View Full Version : CAFEA!?
.noul look al forumul-ui e... :alien: adica sunt cel putin inestetice cestile astea de cafea...ca sa nu zic mai mult.adica trebuie chiar sa imi editez mesajul.E O BRAMBUREALA! PARCA AM FI LA CIRC?!Ce naiba?
Da, retardate castile de cafea, din pacate. Abia-ti dai seama ce si cum. Berile macar erau mai clare, erau ok. Astea sunt pure bullshit. Intai reclamele enervante, acum astea... ce dracu'. Asta e gen prostitutie.
Ambra Blu
20 May 2005, 19:38
Foarte misto noul look al forumului, zici ca e joc SEGA. Gen va felicit pentru initiativa si va dedic spotul 'Violenta se invata in familie' realizat de McCann.
Longshot
20 May 2005, 19:41
varza. cestile astea sunt de-a-n-pulea rau. rewind si hai inapoi la ... hm, am uitat ce erau alea inainte. oricum...
Cerculete erau. Cu niste gen foi inauntru. Trebuie facut un studiu asupra dilemei "cum se scrie 'deampulea'".
Nightwane
20 May 2005, 20:00
Dupa reclama la SW de care nu pot scapa ( :( ) au venit si cestile. Sa ma cac pe ele de reclame.
cherryblossom
20 May 2005, 20:39
ce comentarii :lol: ...vad ca cinemagia a dat de cascaval..
.a, da. si mai e si pizda aia portocalie cu cacafeaua care imi acopera juma' din partea de sus a ecranului :sick: asa ca ma fut si eu in cafeaua amigo si promit solemn sa nu cumpar decat varsata.
.a, da. si mai e si p**** aia portocalie cu cacafeaua care imi acopera juma' din partea de sus a ecranului :sick: .
Eu nu vad chestiile astea de va plangeti voi de ele. E bine.
asa ca ma f** si eu in cafeaua amigo si promit solemn sa nu cumpar decat varsata.
:lol:
Cescutele astea sunt de cacat intr-adevar si sa enerveaza cum ati regrupat profilul si toate chestiile ala de sus. Un mic huoo !
ricutza
21 May 2005, 11:10
cescutele in sine sunt dragute, dar nepotrivite...nu mai sunt asa de evidente subiectele la care s-a scris..e obositor maro-ul ala pe bleumarinul inchis....cred catrebuie gasita o alta solutie....
Mda, o sa dureze ceva timp pana obisnuiesc... Cescutele de puteau face ceva mai mici (sau mai colorate), dar oricum berile aratau mai bine! :P
propun niste role de film in loc de cafea .....si cesti comuniste
u just think'bout it
Lady_Skar
06 Jun 2005, 20:15
Those coffee cups put the bread on the table.
So quit your bitching. :)
capitain
17 Jun 2005, 16:36
si in afara de toate plangerile (cu care sunt de acord)
DE CE bpm-urile cescutelor sunt desaturate, in loc sa fie alte bpm-uri cu cescute goale...
sau cu lapte pt cafea :)
vBulletin® v3.5.8, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.