filmuletele pe calculator, am ras pana n-am mai putut...pe la 4.15 plecat la un prieten si am jucat san andreas..mi-am dat seama ca au complicat enorm de mult jocul..in a good way...ajuns acasa..bagat un cinemagia, bagat un film...vine unu pe la mine cu gandul sa mergem la un "club"...iesim afara..pe drum ne intalnim cu 2 care au fost si ei la livada...devoram o sticla de bere care a mai ramas....pe la 10 ajungem si noi la disco...ma zbengui si eu oleaca...la 1.30 ajung acasa...mai bag o bucata de cinemagia...mai vb cu cativa pe msg...iar pe la 3 somn...

duminica nu am facut absolut nimic decat sa stau la calculator..all the day.. :shock:

BeNnY
20 Jun 2005, 18:39
M-am trezit la 7.30, pe la 8 la scoala, inghesuiala mare, fete necunoscute, indivizi suspecti etc. Pe la 8.30 am intrat in sali si la 9.30 am inceput examenul. Iau gen 9-9.50 la romana. Urmatoarele doua sunt piece of cake, cred. Emotia (mare) a trecut. Socat de faptul ca erau niste tipi schilozi intr-un colt care consumau mult redbull. Nu foarte intelept.

Am venit acasa si m-am culcat. Si dupa aia am ars-o si o ard in continuare aiurea pe net. Fun.

Sm�agol-Gollum
20 Jun 2005, 19:34
chiar am uitat de capacitate....bafta in continuare benny si celor care mai au capacitatea si bacu'! :)

nume
20 Jun 2005, 21:17
Hai sa bag si eu ... am fost la marfa de dimineata pe la 8 :00 (alta data la ora asta ma culcam). Am terminat repede pt. ca stiam exact ce am de luat. La 12 eram acasa. Am descarcat, preturi, chestii, facturi ... destul de neinteresant. Am fost la locul 2 de prestari. Scapat repede si de acolo. M-am dus la carciuma, am mancat, am baut destul. Acasa cu femeia si cam atat. Weekendul a fost epuizant.

Nae
21 Jun 2005, 00:40
gata pauza mea de masa...
de la 9 la 9 in studio, inregistrari, cantat, misto, acuma pauza de 5 ore, si plec din nou... maine de la 7 la 7 din nou studio, si apoi la o receptie in ambasada Republicii Peru... food, drinks, fun.
salutari...

obvious
21 Jun 2005, 02:09
these are the nights that never end.
in camin cu cea mai buna prietena, cafea, cereale, cremwursti cu mustar prost, foi, degete patate de stilou. shakespeare, revelatii,hermeneutica ne ucide. speram la impact bun.
pax.
"i am i"

MinRep
21 Jun 2005, 05:54
Iau gen 9-9.50 la romana.
O, felicitari! 8) Tot asa sa o tii!

On-topic: zilele mele se transforma in luuuuuungi deplasari de la un birou la altul, de la o masa la alta, de la calculator la tv si dorm din ce in ce mai des. :sleep:

europe_east
21 Jun 2005, 08:26
inca un amic care pleaca... masa de despartire, prieteni, baut, chestii. si ca intotdeauna ma apuca o reverie, de parca se termina lumea. in mod normal, vorbeam rar, dar acum parca ma apuca mereu parerea de rau... ca puteam sa vorbim mai mult, etc, etc... e ciudat cum te leaga cateodata ceva de ne-pus in cuvinte de niste oameni. i wouldn't be able to put my finger on it. just special.

in rest, am si eu o curiozitate mare pe cinemagia asta: vreau si eu sa stiu cine sunt bellhop si tailgunner. ca scriu prea misto, si e aiurea sa ramii cu niste nick-uri din astea.

tailgunner
21 Jun 2005, 10:17
;)

Airlight
21 Jun 2005, 10:18
tailgunner e undercover, nu vezi ca are o cutie-n cap ? :D

obvious
21 Jun 2005, 10:23
exameneala generala la cinemagisti. :shock:
reveniti-va, tineri cinefili/cineasti! :)

Nightwane
21 Jun 2005, 13:27
Mda...meditatii la bio de dimineata. Ajuns acasa, cinemagia. Mai downloadez niste The Pillows. Si astept Bacu' de luni si joi rezultatele pt. facultate...

europe_east
21 Jun 2005, 16:57
cutie-n cap? :D mda, o fi stiind el ce stie. si ca tot am inceput (e si asta weblog, nu, sa spui tot ce-ti trece prin cap), vreau si eu sa stiu la ce facultate vrea MinRep sa dea, la fel si Nightwane. Film, ceva? Observ ca am din ce in ce mai multe puncte in comun cu MinRep-- si eu jucam tenis, si eu mergeam/si inca mai merg (mai rar) la church si eram 'oldskool' cand eram la liceu: ascultam clasici. nu-i nimic, te schimbi mai tarziu si ajungi wild. :D da, pai sa ne revenim, vorba lui obvious....

Pitbull
21 Jun 2005, 17:25
exameneala generala la cinemagisti. :shock:
reveniti-va, tineri cinefili/cineasti! :)
I-ai uitat pe bätrânii cinefili/cineasti, precum si pe cinefanii, cinefagii si alti cine si oricine de toate vârstele! ;) Ar fi fost culmea s-avem pe CineMagia si cinefobi! Totusi, mä mir cä încä n-a apärut nici un cinemag, cinevraci sau cinemant! (Chiar asta ar fi o ocupatie interesantä: "cinemantia" = ghicitul viitorului în filme! Cred c-am s-o inventez.)
*zbârr-sfârr-taca-taca - wheels and cogs turning...*
Evidento! M-ai inspirat! Short story coming soon! :w00t:

Nae
22 Jun 2005, 04:57
trecut si de asta....
repetitii pana la 7, 12 ore de inregistrari si perfectionari, si apoi, o imbateala pe cinste in Ambasada republicii Peru, cu Pisco... good thing to drink.
acasa, dezamagitoare seara, trista noapte, frustranta dimineata, deh, sper ca acuma se termina zilele mele.

