View Full Version : White Noise
Denis_stelistu
28 May 2005, 12:43
O poveste dramatica si misterioasa.Deschid subiectul despre un film in care spiritele vor vorbi prin intermediul unui aparat.
keyzer soze
28 May 2005, 14:10
geez :hmm:
Cam fara sare si piper(chit ca jumate din film are monitoare cu imagini "sare si piper" adica purici alb-negru)
Se vrea misterios insa sfarseste absolut mistic.
i_matei
02 Jun 2005, 01:36
O porcarie... un film despre parazitiii din televizor si spiritele ce se pot ascunde in spatele lor... vi se pare suficient de idiot subiectul?
Se vrea un "Videodrome" modern, dar nu este decat o penibilitate de film... si cel mai penibil din filmul asta e Michael Keaton care cred ca merita capsuna la mare distanta pentru rolul asta
Nu capsuna, zmeura... :lol:
da...este cam sec filmul intr-adevar...adik John asta s-a implicat prea tare in EVP...cand de fapt era treaba lu grasu ala care a murit...si prin intermediul acestor aparate si a sotiei lui moarte...a inceput sa salveze lumea...LOOOL...acu mi-am dat seama cat de stupid e filmul...
oricum e film usor de digerat, adik...am vazut si mai proaste...
aditza2004
21 Jun 2005, 14:38
Nu capsuna, zmeura... :lol:
da...este cam sec filmul intr-adevar...adik John asta s-a implicat prea tare in EVP...cand de fapt era treaba lu grasu ala care a murit...si prin intermediul acestor aparate si a sotiei lui moarte...a inceput sa salveze lumea...LOOOL...acu mi-am dat seama cat de stupid e filmul...
oricum e film usor de digerat, adik...am vazut si mai proaste...
da...e cam aiurea filmul...dar oricum nu e chiar un film prost...e slabutz:D...finalu e cam aiurea...si nu am inteles de ce se uita copilu lu john asha senin la inmormantare.... :huh: nota 6
vladvaidianu
22 Jun 2005, 16:56
face parte din categoria filmelor la care, chiar singur fiind in camera, ma simt jenat. :((
filmul e atat de penibil ca nu am putut nici sa adorm...
Cam aiurit filmu`. Ce a fost okey erau "umbrele" alea trei... cam atat. S-a mishcat greu... de tot... :hmm:
herbert
08 Jul 2005, 01:35
vazut si eu. prost spre catastrofic. 3/10.
aditza2004
12 Jul 2005, 01:15
nici chiar 3...pt ca nu am adormit:D....ii dau un 4...la egalitate cu Batman Begins:))
ultras_sportul
11 Dec 2005, 16:07
Nu pot sa nu ma mir cum critica de film si o parte a userilor care cad in cur atunci cand vad filme gen "Land of the dead" desfiinteaza cu nesimtire un film cum rar se poate vedea pe ecrane.
Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar filmul merita o nota mare...... 9.5/10 adica este "bun de se face pielea de gaina pe tine" atunci cand il vezi.
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.