PDA

View Full Version : LA S.W.

TODUT LUCIEN
27 May 2005, 15:31
Saptamana trecuta am vazut ep. 3 din S.W. si mi-a depasit toate asteptarile. Epe departe cel mai complex din serie, cu actiunea cea mai interesanta. De fapt era si normal sa reprezinte apogeul creatiei nlui Lucas. Din pacate actiunea filmului nu reprezenta o surpriza, toti stiam ce va face Anakin.

Denis_stelistu
27 May 2005, 18:15
Ma lasi ma in pace cu chestionarele tale de kkt.
Trimite mesaje despre alte filme,nu numai Star Wars 3.Nu mai fi obsedat.

rudywetzer
27 May 2005, 21:01
pe mine m-a dezamagit crunt ;ce-i cu graba asta ??
in 3 zile Amidala afla ca e gravida si sarcina ajunge la termen si mai si naste !!!
alta idee: ala micu (anakin), se da cu raul f. repede si invata f. mult din tainele fortei intunecate .Cand sa-l invete imparatu'? ca mai tot timpu' a fost pe drumuri?
Nu a fost nici un pic de magie in film ; inteleg ca filmu a fost greu de facut ,in primu' rand ca se stia ce o sa se intample ; cred ca la fel ca in ESB trebuia Lucas sa puna pe alcineva sa regizeze.
ce mi-a placut f. mult faza cu imparatu' si vader impreuna cu tarkin la geam. Vader l-ar manca cu pene cu tot pe imparat -se vede chiar si prin casca cat de urat se uita - dar partea intunecata a fortei este mult mai tentanta si nu face nimic; Imparatu' simte astea dar e convins 100% ca vader nu ii va face nimic si se va supune lui; foarte bine lucrat aici. in rest...

Lady_Skar
27 May 2005, 21:07
Dude, come on now. nu poti sa te rezumi la un singur thread despre Star Wars? Stiu ca esti nou si vrei sa te faci auzit, dar poti fi condamnat foarte repede pe aici.
Ai grija ce postezi si incearca sa vii cu ceva nou.

rudywetzer
28 May 2005, 00:02
ai auzit lucien? tre sa ceri voie la guru ca sa postezi!
ei stiu daca gandesti bine sau rau ca doar sunt guru iar noi niste muritori sau poate niste bieti java..

Lady_Skar
28 May 2005, 10:23
Inainte sa strigi "La revolutie, fratilor!" gandeste-te pe toate forumurile, nu numai asta, se pune accentul pe subiecte INTERESANTE de conversatie. Cum poate sa fie asta un subiect interesant cand deja toata lumea si-a pus parerile in "Star Wars Fanatics"? Nu este dictatura, este bun simt.
I assume you have it. :hmm:

Gaandalf
29 May 2005, 12:21
pe mine m-a dezamagit crunt ;ce-i cu graba asta ??
in 3 zile Amidala afla ca e gravida si sarcina ajunge la termen si mai si naste !!!
alta idee: ala micu (anakin), se da cu raul f. repede si invata f. mult din tainele fortei intunecate .Cand sa-l invete imparatu'? ca mai tot timpu' a fost pe drumuri?
Nu a fost nici un pic de magie in film ; inteleg ca filmu a fost greu de facut ,in primu' rand ca se stia ce o sa se intample ; cred ca la fel ca in ESB trebuia Lucas sa puna pe alcineva sa regizeze.
ce mi-a placut f. mult faza cu imparatu' si vader impreuna cu tarkin la geam. Vader l-ar manca cu pene cu tot pe imparat -se vede chiar si prin casca cat de urat se uita - dar partea intunecata a fortei este mult mai tentanta si nu face nimic; Imparatu' simte astea dar e convins 100% ca vader nu ii va face nimic si se va supune lui; foarte bine lucrat aici. in rest...
doamne cat ai putut sa aberezi ... in caz k n'ai vazut celelalte filme... in care se calatoreste in hyper space... drumul nu e asha scurt pe cat e prezentat in film ... povestea din Revenge se desafashoara in 7-8 luni.
:sleep:

emanuel
30 May 2005, 10:10
Va rog continuati la discutia la celelalte subiecte deja deschise despre S.W.
Multumesc.