Pitbull
22 Jun 2005, 05:43
sper ca acuma se termina zilele mele.
Ceee...????? :((
Näicäää...! :( Cine te-a supärat pe tineee, bäiatuleeeee...??? :o Cui ne lasi tu pe noiii-iiiii...????? :(( Näicä, nu face asta Näicäää, ...äää, ...äää!!!"

M0n0
22 Jun 2005, 06:23
O zi obisnuita...
Wake up at 6.30, merg la munci impreuna cu taica-miu, stau acolo pana la 17, vin acasa, ceva forumuri (printre care si CineMagia, obviously), stat pe afara pana la vreo 22, jucat gta sa pana la vreo 12...si culcat pe la vreo 1...
and the next day idem (aproape).

p.s. Lasa Nae ca orice ar fi asa de greu o sa treaca...

MinRep
22 Jun 2005, 06:26
:lol: :lol: :lol:

Ora 6... wake up!!! ore de chimie de la 7:30... apoi ceva romana... pe la amiaza imi vine cheful de tarkovski si ma uit la "Copilaria lui Ivan"... dupa-amiaza in stil "Moartea domnului Lazarescu" (i don't wanna talk about that)... seara - pana de curent: stau sa invat versuri din Arghezi la lumina luceafarului... dau pe TCM, unde e "An American in Paris" si rezist pana cand adorm in timpul numarului de la final...

Pitbull
22 Jun 2005, 06:31
Stati asa...
E 7:30. a.m.
Voi, ästia, matinalii - ce povestiti aicea? Cum a fost ieri, sau cum o sä fie azi? Cä-n cazul al doilea, am si eu nevoie sä vä-ntreb ceva - timpul probabil, si altele...

MinRep
22 Jun 2005, 06:38
Stati asa...
E 7:30. a.m.
Voi, ästia, matinalii - ce povestiti aicea? Cum a fost ieri, sau cum o sä fie azi?
Ieri... :lol: Sau maine... :?

Pitbull
22 Jun 2005, 06:43
Asta voiam sä stiu.
Ia zi, MinRepe (cä "MinRepule" sunä urât, iar "MinReputule" sunä urâtel), cât o sä-mi vinä, mâine, factura la ConneX? Cä vreau sä stiu cât sä pun deoparte din banii pe care-i iau azi.

M0n0
22 Jun 2005, 12:54
Eu vb de ieri...dar azi nu am mai mers la munca ...dar am scris doar daca as fi mers .. :P :D si poate de maine...

Nightwane
22 Jun 2005, 13:03
De la 8, am avut vreo 5 ore de meditatii. Nu mai imi simt popoul. Ma simt ca si cum as fi fost violat intr-una. And, boy, i didn't like it! Acum trag o ascultare de muzici (especially The Pillows) si dup-aia dorm cu bashini.

Nae
22 Jun 2005, 14:56
ok, for me, these days end now... sau macar pe CineMagia.

eu ma retrag de pe forum, din mai multe motive pe care nu vreau sa le numesc. totusi, vreau sa-mi iau la revedere de la voi, si sa va multumesc pentru timpul misto pe care l-am avut pe forum, unde am ras mult, unde am aberat mult, dar unde chiar am si reusit sa si invat ceva.
mi-am facut multi prieteni p-aci, cu care sper sa raman in contact. am apreciat foarte mult compania unor forumisti destepti, cu o minte clara, si cu un simt dezvoltat estetic pentru film... nume, Pitbull, Nightwane, MinRep, notorious, Ambra, tailgunner, belhop, Gollum, Bulumulu, Jay, Mala Portugal, obvious si BeNnY... (chiar si tie ALS)

well then my friends, these days do end, and so does my career on this forum. a fost chiar misto.

p.s. cred c-o sa mai scriu numai despre Karlovy Vary daca o sa fie ceva de poevestit.

Nightwane
22 Jun 2005, 15:37
"I'll miss you the most, Scarecrow" :((

MinRep
22 Jun 2005, 16:06
:(( Bye-bye, Nae! You'll be missed...

Inapoi la topic...
De la 8, am avut vreo 5 ore de meditatii. Nu mai imi simt popoul. Ma simt ca si cum as fi fost violat intr-una.
:lol: :lol: :lol: La fel si aici... romana de la 8 pana aproape la 1...

apoi somn... iar in continuare, mai mult somn...

nume
22 Jun 2005, 16:48
ok, for me, these days end now... sau macar pe CineMagia.

eu ma retrag de pe forum, din mai multe motive pe care nu vreau sa le numesc. totusi, vreau sa-mi iau la revedere de la voi, si sa va multumesc pentru timpul misto pe care l-am avut pe forum, unde am ras mult, unde am aberat mult, dar unde chiar am si reusit sa si invat ceva.
mi-am facut multi prieteni p-aci, cu care sper sa raman in contact. am apreciat foarte mult compania unor forumisti destepti, cu o minte clara, si cu un simt dezvoltat estetic pentru film... nume, Pitbull, Nightwane, MinRep, notorious, Ambra, tailgunner, belhop, Gollum, Bulumulu, Jay, Mala Portugal, obvious si BeNnY... (chiar si tie ALS)

well then my friends, these days do end, and so does my career on this forum. a fost chiar misto.

p.s. cred c-o sa mai scriu numai despre Karlovy Vary daca o sa fie ceva de poevestit.
Sper sa revii asupra deciziei, sincer.

