View Full Version : Kong is King
Denis_stelistu
29 May 2005, 22:35
O gorila pune stapanire anul asta pe cinematografe.Sa ne punem sperantele pe el ca ne vom astepta de la faimosul Peter Jackson de la un film plin de aventura si actiune.Si actorii sunt in crestere:Naomi Watts,Jack Black si altii.
P.S. Apare anul asta,impreuna cu un alt film tare.
Teaserul a fost lansat azi-noapte. Tot ce pot sa spun:... :w00t: wow :w00t: ...acum serios vorbind nu arata rau deloc ramane de vazut daca si scenariul unei povesti clasice, dar cam tembele se va ridica la inaltime. Scenaristii sunt aceiasi de la LOTR(adik Jackson, Phillipa Boyens si Fran Walsh)-dar acolo aveau textul lui Tokien si aici doar o premisa de text-mult prea action-packed.
Un alt film care este? :huh:
Mda, am vazut si eu teaser-ul... Arata foarte bine (parca prea multe bestii, totusi), dar asta nu spune nimic. La fel ca in cazul "War of the Worlds", il astept cu interes, dar raman sceptic. Totusi, un film cu Naomi Watts si Adrein Brody (hai sa zicem si Jack Black) nu poate fi chiar prost.
Nightwane
28 Jun 2005, 09:01
durerea e ca e regizat de PeeJay care si-a iesit totalmente din mana de cand cu LOTR.
Sa speram ca se intoarce la stilul pre-LOTR.
Pitbull
28 Jun 2005, 09:19
Päi, Nighty, tu ar trebui sä stii mai bine, nu?
Sau din costumul äla nu prea se vedea? :?
Nightwane
28 Jun 2005, 09:50
nu am vazut teaser-ul :((
Din cat se poate vedea va fi putin mai pre-Lotr desi secventele "grandioase" de actiune si incadraturile largi-dramatic New Zealand scenary :D plus putin cabotinism(vezi King Kong jucand miuta cu T-rexu...o prinzi pe Naomi ..na ca n-o mai prinzi) imi aduc aminte de LOTR.Oricum cred ca regia plus Brody+Watts il vor ridica peste nivelul pop-corn action movie gen Mumia sau Van Helsing....not that they aren't fun ...in felul lor tembel si ushurel ;)
Denis_stelistu
28 Jun 2005, 20:15
Un alt film care este? :huh:
Este un subiect despre el:The.......Wardrobe.
Sm�agol-Gollum
28 Jun 2005, 20:27
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
GhitzaCartitza
29 Jun 2005, 07:44
Am vazut trailerul. So :huh: ? Un remake. Nimic mai mult. Toata lumea o sa se duca sa-l vada pentru ca e regizat de Peter Jackson. Iar gorila supradimensionata in calduri! Normal ca o sa-l vad, dar nu mi-as pune mari sperante in el.
Un Van Helsing la vremea lui... face cat 10 King Kong.
Longshot
29 Jun 2005, 07:48
Toata lumea o sa se duca sa-l vada pentru ca e regizat de Peter Jackson.
nup. eu ma duc pentru Naomi.
Un Van Helsing la vremea lui... face cat 10 King Kong.
glumesti, nu?
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
Oh, you mean "The Passion for Kids" (http://www.imdb.com/news/sb/2005-06-28/#3)? Gay!
On-topic: Of course ca toata lumea se duce la "King Kong" pentru ca e regizat de PJay... So? :huh:
GhitzaCartitza
29 Jun 2005, 08:03
glumesti, nu?
:lol::lol::lol: Mai ramane sa spun ca Mumia se compara cu Star Wars :happy:
Oricum Kate Bekinsale....
