PDA

View Full Version : CAFEA!?

raptor
20 May 2005, 18:20
.noul look al forumul-ui e... :alien: adica sunt cel putin inestetice cestile astea de cafea...ca sa nu zic mai mult.adica trebuie chiar sa imi editez mesajul.E O BRAMBUREALA! PARCA AM FI LA CIRC?!Ce naiba?

BeNnY
20 May 2005, 18:57
Da, retardate castile de cafea, din pacate. Abia-ti dai seama ce si cum. Berile macar erau mai clare, erau ok. Astea sunt pure bullshit. Intai reclamele enervante, acum astea... ce dracu'. Asta e gen prostitutie.

Ambra Blu
20 May 2005, 19:38
Foarte misto noul look al forumului, zici ca e joc SEGA. Gen va felicit pentru initiativa si va dedic spotul 'Violenta se invata in familie' realizat de McCann.

Longshot
20 May 2005, 19:41
varza. cestile astea sunt de-a-n-pulea rau. rewind si hai inapoi la ... hm, am uitat ce erau alea inainte. oricum...

BeNnY
20 May 2005, 19:44
Cerculete erau. Cu niste gen foi inauntru. Trebuie facut un studiu asupra dilemei "cum se scrie 'deampulea'".

Nightwane
20 May 2005, 20:00
Dupa reclama la SW de care nu pot scapa ( :( ) au venit si cestile. Sa ma cac pe ele de reclame.

cherryblossom
20 May 2005, 20:39
ce comentarii :lol: ...vad ca cinemagia a dat de cascaval..

raptor
21 May 2005, 09:23
.a, da. si mai e si pizda aia portocalie cu cacafeaua care imi acopera juma' din partea de sus a ecranului :sick: asa ca ma fut si eu in cafeaua amigo si promit solemn sa nu cumpar decat varsata.

nume
21 May 2005, 09:40
.a, da. si mai e si p**** aia portocalie cu cacafeaua care imi acopera juma' din partea de sus a ecranului :sick: .
Eu nu vad chestiile astea de va plangeti voi de ele. E bine.

asa ca ma f** si eu in cafeaua amigo si promit solemn sa nu cumpar decat varsata.
:lol:
Cescutele astea sunt de cacat intr-adevar si sa enerveaza cum ati regrupat profilul si toate chestiile ala de sus. Un mic huoo !

ricutza
21 May 2005, 11:10
cescutele in sine sunt dragute, dar nepotrivite...nu mai sunt asa de evidente subiectele la care s-a scris..e obositor maro-ul ala pe bleumarinul inchis....cred catrebuie gasita o alta solutie....

MinRep
21 May 2005, 15:41
Mda, o sa dureze ceva timp pana obisnuiesc... Cescutele de puteau face ceva mai mici (sau mai colorate), dar oricum berile aratau mai bine! :P

Jay
21 May 2005, 16:12
propun niste role de film in loc de cafea .....si cesti comuniste
u just think'bout it

Lady_Skar
06 Jun 2005, 20:15
Those coffee cups put the bread on the table.

So quit your bitching. :)

capitain
17 Jun 2005, 16:36
si in afara de toate plangerile (cu care sunt de acord)

DE CE bpm-urile cescutelor sunt desaturate, in loc sa fie alte bpm-uri cu cescute goale...

sau cu lapte pt cafea :)