Jay
22 Jun 2005, 23:49
Si eu sper... chiar daca ne-am mai certat noi...:)

Maine ma duc la un examen ..... nu conteaza ca nici macar nu stiu cum se cheama cursul... but anyway.... cui ii pasa??

Pitbull
23 Jun 2005, 00:13
NAE!!! :huh:
Sä nu dea dracu' sä faci prostia asta, cä vin la tine! :x

Airlight
23 Jun 2005, 07:52
Chill off, dude :)

Serios acum, vezi ce faci. Eu zic sa mai vii cand te plictisesti, totusi...

tailgunner
23 Jun 2005, 07:58
De ce, mah, de ce? :?

Sm�agol-Gollum
24 Jun 2005, 21:14
vezi ce ai facut ma nae pe aici...ai incins spiritele.. :) so sorry u got to leave.. :( sper ca ne vei mai vizita din cand in cand...

nume
26 Jun 2005, 23:35
Azi : dormit 3 ore. Deschis afacerea cu intarziere. Ieri betie monstru', gigant. Azi bere. Gratar cu tata la casa. Bautura in terasa cu asociatul. Incercare de somn... :( Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand vreau sa dorm suna telefonul fix cu 2 secunde inainte sa-l inchid. Si se mai face ca la celalalt capat al receptorului e un chefliu. Deci ... terasa, carciuma, restaurant, mancare ca porcii. Dupa ... montat boxele noi.
E 12, am inchis telefonul.

KORBEN
27 Jun 2005, 01:34
tipic
ploua
shitlandia is as shitty as it gets
e 8juma si tre sa merg pana in universiate
ma tarasc pa la 300, mai merg ceva p jos
in mod clar 3 ore d somn aint enuff
la 10 am terminat treaba si merg p jos spre casa
o sa dorm, makar pan la unusi ceva
akas suna r
sa bem cafea
zik ok, e deja 12 si nu mai am chef sa dorm gen o ora dup care sa ma trezeasca vizitatorii programati
fac cafea, suna k nu tin minte ce zice, dar suna soneria
r. bine bem cafea, ajung si n b si o
si k
se discuta dsp pilozitati ciudate si alte chestii
ma prefac atent, gandindu ma intens la cum da dorm eu d la 5 la 11
la 4 si un pic aterizeaza i, deprimata
diskutam
grupu vesel care ma vizitase se dez antureaza
plek cu i spre casa ei
unde stam si vb
e7 si ar fi trebuit sa dorm
suna tel
film la mall
ok
vad gong fu, mi se pare la fel d misto ca la prima vizionare
la 11 ajung din noula i, unde e ceva lume
haos total
la 12 plekam spre m
dupa care in underworld
und stau pan la 4 si un pic
e char cazu sa dorm, chem taxi, ma sui,
ora5 adorm
maine va fi o cu totul alta zi
voi dormi

Alex Leo Serban
27 Jun 2005, 08:31
in principiu, n-as fi postat nimic pe topicul asta (prea narcisist!), dar simbata, 24, dupa 21.30, ar fi trebuit sa ma duc cu niste prieteni in... club bamboo! :shock:
de atunci, sint kind of traumatised... :((
atit am avut de spus.

Airlight
27 Jun 2005, 08:43
Korben, aduci ca stil cu realK :D

minus eruditia, imi pare...

Nightwane
27 Jun 2005, 18:43
Mda. prima proba orala pt. bac - romana. am luat 8. Se pregateau alea sa imi puna zece si se trezeste una: "Ia recita-mi tu poezia!" Io in gandul meu "Mai bine ti-o recita ma-ta rece!" I mean, cine curu' meu invata poezii de Ion Pillat? Jesus!

Oricum ma doare fix in pix de bac ca am intrat la facultate so there :P

MinRep
27 Jun 2005, 18:51
Mda. prima proba orala pt. bac - romana. am luat 8. Se pregateau alea sa imi puna zece si se trezeste una: "Ia recita-mi tu poezia!" Io in gandul meu "Mai bine ti-o recita ma-ta rece!" I mean, cine curu' meu invata poezii de Ion Pillat? Jesus!
:lol: :lol: :lol: Mie mi-a picat romanul modern... :P 10, in ciuda balbaielilor ("deci...ããã...pãi).

Nightwane
27 Jun 2005, 18:54
:lol: :lol: :lol: Mie mi-a picat romanul modern... :P 10, in ciuda balbaielilor ("deci...ããã...pãi).

mishto romanul modern. super simplu. eu preferam ceva gen Iona, dac-ar fi fost sa-mi aleg un subiect anume. Ca, slava domnului, la Iona e de aberaaaaat. Oricum, wtf, i don't give a damn in ceea ce priveste bacul :) Dar mi se pare exagerat sa ceri ca poezii obscure sa fie stiute integral. Daca-mi pica ceva gen Luceafarul, ce mortii lor faceau? Ma puneau sa le recit Luceafarul? Gen...

MinRep
27 Jun 2005, 18:58
Dar mi se pare exagerat sa ceri ca poezii obscure sa fie stiute integral. Daca-mi pica ceva gen Luceafarul, ce mortii lor faceau? Ma puneau sa le recit Luceafarul? Gen...
Gen... ai dreptate... Despre ce poezie era vorba?