Sm�agol-Gollum
29 Jun 2005, 10:20
[quote=Longshot] Oricum Kate Bekinsale....
oricum naomi watts.. :huh:
Denis_stelistu
29 Jun 2005, 10:22
In loc de Narnia,mai bine King Kong.Ala e pentru copilasi mici. :P
E adevarat ca filmul avand in vedere ca adapteaza foarte fidel cartea va avea si elementele simbolice crestine aferente. Dar emphasis-ul se pune pe altceva nu pe Crestinism in disguise. Atat seria de carti cat si filmul sunt/cred ca vor fi mai mult. Pe de alta parte e cam dezgustatoare lacomia cu care Disney mizeaza pe acest film-un succes apropae sigur-pentru campania de promovare de care se agata-pe drept cuvant- ca de ultimul colac de salvare. Sa nu uitam ca si seria HP a fost promovata mizandu-se pe ocult, vrajitorie, accesorii etc desi acestea nu constituie filonul tematic principal al cartilor/filmelor.
Gay? I don't get it.. :shock: :huh:
Gay? I don't get it.. :shock: :huh:
Just a cruel "South Park" joke... Oricum, ultimul lucru pe care il vreau este sa discut despre "Narnia" asta, deci va las in pace...
GhitzaCartitza
29 Jun 2005, 21:37
http://www.babene.ru/view.php?image=40488
http://www.babene.ru/view.php?image=40487
http://www.babene.ru/view.php?image=40486
http://www.babene.ru/view.php?image=40485
Nightwane
30 Jun 2005, 19:39
In sfarsit am vazut si eu trailer-ul...l-am vazut azi, cand am fost pe banii lu' taica-miu la Crap Of The Worlds . Din cate am obsv, o sa fie prost. Dar...pana mea...ma duc pentru Naomi...
Gaandalf
01 Jul 2005, 10:49
http://www.apple.com/trailers/universal/king_kong/ - TEASER TRAILER
adinnaplus
10 Feb 2006, 22:10
ce m-a facut sa vad king kong...
adrien brody...?
Pitbull
11 Feb 2006, 01:04
Se pare cä Konghilicä ästa n-a prea adunat fani p-acilea! Mai multä atentie i s-a dat dincolo, la "Acum pe ecrane".
angel_4u
06 May 2006, 15:04
King Kong are foarte multe efecte speciale :shock:
Pitbull
07 May 2006, 00:27
Dä-mi voie sä te contrazic.
Nu are foarte multe efecte speciale, are foarte foarte multe efecte speciale. Iar în "Variety" scria cä ar avea chiar foarte foarte foarte multe efecte speciale, dar eu nu sunt de acord.
Gaandalf
07 May 2006, 12:17
hai mah ca a iesit prea bine, montajul e de cacat dar toata lumea stie ca a taiat din el ca era prea mare si ca o sa le arunce pe dvd-ul extins ...
what more do you want ?
... yes brody was a bad choice, dar jack a fost un 1+
Auzisem si eu zvonuri de un extended la KK, ceva in jurul la o ora in plus, dar din decembrie pana acum inca nu s-a confirmat nimik....oricum se stie tendinta lui PJ de a filma mult...poate ca The Hobbit sau Silmarillion :? :) -unlikely as it may seem o sa fie serializate :D ...desi in cazul lui Silmarillion nu m-ar deranja o noua trilogie...altfel ar fi mult de taiat si mare pacat...
mosorvlad
27 Dec 2006, 13:24
Ma filmu mi-a placut ce sa zic da putea sa iasa si mai bine , a facut povestea prea simpla si banala l-a lanstat prea repede filmu, mai trebuia sa lucreze la scenariu prea repede au ajuns la punctu culminant al filmului cum au gasit ei harta si pe fata de care se indragosteste Kong. In fine sa speram ca in urmatoarele filme sa se implice mai mult ca in LOTR. Din cate stiu eu vrea sa faca filmu Halo bazat pe jocu video. Poate ar fi bine sa faca si el niste filme mai diferite nu , numai fantastice , Cum a facut Spielberg de la JP si war of the worlds a facut Munich. Mai bine daca tot prefera el filme fantastice sa se apuce de Hobbit da sa nu ne dezamageasca ca daca il face ca King Kong mai bine nu mai il face deloc.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.