Nightwane
27 Jun 2005, 19:14
Gen... ai dreptate... Despre ce poezie era vorba?

cica "treaditionalismul" si am zis de P{illat ca era singurul la care facusem ceva. Poezia era "In Vie" or smth.

BeNnY
27 Jun 2005, 19:23
Gen baga-mi-as pula in familiile de tarani care vin sa-si depuna actele pentru pasaport impreuna cu toata familia lor de 43 de indivizi intr-un spatiu de 2 pe 6 metri intr-un mediu umed si ostil si plin de functionari. Si in taranii prosti care se imping ca niste disperati cu 2 statii inainte sa coboare. Si in aia care stau pe scara dar nu coboara. Si pe care-i intreb "Coborati? (SAU DE CE PULA MEA STATI PE SCARA)" si ei zic "Nu" si stau acolo. MUIE! Le inteleg perfect pe functionarele scarbite scarboase care stau acolo si discuta cu fel de fel de indivizi suspecti si retardati.

M-am plictisit la coada, dar n-am stat decat o ora.

Cred ca intru la Neculce. Sau la Cosbuc. Sau la Iorga.

Nightwane
27 Jun 2005, 20:09
Am niste draci infernali in legatura cu facultatea. Gen, am sunat-o pe una care-i acolo si imi zice "Ce sectie ti-ai ales?" Ii zic eu: "Ciencias Politicas Y De La Administracion" La care aia imi zice:" Pai cum, nu vroiai Imagen y Sonido?" Io zic: "Ba da, normal da' nu am gasit pe site-ul facultatii sectia asta." La care aia: "Cum frate ca io cunosc o groaza care-s la imagine si sunet aici!" Si dai si cauta inca o data pe site-ul universitatii...si da-i si ia la puricat si fix ciu-ciu! tot nu reusesc sa gasesc sectia aia. GODDAMNIT!

BeNnY
01 Jul 2005, 00:17
Trezit pe la 12, pe la 3 eram intr-o scoala suspectata de adapostirea unui director comunist si a trebuit sa asteptam o ora intr-o clasa de acolo, asa ca am vandalizat-o. De la lipirea chestiilor pe jos/banci etc. cu "Picatura" la ruperea instrumentelor din jurul catedrei, introdus cuvinte obscene in orarul clasei a III-a, rupt afise, cuier etc. Dupa aia la micul dejun, la kebap, dupa care stat un pic in casa. De la 8 pana in urma cu o ora anturat cu m si c si la ora aia nu se mai putea folosi transportul in comun. Deci the search for the cab. In chestia cu taxi-uri de la romana toti cereau gen 150.000 pana la gara (un individ a justificat gen "e leul greu acum, n-ai ce sa-i faci" - ???), ziceau ca dovedesc cu bon. Am pierdut vreo 30 de minute incercand totusi sa gasesc ceva, pentru ca nu eram in conditia in care as putea sa merg pe jos prin zone nu foarte friendly. Aveam o cantitate obscena de bani la mine din diferite motive, pe care a trebuit s-o inghesui in locuri incomode pentru a parcurge un drum care se anunta plin de peripetii. La un moment dat am ajuns acasa cu tot cu banii.

herbert
01 Jul 2005, 01:26
destul de dramatica relatarea lui BeNnY. asa se maturizeaza omul - cu frica prin frica (nonsalant) calcand. unde ai ascuns banii? trebuia sa-ti amintesti povestea cu ceasul (ascuns in kur) din Pulp Fiction. ca tot tre' sa ne ajute la ceva consumarea de filme...

tailgunner
01 Jul 2005, 07:44
de cind a aparut "gen" asta cu asa o frecventa in vernacular? gen, de cind mah? like, duh...pacatele limbii

europe_east
01 Jul 2005, 07:58
si eu ma intrebam acelasi lucru, da' de, mi-am imaginat ca s-or mai fi schimbat si trendurile de cand nu mai sunt eu la curent; la fel si cu "respect"...

herbert
01 Jul 2005, 11:33
tailgunner si europe_east, nu-l luat pe BeNnY - chiar daca e baiat atomic - drept un model de scriitura corecta, situat pe creasta trendului. o mai intoarce si el ca in cartier cand se grabeste. oricum, e un "clasic" pe langa aburelile altora, multi, de aici.

Denis_stelistu
01 Jul 2005, 13:01
Premierile filmelor tari,sunt zile de neuitat. 8) :P

nume
01 Jul 2005, 16:10
Trezit pe la 12, pe la 3 eram intr-o scoala suspectata de adapostirea unui director comunist si a trebuit sa asteptam o ora intr-o clasa de acolo, asa ca am vandalizat-o. De la lipirea chestiilor pe jos/banci etc. cu "Picatura" la ruperea instrumentelor din jurul catedrei, introdus cuvinte obscene in orarul clasei a III-a, rupt afise, cuier etc. .
La mine in liceu faceam faza asta la fiecare sfarsit de semestru. Se lasa cu aruncatul catedrei pe geam si cu incendiatul perdelelor. Si acum e in curte un brad cu multe scaune infipte in el. De-a lungul anilor copacul a crescut si le-a inglodat in "carnea" lui. Mi-am adus aminte de fazele astea citindu-ti postul.

BeNnY
01 Jul 2005, 21:40
Nu avem piromani. Then again, nu avem nici perdele. Si ne-au luat galetile in care udam buretele pentru ca niste tipi avand caracteristici rrome, adica niste tigani imputiti, se pisau in ele for fun.

Astazi m-am trezit la 9 dupa o alarma, un telefon si 5-6 ore de somn ca sa merg la Mar Adentro ("Marea Dinlauntru"... putea sa fie "Marea interioara/launtrica", nu DINLAUNTRU), pentru ca voiam sa vad daca-i prequel/sequel la m$b. Nu e... Si dupa aia m-am anturat cu m, or si mI, dupa aia m-am dus la mama dracu, adica in Cosbuc, si cu ocazia asta am vazut cat de la mama dracu e si cat de mult nu vreau sa fac in fiecare dimineata drumul asta, m-am intors, am plecat spre kfc sa ma intalnesc cu cn, ro si fj si am fost in herastrau la o terasa suspecta. Se numea Monkey si, foarte sugestiv, avea o maimuta pe bar. Vina mea ca m-am dus in herastrau. Acolo, un individ nu a binevoit sa apara, dovedind simptome narcoleptice. Intors prin kfc si acasa cu un resolution grande: maine sa dorm.

herbert
02 Jul 2005, 02:50
Mai intai m-a intrebat cum am frecat menta la Londra – era suparata, nu ne vazuseram de aproape 2 saptamani.
N-am frecat menta, nici nu stiu daca londonezii au menta. Probabil ca au. Am privit putin tennis (romanii au pierdut ca niste tontalai). Hyde Park – unde am ascuns un biletel pe care il vom gasi in septembrie.
A spus ca m-am bronzat putin. Da, asa este.
Apoi am urcat in 1072005 “sa recuperam amintirile pierdute” dupa muzica din 2046, cu ritm si imaginatie, dupa cum urmeaza:

2046 Main Theme - Shigeru Umebayashi
Siboney – Instrumental - Xavier Cugat
Sway - Dean Martin
The Chrismas Song (Fast Version) - Shigeru Umebayashi
Julien Et Barbara ¬- Deierue Georges
Siboney- Connie Francis
Interlude L - Shigeru Umebayashi
Polonaise - Shigeru Umebayashi
Casta Diva, From The Opera "Norma” - Angela Gherorghiu
Perfidia – Xavier Cugat
Main Theme (Rumba Version) - Shigeru Umebayashi
Lost - Shigeru Umebayashi
Dark Chariot - Peer Raben
Sysiphos At Work - Peer Raben
Decision, From "A Short Film Abou” - Zbigniew Preisner
Long Journey - Shigeru Umebayashi
Adagio - Secret Garden. Featuring David
Interlude Ll - Shigeru Umebayashi
The Chrismas Song - Nat King Cole And The Nat King
2046 Main Theme (With Percussion) - Shigeru Umebayashi

2046 e o capodopera, un poem despre cum dragostea adevarata esueaza mereu, am conchis amandoi. Apoi am nuantat:
Eu: toate amintirile sunt spalate cu lacrimi;
Ea: amantul ideal e ca o pasare care nu poate cobori pe pamant;
Eu: cadrul taiat, niciodata centrat, mi se pare marea gaselnita a acestui film. mereu ramane un colt de ecran „nepopulat” – o parte intunecoasa, prin care se intra si se iese...
Ea: imaginea unui felinar in ploaie, noaptea, care revine mereu ca un liant intre timpii naratiunii...
Eu: rasul femeii, inocent, de copila cruda si neinceputa. Cel mai placut si mai seducator ras pe care l-am auzit vreodata...
Ea: ei doi in taxi – o imagine antologica;
Eu: picioare de femeie, ca o obsesie, ca un refren. Femei frumoase, pe care le abandoneaza, ca sa fie dureros si placut si incarcat de regrete. Pentru ca totul se termina cand trecutul inceteaza sa ne mai chinuie.
Ea: o prezenta romaneasca in acest film – „Norma” Angela Gheorghiu. (am ras...)
Eu: in dragoste trebuie sa ai noroc. Sa-l intalnesti pe cel harazit tie nici prea devreme si nici prea tarziu.
Ea: muzica, exceptionala – Siboney, Polonaise, Julien Et Barbara, 2046 Main Theme - Shigeru Umebayashi (...)
Eu: uneori e bine sa fii sentimental…

Apoi, am urcat din nou in 1072005 si am recuperat amintirile pierdute.

KORBEN
02 Jul 2005, 09:34
10.45 trezit cu mare greutate
in cinci min in masina spre casa
cam 12 ajung acasa
vad juma de madagascar (nementionabil)
p la 14.30 ma pun in pat
suna tel
nu stiu cine era ce ora era, ce vroia
whatever
il pun pe silent
ieri declarasem ziua d vineri ca fiind un sleepover
ma trezesc p la 7 si un pic
25 de missd calluri
nu arsese nimic, nu murise nimeni, nu mi se facuse rost de invitatie la party kent
deci nimic important
sunt complet inapt de miscari in afara casei
ies totusi sami iau tigari
in casa ma uit la millenium actress (nci prea prea nici foarte foarte)
timp in care tel sa vad cde si cum cu party
incerc sa ma joc nin adobe
nu am nici chef nici inspiratie
deci ies din casa p la 10
trec p servicul unui prieten sami iau invitatie
merga la niste beri si ceva narghilea
o excursie pana intro spleunca.
dar ne e foame
mancam
alte alcööluri
ajung pe la 2 si ceva la party kent
fffff placut desi nu a fost absolutely oustanding
la 5 juma after pe cuando
muzica ok
ploua marunt
ora 10.33 chill out
dac se face cald ma duc la piscina

Gaandalf
02 Jul 2005, 09:42
Cea mai lunga zi este cea care s-a scurs cu 11 ore inainte - de la 5:20 pana seara la 18:00 auzi numai cum s-a schimbat nominarea la barja de 3000 si nu mai ajunge la Smederevo ci la Reni. Internetul nu zburda asa ca esti sfatuit sa dai cativa pumni in MONITOR si poate o ia mai repede. Ei te suna de pe plaja unde este soare cu galeata. Azi esti captusit de un scaun lejer inconfortabil si intre timp slepul 17007 trebe trecut in SCM - whatever the fuck that means ... dar tu dai din cap si toata lumea nu stie ce nivel de superficialitate ai atins in tot ceea ce faci pe postul asta.
Eviti orice pana ti se face foame - si te duci si mananci toast cu branza feta ... k mi-e foame ce pula mea ...

Nightwane
02 Jul 2005, 12:09
fj

Ioanide Leontziu

obvious
02 Jul 2005, 12:12
si dupa multa aberatie profesionala, raceala strikes me down si iacata cum asa recapitulez toate episoadele din "mash", intre aburi de ceai si fructele maniei ca nu reusesc sa ajung la exit.ura si paradoxina.
these are the meds that never end.

Jay
02 Jul 2005, 14:07
ca nu reusesc sa ajung la exit..

Lasa ca-ti povestesc eu ce ai pierdut.... :P

Airlight
02 Jul 2005, 14:28
Privit cu o oarecare atentie, peretele de deasupra patului meu are cateva scorojituri maronii, specifice.

Asta n-ar fi important in mod normal, dar acum peretele respectiv se zgaltaie intens, ca si cum vecinii de deasupra au intrat brusc intr-un orgasm cu fibrilatii pe care vor sa-l impartaseasca cu toata lumea.

Si reusesc, caci totul pare sa se clatine in preajma mea: lampa de citit, laptopul, sticlele goale de brandy pe masa.

Cutremurul de 6:25, nu intarzie niciodata.

Nu ma barbieresc nici in dimineata asta.

Din spatele jaluzelelor kaiserglass, lumina filtrata a diminetii imi explodeaza rosu pe piept si pe fata.

Tokyo e o vista superba, industriala si trista, emotii pe geam comprimate in stropii de ploaie.

Doua minute mai tarziu eram in picioare.

nume
02 Jul 2005, 16:01
Apoi am nuantat:
Eu: toate amintirile sunt spalate cu lacrimi;
Ea: amantul ideal e ca o pasare care nu poate cobori pe pamant;
Eu: cadrul taiat, niciodata centrat, mi se pare marea gaselnita a acestui film. mereu ramane un colt de ecran „nepopulat” – o parte intunecoasa, prin care se intra si se iese...
Ea: imaginea unui felinar in ploaie, noaptea, care revine mereu ca un liant intre timpii naratiunii...
Eu: rasul femeii, inocent, de copila cruda si neinceputa. Cel mai placut si mai seducator ras pe care l-am auzit vreodata...
Ea: ei doi in taxi – o imagine antologica;
Eu: picioare de femeie, ca o obsesie, ca un refren. Femei frumoase, pe care le abandoneaza, ca sa fie dureros si placut si incarcat de regrete. Pentru ca totul se termina cand trecutul inceteaza sa ne mai chinuie.
Ea: o prezenta romaneasca in acest film – „Norma” Angela Gheorghiu. (am ras...)
Eu: in dragoste trebuie sa ai noroc. Sa-l intalnesti pe cel harazit tie nici prea devreme si nici prea tarziu.
Ea: muzica, exceptionala – Siboney, Polonaise, Julien Et Barbara, 2046 Main Theme - Shigeru Umebayashi (...)
Eu: uneori e bine sa fii sentimental…

Apoi, am urcat din nou in 1072005 si am recuperat amintirile pierdute.
Emotionant ... pana la lacrimi. Ti-a dictat ce sa scrii, sau i-ai inventat tu cuvintele din acest dialog de gem de gutui ? :?

Gaandalf
02 Jul 2005, 16:05
Femei frumoase, pe care le abandoneaza, ca sa fie dureros si placut si incarcat de regrete. Pentru ca totul se termina cand trecutul inceteaza sa ne mai chinuie.
L'amour dure autant que durent les reproches.

MinRep
02 Jul 2005, 16:13
trezirea tarziu (si ieri si azi)...

trebuia sa fac niste matematica (si ieri si azi)...

pentru ca sunt cam de 7-8 la materia asta (si ieri si azi)...

in schimb, am citit "Furtuna" (si ieri si azi)...

am ascultat tot felu' de muzica, de la Edmund Rubbra la Charles Barnet (Rubbra mai mult azi, Barnet mai mult ieri)...

sa vedem ce ne ofera viitorul in continuare (si ieri si azi)...

europe_east
02 Jul 2005, 18:30
OK, so it's not Europe_east (crazy name btw),
that's her boyfriend. Don't respond to her messages.
She is crazy. This site ruins her life.
I can understand her addiction to movies
but I don't get her addiction to this stupid website.
Au'revoir, my Romanian friends. Get a life.

nume
02 Jul 2005, 18:32
Au'revoir, my Romanian friends. Get a life. :lol:
Misto faza "her boyfriend". ;)

Sm�agol-Gollum
03 Jul 2005, 10:51
ieri, sculat de asemenea tarziu...dat drumu la calc, ascultat niste muzica..apoi ma bate framiu la cap sa ma duc sa cumpar ceva de mancare :shock: ..bun..ma duc io, mancam...apoi movie time..vazut un film, da nu mai stiu care :? ..suna mobilu, nu raspund...ma contacteaza unu pe msg sa ma intrebe unde merg diseara..ii zic ca nu stiu, si dupa mai multe contradictii aleg sa ma duc la respectivu sa vedem un film...am ajuns din nou acasa si am vrut sa ma uit la unleashed..dar din pacate era dublat in japoneza..this sucks, asa ca l-am sters..am citit oleak, si apoi m0am dus la culcare..

Jay
03 Jul 2005, 14:01

Dear american.... I'll get a life if u promise me ... you'll get a president...
"This site ruins her life" - America ruined her life...
So .. goodbye ...

P.S. hope you'll find that terrorists "you" 've been talking about...

Airlight
03 Jul 2005, 15:20

daca-i fictiune, e misto.
daca-i realitate, e pacat...

hey, boyfriend, give my warm regards to the lady :D

europe_east
03 Jul 2005, 19:52
:D regards recieved! well, there are ways and ways to get rid of your addictions... getting yourself all embarassed is one of them. :D
prieteni, scuzati de gluma, acum chiar tre' sa ma apuc de propriile trebi-- ca-s multe!!!-- si sa iau o pauza de cinemagia for a while. i'll be back!
oricum, puteti sa imi scrieti in continuare pe e-mail sau prin mp, voi citi si raspunde. a la prochaine! love ya all. no goodbyes pls.

KORBEN
03 Jul 2005, 20:38
chill outu se termina p la 10.oo
plek pe jos spre casa
ajung pe la 14
vreau sa beau o cafea
sun p b. zice ca vine in ceva tinp
tel ma trezeste la 17.00
b care ajunge in 10 sa bea cafea
se bea cafea
plecam spre b
ore de discutii, vitamine luate cu wiskycola
dus, joc de carti
telefoane care incearca sa ma urneasca de la b dar nu am nici un chef sa plek
pan la rma injur de 23.45 plek
ploua
asta era gen ziua d piscina
mai culeg 3 omeni in drum
aflu ca am mergem intr un lok unde e a
ma revolt, a nu a stiut nciodata unde sa se antureze si unde nu
trebuie sa mergem in stuff
protestez, vreau sa cobor la web
sunt acuzat de anti-sociabilitate si snobism
merg pan la stuff ca sa le demonstrez ca e d tot kktu
evident ca e
senzatia de parada mdei din magazinele idm combinata cu amintirea unor afteruri petrecute in voodoo ma fac sa plec in mai putin de 3 minute
au taxi
web
apatie
vin gloriosii organizatori ai the social
care s-a amnat p motiv ca ploua si nici unu din staff nu sa gandit la acest eventual aspect
stau pan la 02.50
djul german trebuie sa intre d la trei dar numi doresc decat sa dorm

Alex Leo Serban
04 Jul 2005, 10:55
i have a feeling: that korben wants this topic all to himself ;)

Gaandalf
04 Jul 2005, 11:29
La masa stau si ma uit la unchiu care e la fel de pasiv ca si mine... Mireasa este in extaz si are de ce - numai ca eu nu am cu cine vorbi si singurele persoane apte sunt prea ocupate. Intru in rutina aceea in care mananc, beau si refuz politicos orice invitatie la dans. Ora 12 si inca nu am plecat. Un cacanar isi aprinde un trabuc si defileaza k o p.ula bleaga sa vada rudele ca el ie jmecher. Fantezii eroice cu fata de la masa de vis a vis. Ma gandesc la lounge. Este ora 1 si vertiginos ma indrept spre intrare. Vreau sa-l ascult pe Sandu dar aglomeratia ma scarbeste. Cateva fete se arunca in piscina. Dupa 10 minute incepe ploaia dupa nenumarate fulgere . Puhoiul! Prostia se imprastie si lounge-ul se goleste. Ma intorc la nunta. Toti stau, mananca tort si barfesc care mai de care. Plec acolo unde totu se incheie in jur de 8.
DORM.

MinRep
04 Jul 2005, 19:33
wake up early...

bacul la romana... not too shabby...

mai facut ceva mate...

in rest, ma pregatesc pentru "Love and Death"... :D

these are boring days...

KORBEN
05 Jul 2005, 02:33
@als
ca venii vorba de feelinguri, am senazatia ca uneori dai replici doar ca sa te afli in treaba (insert smiley of choice)

ogto
29 Jul 2005, 12:22
ieri pe la 8 mi-au cazut cheile in lift si au cazut prin spatiul ala dintre lift si usa pana jos si nu mai puteam sa intru in casa deoarece parintii erau plecati si se intorc duminica iar alte chei nu exista. am petrecut o noapte la altcineva (unde n-am dormit) iar la 9 trebuia sa fiu undeva pt. un test la engleza (dupa o noapte nedormita). M-am dus ca sa aflu ca testul fusese mutat august 2, am mers inapoi, am dormit si la 13 am fost acasa ca sa-mi dea un domn de lifturi cheile inapoi.
sunt in casa. ura

'don't you just hate it when that happens...'

Airlight
05 Aug 2005, 10:14
hi there

voiam doar sa va salut si sa va asigur ca n-am plecat AWOL.
am foarte multa treaba dar rasfoiesc cat pot de des asa-numitul forum.

bafta maxima in tot ce faceti

nume
07 Aug 2005, 03:30
De 3 zile stau numa' beat. Am ajuns pe la Sinaia fara sa vreau .... in rest ... Angela merge mai departe ... :

"Ce se intampla de o vreme incoa' , nu stiu ce e, da' mi-am schimbat viata. Sunt si mai norocos, dar sunt si mai frumos. Eu nu ma laud ce va spun acum, dar femeile ma opresc in drum "ah ce bine te porti, ah ce bine arati !!!"

Alex Leo Serban
07 Aug 2005, 08:21
De 3 zile stau numa' beat.

STAY that way!

nume
08 Aug 2005, 00:16
Stau ca-mi place. Beau zi de zi de fericire ! ;)

Gaandalf
08 Aug 2005, 06:27
ca tot suntem la capitolu "beau de nu mai pot" - fusei la CANCI PARADE - baut de pe la orele 16:00 si la 3 noaptea incepu sa ploua ... si s-a cam spart totul si LEOARCÃ si PNEUMONIE scrie pe mine - prea multe detalii nu mai dau - Raoul rocked the house & optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic!

nume
08 Aug 2005, 10:36
optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic!
optik asta mi se pare varza.

Alex Leo Serban
08 Aug 2005, 11:15
Stau ca-mi place. Beau zi de zi de fericire ! ;)

afirmatia asta mi se pare paradoxala.

n-am auzit pe nimeni sa bea zi de zi 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D
in plus, cind bolduiesti (= subliniezi) cu atita ostentatie sintagma 'de fericire', e clar ca there's smth rotten ;)

dar, la drept vorbind, nu stiu de ce pun pe tapet problema lu baiatu de baiat de buftea: i couldn't care less.

Gaandalf
08 Aug 2005, 12:34
optik's got sum thick ass glasses ...
chocapic!
optik asta mi se pare varza.
l-am ascultat doar de 2 ori pana acum ... mi-a placut ... nu extra dar a mers ... ca om nu-l cunosc asa ca nu ma bag ...

Cinemania
08 Aug 2005, 12:46
zi de zi[/i] 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D
in plus, cind bolduiesti (= subliniezi) cu atita ostentatie sintagma 'de fericire', e clar ca there's smth rotten ;)

afla ca unii beau si de fericire...de intra Steaua in grupele CL, praf ma fac...uite asa de amaraciune, pardon, pentru a sarbatori vreo cateva zile cu amicii

nume
08 Aug 2005, 17:43
[n-am auzit pe nimeni sa bea zi de zi 'de fericire': cei care beau la ocazii fericite (o nunta, un copil, un botez...) nu o fac la modul cotidian, ci punctual; numai amarashtenii beau zi de zi, la greu, sa uite de necazuri :D
Homosexualule, eu beau zi de zi de fericire, ca-mi merge bine. Comentariul tau mi se pare de prost gust. Fraierii beau la nunti si botezuri. Daca am o placere in viata ... e sa beau luni, cand husenii sunt la munca, pe naveta etc. Azi am lichidat stocu' de premiat dintr-o bodega. The night is young !

BeNnY
08 Aug 2005, 19:39
Homosexualule

Prostia e atunci cand ii spui unui om 'homosexualule' ca insulta.

nume
08 Aug 2005, 19:41
Adevarul e ca e un titlu' de merit. Hai sa fim toti, sa ne unim ca fratii sa ne mancam ..... !!!

BeNnY
08 Aug 2005, 19:49
Ma voi repeta cu obstinatie:

Si titlu e fara apostrof.

nume
08 Aug 2005, 19:52
N-ai de unde sa stii, ca deocamdata esti inca flacau.

Alex Leo Serban
09 Aug 2005, 09:45
Ma voi repeta cu obstinatie:

Si titlu e fara apostrof.

benny, nu-ti bate gura de pomana, ca nu merita: asta e modul lui de a fi subtil.
raminind fara stil, that is.

Gaandalf
09 Aug 2005, 15:38
afla ca unii beau si de fericire...de intra Steaua in grupele CL, praf ma fac...uite asa de amaraciune, pardon, pentru a sarbatori vreo cateva zile cu amicii
:sick:
Homosexualule, eu beau zi de zi de fericire, ca-mi merge bine.
asta a fost cea mai manelista afirmatie pe care am citit-o pe cinemagia ...
& the homo thing - :sick:

nume
09 Aug 2005, 15:43
:lol: True ! Asta era si intentia.

Cinemania
09 Aug 2005, 18:42
:sick:
Homosexualule, eu beau zi de zi de fericire, ca-mi merge bine.
& the homo thing - :sick:

desigur, tu esti "marinar"

Gaandalf
09 Aug 2005, 19:15
desigur, tu esti "marinar"
nu cum esti tu "capitalist"

Cinemania
09 Aug 2005, 20:16
these really are the days that never end...

Airlight
22 Sep 2005, 21:38
It's magic spilled on streets again.

I wish i had a camera these days.

16mm
22 Sep 2005, 21:44
sorry, i've got to say this...
I DO! :D

Airlight
22 Sep 2005, 22:02
nah kiddo, vroiam ceva un pic altfel..

ceva de la domnii Arnold & Richter.

16mm
22 Sep 2005, 22:10
la un Krasnogorsk cadou zic multumesc, sarut obrazul si zambesc. the world awaits now. yours is the song that's engraved in my head...
slowbow...

Airlight
22 Sep 2005, 22:17
ia-ti atunci cea mai mare pereche de casti pe care-o ai in casa, neaparat adidasi rupti, umbrela de neon si fas din ala portocaliu ca sa faca reflexii frumoase pe vitrine cand alergi.

meet u there.

16mm
22 Sep 2005, 22:18
:shock: ?

Airlight
22 Sep 2005, 22:20
:)

f'get abad'it.

GhitzaCartitza
23 Sep 2005, 10:05
Ce ne facem fratilor cu atata apa? Ne mai asteapta inca 2 zile de ploi. Stie cineva mai exact ce s-a intamplat la Costinesti? Am auzit ceva ca lacul s-ar fi varsat in mare. Is that true?

M0n0
23 Sep 2005, 13:18
No...lacul E marea...naspa ce s-a intamplat acolo...oribil. :sleep: